14 Şubat ’ta bir sevgiliniz var, işin zor kısmını halletmişsiniz. Geri kalan icin Avaz olarak elinizden tutmaya hazırız.
Kanye West – I am A God
Luks bir restorant, belki yat ile deniz gezintisi, belki de sevgilinin yaşadığı tum sokağı gullerle donatmak… Orneklerin coğaltılabileceği şu gunde sevgilinin gozunde bir tanrı olabilirsin ama ukalalığın bir sınırı var. Az iticilik, daha fazla samimiyet.
LMFAO – Sexy and Know It
Seksi olun, seksi olduğunuz da bilin ama bunu sozlerle değil davranışlarınıza kanıtlayın sevgilinize.
The Prodigy – Smack My Bitch Up
Sevgililer gununde sevişmek falan guzel şey ama şunu adabıyla yapın.
Keane – Somewhere Only We Know
O sadece sizin bildiğiniz yerlerden eser yok şimdi. Bilmeyen kalmadı bu şarkıyı, sevgiliniz icin daha az bilinen bir şeyler secseniz daha iyi.
Nine Inch Nails – Closer
Niyetinizi bu kadar net ifade etmeseniz daha iyi olabilir.
Led Zeppelin – Babe I ’m Gonna Leave You
Sevgililer gununu sonun başlangıcı haline getirmenize hic gerek yok.
James Blunt- You ’re Beautiful
Bu şarkıya tav olan kızlar coktan coluğa cocuğa karıştı.
İsmail YK – Ben Senin Ananın
Boyle bir şarkıyla hayata karışmanın bile doğru olmadığını savunursak Sevgililer Gunu icin de yanlış bir secim yapacağın sonucuna ulaşabiliriz. Evlenme teklifi edeceklere duyurulur!
Jay Z – 99 Problems
“Mevzu bile değilsin.” der gibi. İlla Jay Z olacaksa, Bonnie & Clyde ’a falan yuruyun.
Kacak – Koymaz Bana Senin Aşkın
Gunun yasak şarkısı. İlişkinizi sorgulamadan bu şarkıyı dinlemeyin.
London Grammar – Wasting My Young Years
“Gencecik yaşlarımı senin icin harcadım alacağın olsun it!” gibi bir tutumunuz yoksa bu şarkıdan da kacmanızı ısrarla tavsiye ederiz.