8 Kasım 2016 tarihinde ABD ’de 58. başkanlık secimleri yapılacak. Parti icinde yapılan on secimler ile Demokrat Parti ’nin adayı Hillary Clinton, Cumhuriyetci Parti ’nin adayı Donald Trump, Libeteryen Parti ’nin adayı Gary Johnson ve Yeşil Parti ’nin adayı Jill Stein olarak belirlendi. Bu adaylarla ilgili bilgi, analiz, teori, ongoru dolu bir icerik yapmamızı bekliyorsanız uzgunuz. Cunku adaylara şoyle bir baktığınızda sadece Donald Trupm ’ın gulmeceli icerik potansiyeli taşıdığını şıp diye goruyorsunuz. Biz de oyle yaptık.
Trump başkan secilir mi bilemeyiz, ama cok cok uzak bir ihtimal gibi gorunmuyor, yani olursa şaşırmamak lazım. Bunun icin biz onden tedbirimizi alalım istedik ve Trump ’ın nasıl biri olabileceğine, nasıl bir politika izleyebileceğine dair cıkarımları mimiklerinden yakalamaya calıştık. Gonul isterdi ki bir mimik uzmanı bulalım, yanımıza oturtup birlikte Trump mimikleri inceleyelim ve mantıklı sonuclar derleyelim. Fakat sonra duşunduk ki, uzmana ne gerek var, adamın mimikleri oyle baskın ki her biri adeta 7-8 cumlelik bir parafrafın ozeti, bakan goruyor.
Biz de baktık, gorduk, sonuclandırdık. İşte ABD başkanı olabilme ihtimali bulunan Donald Trump ’ın mimiklerinden kişilik analizi.
Not: Bu analizin hicbir bilimselliği yoktur, sonra bize gelip vay sen şoyle dedin de boyle oldu falan demeyin.
Suratındaki lan ben ne bileyim? ifadesi cok net, cahil bir donem bizi bekliyor olabilir.
Bana bunlarla gelmeyin duruşu, tuvaleti gelmiş de olabilir emin değiliz.
Burada tum dunyaya sesleniyor, hepinizi opeceğim diyor.
Sen anlat ama ben seni zerre dinlemiyorum… Bakın bu adam ucarı biri demedi demeyin.
F*ck you!! mu diyor o?? Sanki diyor valla.