Arkadaşlar merhaba. Image Line'nin sitesinde FL Studio icin 4 tane satın alma seceneği var. Benim de bu secenekler hakkında 2 tane sorum var. Bu 4 secenekten 2 tanesiyle ilgileniyorum. Fruity ve Producer Edition. Diğer 2'si aşırı pahalı olduğu icin onları sorularıma katmayacağım. İlgili birisi beni aydınlatabilirse sevinirim.

1. Sorum: Beatmaker'lık icin hangisi daha uygun olur.

2. Sorum: Fruity ve Producer Edition arasındaki farklar nelerdir? Cunku Image Line'nin sitesindeki acıklamalardan hicbir şey anlamadım, cunku uygulamayı cok kullanmadım, sadece 1 kez crack kullandım ve onda da anca uygulamayı yarım yamalak oğrendim. Ama oğrenme videoları izleyerek ilerlerim diye duşunuyorum.

3. Sorum: Aşağıya bir tane şarkı linki bırakacağım. Bu linkteki gibi şarkılar veya sozsuz herhangi şarkılar FL Studio ile yapılır mı? Phonk şarkıların ve beatlerin bu programdan yapıldığını biliyorum fakat aşağıya bırakacağım şarkı neyle yapılıyor bilmiyorum.

Bu arada hic deneyimin yok, neden ilgileniyorsun derseniz bu işle ciddi olarak ilgilenmeyi duşunuyorum. Yani en baştan başlayacak olsam da bir yere ulaşmaya cabalıyacağım en sonunda.

Şarkının linki : Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

@hergeceaglıyorum hocam galiba siz FL Studio hakkında bilgilisiniz ondan dolayı sizi de etiketlemek istedim.