Gectiğimiz gunlerde olumuyle muzik dunyasını huzne boğan ve sevenlerini adeta şoka uğratan Rock dunyasının yıldızlarından Chris Cornell, arkasında eşi Vicky Cornell ve uc cocuğunu bıraktı. Soundgarden ve Auidoslave gruplarının vokalisti olarak tanıdığımız unlu sanatcı 18 Mayıs 2017 tarihinde ABD ’nin Detroit kentinde 52 yaşında olu olarak bulunmuştu. Kuşkusuz onu tanıyanlar olarak hepimiz bu duruma uzulduk fakat hayat arkadaşı Vicky Cornell ’in acısı tartışmasız en buyuğu olmuştur…
Vicky Cornell, Billboard dergisinde yayınlanan mektubuyla Chris Cornell ’a duygusal şekilde veda etmiş…
“Benim tatlı Christopher ’ım”
“Sen dunyanın en iyi babası, kocası ve damadıydın. Sabrın, anlayışın ve sevgin her zaman apacıktı.”
“Bana her zaman seni kurtardığımı, ben olmasaydım hayatta olmayacağını soylerdin. Seni mutlu, yaşam dolu ve motive olmuş gordukce kalbim aydınlandı. Hayata karşı heyecanlı gordukce, comert olmak icin elinden geleni yaptıkca.”
“Son on yılda hayatımızı yaşadık ve uzgunum, benim tatlı sevgilim, sana o gece olanları goremedim.”
“Yalnız olduğun icin uzgunum ve biliyorum ki o sen değildin benim tatlı Christopher ’ım. Cocukların da bunu bilecek, huzur icinde uyuyabilirsin.”
“Kırıldım, ama senin icin ayakta kalacak ve guzel bebeklerimizle ilgileneceğim. Seni her gunun her dakikası duşuneceğim ve senin icin savaşacağım.”
“Ruh eşi olduğumuzu soylediğinde haklıydın. Bir kere kesişen bir yolun yeniden kesişeceği soylenir ve biliyorum ki beni bulmaya geleceksin ve seni bekliyor olacağım.”
“Sevginin tarihinde kimsenin bir başkasını sevmediği ve sevemeyeceği kadar cok seviyorum seni.”
“Her zaman ve sonsuza kadar,
Senin Vicky ’in.”
Kaynak: 1