Guzide muzikler programımız Purtelaş 3+1‘in canavar gibi 17. bolumuyle karşınızdayız. Bu bolum konuğumuz Nekizm!
Alican İpek ve Ertuğrul Guney ’in, akustik muziğin serin sularından yer yer elektronik muziğin kızgın kumlarına adım attıkları bu pek guzel performanslarını buyurun hep beraber dinleyelim/izleyelim.
Varsın Yoksun Tam kadro oldukları zaman Alican ve Ertuğrul ’un yanında Yankı Bıcakcı, Arda Erboz ve Ozan Kısaparmak ’ı da gormeniz mumkun. Bu performanslarda goremeseniz de onları kalbinizde yaşattığınızı bilerek listemize devam ediyoruz. Nekizm ’in onumuzdeki aylarda 3 şarkılık bir EP cıkaracaklarına dair duyumlar aldık, muzik seven insanlar camiası olarak konuyla ilgili gelişmeleri heyecanla bekliyoruz.
Uzun Bir Yol Akustik duzenlemeler uzerine yoğunlaştıkları bir donemin ardından yavaştan elektrikli işlere de giriştikleri kulağımıza gelen diğer haberler arasında. Tabii cağ elektrik cağı. Haliyle ortaya daha yuksek tuşeli, daha yumruğunu masaya vuran şeyler cıkıyormuş bu yeni setup ile beraber.
İlk Kez Dinleyip/izleyince fark edeceğiniz tek tip olmayan bir muzik uretimi soz konusu Nekizm ’de. Bunu da kendi deyişleriyle gruptaki herkesin şarkı yazmasına bağlıyorlar. Herkesten gelen farklı uretimlerin olabildiğince kullanılması, ortaya cıkan muzikal kimliğin de daha ceşitli veya zengin algılanmasına vesile oluyor.
+1 Bonusu: Sular Akar Onumuzdeki gunlerde kendilerini Kadıkoy ve Beyoğlu semalarının nezih sahnelerinde gormemiz mumkun olacakmış. O zamana kadar sizler elinizdeki Purtelaş 3+1 performansının değerini daha da iyi bilmeye davet ediyoruz.
Bu bolumdeki 4 performansı da 1 tek tıklamayla izlemek isteyenleri şu tarafa alalım: Purtelaş 3+1 Bolum 17: Nekizm
Ben Nekizm‘i cok sevdim nasıl takip edeyim diyenler de buraya buyursun:
facebook.com/Nekizm
Purtelaş 3+1:
tum bolumler
facebook.com/Purtelas3arti1
twitter.com/Purtelas3arti1
instagram.com/Purtelas3arti1
soundcloud.com/Purtelas3arti1
Yonetmen: Levent Sevi / Ses: Yiğit Yemez / Kurgu: Gun Erdoğdu / Liste: Emir Aksoy