Yok efendim burclar yalan, 7 milyar insanın karakteri 12 ceşite mi bolunuyor, ne kadar sacma demeyin. Hic inanmayanı bile burclara inandıracak bir şey varsa o da yengec erkeğidir. Ama onun hakkında duyduğunuz guzellemeler sizi yanıltmasın.
Yıllarca yengec burcu icin ideal erkek burcu denildi. Şoyle duygusal, boyle romantik erkek, evlenilir bununla, mutluluğun anahtarı yengec erkeğinde diye kandırılmaya calışıldık. Oysaki gercek hic de oyle değil sevgili kadın dostlarımız. 22 Haziran – 22 Temmuz arasında doğan bu canlılara karşı cok dikkatli olmalısınız. Siz siz olun, bu listeyi okumadan once sakın bir yengec erkeğine yaklaşmayın.
1. Ben cok duygusalımdır, yengecim ya zaten 🙁
(bana damardan ilgi ver)
Evet duygusal olduğu doğrudur bu erkeklerin. Ama bunun cok tatlış bir olay olduğunu sanıyorsanız, denemesi bedava. İşi gucu bırakıp hayatınızı ona adamayı, bağımlı ve saplantılı bir ilişki yaşamayı istiyorsanız yengec erkeğinizle bir omur mutluluklar dileriz.
2. Ozguven eksikliğiyle sizi hayattan soğutur
Bu erkekle birlikte olacaksanız sakın herhangi bir şeyi ondan daha iyi yapmayın. Size hic caktırmadan komplekslerinin acısını cıkartır, neye uğradığınızı bile anlamazsınız.
3. Annesiyle cocukken ilişkileri yolunda gitmemiş bir yengec erkeğiyle karşılaşırsanız ilk trene binip kacın
Efenim bu burca mensup erkeklerin annesine cok meraklı olduğu doğrudur. Eğer cocukluğunda gerekli iletişimi kuramamışsa sizden ona annelik yapmanızı isteyecek. Kendinizi artık olmuş bilin.
4. Bu erkekle sevgili olduysanız artık diğer tum sevdiklerinize veda edebilirsiniz
İlgi arsızı bu arkadaşlar sizi tum dunyadan soyutlamayı ve sadece onunla ilgilenmenizi isteyecek.
5. Ya da artık asosyal olmayı seciyorum derseniz beraber cok mutlu olabilirsiniz
Bu burcun erkeklerinin sevgilisi olursanız ilk başta butun hayatını size adaması hoşunuza gidebilir ve bu aslında en tehlikelisidir. Cunku sizi tavlamasıyla beraber dışarı cıkmasına gerek kalmayacak ve sizi de kendisiyle beraber asosyal mağarasına kapatacak.
6. Sen zaten 7 yıl once bana şunu demiştin
Fil burcu erkeği olarak da bilinen bu burcun insanları, yaşanan hicbir kotu anıyı ve tartışmayı unutmaz. Bir de bakmışsınız meğer yıllardır kapanmamış defterler varmış.
7. Kıskanclığıyla yıldırır
Bu erkeğin kıskanclığı oyle pistir ki size asla belli etmez, icten ice kıskanır. Sadece karşı cinsten değil kardeşinizden bile kıskanabilir.
8. Siz her şey normal sanırken o icten ice size bilenmektedir
Kıskanclığıyla paraleldir bu huyları. Saatlerdir konuşmadığını fark ettiğiniz anda acaba trip yapmaya tam olarak nerde başlamıştı diye duşunursunuz.
-Eski bir arkadaşımı gordum gecen gun.
+…
-Sanki yıllar gecmemiş gibi acayip gulduk ayak ustu hala cok komik hehaheh.
+…
-Ee, napalım kalkalım mı?
+…
-Canım bir şey soylesen?
+…
-Toygar konuşsana!
+…
9. Paranoyaktır
Bir omru beraber gecirseniz de, bu adamın guvenini hicbir zaman tam olarak kazanamazsınız. Paranoyaklığı ve guvensizliğiyle cileden cıkarır.
10. Bencildir
Sizi ve karakterinizi surekli keyfine gore şekillendirmeye calışır. Kendisine bir şey soylendiğinde ise yaklaşımı “ben de boyleyim işine gelirse gulum” seviyesindedir.
11. Takıntılıdır
Hicbir meseleyi kolay yoldan cozemezsiniz. Hatta zor yolla da cozemezsiniz.
12. Dunyanın en dengesiz insanları bu burctan cıkar
Once sudan bir sebepten sizi parcalara ayırıp guzelce yerler. Ustune de vicdan yapıp alakasız bir yerden gonul almaya calışırlar, cunku hatalarıyla yuzleşemeyecek kadar narin ve duygusaldırlar 🙁
13. Şeytan tuyune sahiptir
Bir kere elini veren kolunu kaptırır bu abilere. Bağımlılık yapan duygusallıklarına bir kere kapılırsanız telafisi cok zor olur. O yuzden yol yakınken hemen kacın!