Aşık olmak, başlı başına mukemmel bir duygu olsa da, karşılık bulduğunda bambaşka bir hal alıyor. Hayat ne yazık ki bu şansı her zaman karşımıza cıkarmıyor. Ancak bazen hic beklemediğimiz anda ya da cok uzun zaman bekledikten sonra “o” insan geliyor ve hayatımızı bir ruyaya donuşturuyor.
Eğer aşık olduysanız ve o insan sizin sevgilinizse, bilin ki gercekten cok şanslısınız. İşte sadece bu şanslı insanların anlayabileceği 14 mutluluktan olunesi şey.
1. Her şeyi ve herkesi bırakıp sadece onunla olmak istersiniz Zaman o olmadığında birturlu akmazken, onun yanındayken su gibi akıp gider. Birlikteyken ikide bir saate bakmanızın sebebi de bu ya zaten. 🙁
2. Yıllardır atıp tuttuğunuz o bireysellik zırvaları buhar olup havaya karışır
Hı hı, evet. İlişkide bireysellik cok onemli. Evet evet, herkes kendinden sorumlu.
3. “Bugun hic su icmedin” diyerek bir bardak suyu onun yanına sessizce bırakacak kadar ‘bireysel ’sinizdir mesela 4. O da cok bireyseldir; zaten gece ayaklarınız acıkta mı diye kontrol etmesi de bu yuzden 5. Aynı zamanda en iyi arkadaşınız olduğu icin, onun yanında tamamen kendinizsinizdir
Ve yanında istediğiniz gibi davranabilirsiniz…
6. Hislerinize olsa olsa Şebnem Ferah ’tan “Babam Oğlum” şarkısı tercuman olur
“Sevgilim ve dostum, babam, oğlum, arkadaşım, aşkım, her şeyimdin sen.”
7. Bazen sevginiz icinize sığmaz taşar; sonuc olarak da “aşkilotaaaaam, sevgilililişkooom” gibi sacma sapan kelimeler ortaya cıkar
Daha salakcaları da var ama acık etmeyelim şimdi burda kimseyi. 🙂
8. Birlikte gecirdiğiniz zamanlardan sonra, hayata yeniden karışmaktan daha zoru yoktur
Cunku onunlayken yeryuzunde değilsiniz. E haliyle birden dunyaya inip kalabalığa karışmak hic kolay değil.
9. Gece uyanıp onun yanınızda olduğunu anladığınızda dunyalar sizin olur 10. Bir insanın her şeyini sevmenin guzelliğini en derinlerinizde hissedersiniz
Gozu, kaşı, kirpiği, sacı, eli, dişi…
11. Birlikte bir şeyler yapmak değil, bunların hayalini kurmak bile sonsuz mutluluk sebebidir
Haftasonu adaya gidelim. Haftaya konsere gidelim. Tatile Kaş ’a gidelim. Bu yaz Interrail mi yapsak?
12. O uzgundu ve siz yoktunuz; cunku henuz tanışmıyordunuz; olsun yine de kendinizi suclu hissedersiniz Keşke o zaman cıksaydım karşısına da, sarılsaydım sımsıkı; iyileştirseydim onu dersiniz.
13. Aranızdaki o ‘konuşup bakışmadan bile birbirinizi anlamanızı sağlayan bağ ’ sayesinde iletişim kurmak cok daha kolaydır O kadar eminsinizdir ki, aynı anda aynı şeyi hissettiğinize. Az kelime ile cok şey konuşabilirsiniz bu sayede.
14. Dun ve yarın yoktur; sadece şimdi vardır onunla. Ve her ne olcaksa iyi ki tam da şu anda, o sizin yanınızda