Kalp kırıkları bazen gercekten acımasız olabilir. Yine de hepimiz bunu bilerek aşık olur ve risk alırız. Bazı insanlar icin bu durumlar, asla gercek anlamda iyileşemeyecekleri, can sıkıcı bir deneyim olabilir. Bazıları icin ise bir değişim motivasyonudur, tıpkı kullerinden doğan bir Anka kuşu gibi!
1. İşte ikinci bahsettiğimiz durum tam da bu adamın başına geldi! Eşinin onu terk ettiği ana kadar her şey cok yolundaydı dolayısıyla bu buyuk ayrılıkla nasıl baş edeceğini bilemedi
2. Olayların başkahramanı Shirapyon, o zamanlarda kendini aynen şu şekilde betimliyor: “Uzgun, kel ve orta yaşlı bir adam”
3. Eşinin gidişinden sonra kendini tamamen ickiye veren Shirapyon ’un bir diğer seceneği de kendini fitness ’a vermekti!
Tıpkı genclik yıllarında yaptığı gibi…
4. İşin sonunda tabii ki fitness ’a geri donmeyi secti ve bir daha arkasına bakmadı!
5. “5 yıl once boşandım ve kendimi ickiye verdim. Ama sonra aniden gencliğimi hatırladım. Bir vucut geliştirme yarışmasına katılmak istediğimi duşundum.” diyor Shirapyon
6. “Diyet ve sporla 12 kilo verdim. İlk yarışmamda başarılı olmadım. Ancak yılmadım ve şimdi 4 yıldır vucut geliştirme yarışmalarında yarışıyorum.”
7. Gorebileceğiniz gibi Shirapyon, hobisine adeta bağımlı. Boş zamanlarında spor salonunda bolca zaman geciriyor ve ceşitli vucut geliştirme etkinliklerine duzenli olarak katılıyor
8. Bir yandan da bir şirkette calışan Shirapyon ’un değişim hikayesini paylaşma sebebi ise tabii ki vucudunu sergilemekten ibaret değil!
9. Hayat tarzını değiştirmek isteyen insanlara destek olabilmek onu cok mutlu ediyor ve “Hicbir şey icin gec değil!” diye de ekliyor
10. “Sizde o kıvılcımı yaratan şey vucut geliştirme olmak zorunda değil. Yuzme, maraton veya herhangi bir hobi olabilir. Kendinizi geliştirin ve kendinize karşı savaşın, başkalarına karşı değil.”
11. Shirapyon ’un hayatında yeni bir aşk dahi var!
Kendini spora adadığı zamanlarda bir bikini modeli ile tanıştı ve şu an birlikte cok mutlular. “Vucudumu değiştirdim ve kaderim de değişti” diyor Shirapyon.
12. Bu spor tutkusu sayesinde Shirapyon, bircok yeni iş teklifi de aldı. Zaman zaman modellik yapıyor ve bu işini de cok seviyor!
Kaynak: 1