“Aa kanka ne guzel şarkı lan versene beş dakika takılayım.” diye girilen triplerin tozlarını dokelim. Tahminen hic birinizin adını bilmediği, bizim de hatırlarken en derindeki IQ ’lara sorgu sual cektiğimiz bu şarkıların hepsi birer zaman makinesi.
Dale Don Dale diye şarkı vardı ya bir aralar… Nokia 6600, kameralı telefonlar, yok onun bir de siyahı varmış endişesi, hafıza kartları ve o donemin havuz başı şarkıları. Bu şarkıların ozelliği şu, hic biri birer sanat eseri değil. Bir kacı haric tabii. Oyle konmuşlar işte dinledik, unuttuk ve bitti.
Ağır moda girdik, musaadenizle biz devam ediyoruz, size de iyi dinlemeler diliyoruz.
Not: En iyi sonuc, 3 TL ’lik siyah cin malı kulaklıkla alınır. Ona gore.
Bak abi yeni bi olay keşfettim Bak abi elini telefonun kıcına yuvarlak yapıp koyuyorsun daha cok ses cıkıyor Ağzını telefonun hoparlorune daya da bak ne oluyor Bluetooth ’la gondereyim sana sevdiysen? Kanka mp3 paylaşıyorum ama parayla İstersen cok guzel Wallpaper ’lar da var elimde Kanka mesela bunu calan gitarist olmuş Neyse kanka beni iki dakika bıraksana tribe gireyim dışarı falan bakayım Kız mız varsa şarkı gonderelim lan? Kulaklık sevmiyom kanka ben, boyle daha guzel cızır cızır Haa istersen benim arkadaş cok guzel CD yapıyor Mavi falan CD ’si var, 3 liraya yapıyor Bak Kazaa ’dan indirdim bunu mesela. eMule artık sarmıyor ya Ac sesini ac, gelirken tum servisi coşturdum zaten Olm bizim arabaya bi tesko koymuşuz var ya Sisteme bağlayalım da calalım negzel şarkı baksana Sıraya bu şarkının sozlerini yazacağım kanka https://youtu.be/Mw1tmB7zSyg
Bonus: Kanka bunun sevgilisi olmuş, ruyasında hayaletini gormuş imana gelip gitar oğrenmiş