Tek taş pırlantısıyla Instagram ’da hukmunu suren guzide pop sanatcılarımızdan Demet Akalın ’ın şarkıları ofisin caycısı Kazım abiden CEO Cem Bey ’e kadar herkesin dilinde. Her yaz plajlardaki kum tanelerini titreten şarkılarıyla Demet Akalın pop sanatcılarımız arasında en nadidelerden, en sevilenlerden.
Şarkı sozlerindeki atarlı yapıyla kalbi kırıklara ilac olan, nice dertli bunyenin kendine gelmesini sağlayan Akalın ’ın bu sozlerini daha da derinlemesine inceliyoruz. Demet Akalın ’ın felsefesini tum ince detaylarına kadar incelediğimiz listemizde, hayata dair yeni dersler oğreniyor, sonra da sesi kokleyip bi Demet Akalın şarkısı patlatıyoruz.
1. ‘KAC AYDIR İLK KEZ YUZUM GULUYOR, BENDE YASLAR KISA SURUYOR ’
Yani surekli ağlarsak pek cok mutlu olurmuşuz.
2. ‘KALBİMİ KAPATMIŞIM SEN GİBİLERE, SEN DE KENDİN GİBİ BİR ŞEREFSİZE AC ’
Yani bu hayatta gercek aşkı yaşamak istiyorsak şerefi olmayan birini sevmeliymişiz arkadaş!
3. ‘BENİ Mİ BULDU ŞANSIN BOYLESİ, YEMİN BOZUYORUM HER PAZARTESİ ’
Yani pazartesi gunlerini direkt atlayıp o gunu salı gibi yaşamalıymışız.
4. ‘BU KALBİ KIRANLAR CEZASIZ KALMADI, SENİN FARKIN NE Kİ UCUZ KURTULACAKSIN? ’
Yani kalp kırarsan ucuz kurtulamazsın evlat, oyle artizlikler işe yaramazmış.
5. ‘UZGUNUM AMA İLK KEZ TANIŞTIĞIM BİRİNE TELEFONUMU VEREMEM ’
Yani ilk kez tanıştığımız birine telefon numaramızı veremezmişiz ama ikinci kez tanıştığımız birine verebilirmişiz.
6. ‘ARTIK HER ŞEY İCİN GEC BARİ TADINDA BIRAK, BİR SUCLU ARIYORSAN GİT ACİLEN AYNAYA BAK ’
Yani acilen aynaya bakmalıymışız.
7. ‘ADIN NEYDİ HATIRLAMADIM, İSMİN NEYDİ CIKARAMADIM ’
Yani… Error, error, error… Mavi ekran, mavi ekran, mavi ekran… Bızzztttt… 🙁
Bu liste ilk olarak Listelist tarafından Hurriyet Kelebek icin hazırlanmış ve yayınlanmıştır.