“Emo Kid” kavramının hatırlıyor olmanız lazım, uzerinden cok gecmedi. Bundan en fazla 10 yıl oncesinde cok gundemdeydi bu arkadaşlar. İnternet ortamında, sosyal medyada surekli kendilerine rastlardık. Sonra ne oldu bilmiyoruz bıcak gibi kesildiler, eminiz ki bir yerlerde hala bir suru emo kid var ancak artık eskisi gibi gundemde değiller. Ne oldu da gundemden duştuler, nerelere kayboldular, vb. sorulara cevap aramıyoruz, biz eskinin emo kid ’leri şlimdilerde ne yapıyor size bunu gostermek istiyoruz.
BuzzFeed, okuyucularından bir ricada bulunmuş; eğer eskiden emo kid ’lik yaptıysanız bize şimdi ne yaptığınızı soyleyin demiş ve haliyle cevap yağmış. Size bu cevaplar arasından 25 tanesini sectik ve eskinin emo ’larının bugun nelerle meşgul olduğunu gostermek istedik. Tek bir cumle ile ozetlemek gerekirse hepsi bugun hobi olarak emo ’luğa devam ediyor ama guzel guzel işler de bulmuşlar.
Aferin size cocuklar, kendinizi kurtarmışsınız.
1. Buyuk bir şirkette vergi danışmanı olarak calışıyor, hala arada emolukları var.
2. Emo Kid iken muzik yapmak isteyen bu arkadaş şimdilerde emo kid değil ancak muzik endustrisinin icine girmeyi başarmış.
3. Ozel eğitime ihtiyac duyan cocuklara eğitim veriyor bu arkadaş, emo kid olmak onları daha iyi anlamamı sağlıyor diye de not duşmuş.
4. 28 yaşındaki bu eskinin emo kid ’i şimdilerde evli ve cocuklu.
5. Masaj terapisti olan bu hanım kızımız ayrıca odullu bir pastacı olmuş.
6. Evlenip kendi kuafor salonunu acan bu bu hanımefendi de eskinin azılı emo kid ’lerinden.
7. 20 yaşındaki bu kızımız halihazırda veterinerlik fakultesi 2. sınıfta.
8. Michigan Universitesi muhendislik fakultesinden biyomekanik muhendisi olarak mezun olmak uzere kendisi.
9. Kendisi 3 cocuk annesi, bir teknoloji firmasında tam zamanlı calışırken bilgisayar muhendisliğinden de mezun olmak uzere…
10. Evlenen bu kızımız, 17 aylık cocuğunu buyutmekle meşgul şu sıralar.
11. Kedileriyle birlikte Chicago ’da yaşayan bu hanımefendi, grafik tasarımcı olarak calışıyor.
12. Sac tasarımcısı ve makyaj uzmanı olan bu arkadaş, emo kid olmanın cok faydasını goruyorum diye konuşmuş.
13. Kendisi şu an bir bankada calışıyor, iyi ki zamanında emo kid olmuşum diye ekliyor.
14. 28 yaşındaki bu arkadaş Chicago ’da barmenlik yapıyor, hayallerimi yaşıyorum diye hayatının guzelliğini ifade etmiş.
15. “Hedefler ve Başarısızlık” temalı kişisel eğitim seminerleri veriyor kendisi.
16. Eski tarzını geridee bıraktığını soyleyen bu kızımız, bir ofiste yonetici olarak calışıyor.
17. Bu azılı emo kid ise bugun bir TV kanalında şov programı yapıyor.
18. Bir suru kopeği olan bu hanımefendi ise 25 yaşında ve başarılı bir hemşire.
19. Emo ’luğunu deliler gibi yaşayan bu arkadaş şimdilerde polis/itfaiye departmanında calışıyor.
20. Emo ’luğumu icimde hala yaşıyorum diyen bu arkadaş ise bir okulun muhasebe işlerini yurutuyor.
21. Bir otelde calışan bu hanımkız, yerel bir muzik grubuyla takılarak emo ’luğunu da devam ettiriyor.
22. 3 yaşında bir kızı olan bu hanımefendi, bir cocuk hastanesinde calışıyor ve paramedik lisansını almayı bekliyor.
23. Hala biraz emoyum diyen bu arkadaş muzik eğitimi veriyor.
24. Emo gunlerini geride bırakan bu arkadaş şimdilerde cocuk muzesinde calışıyor.
25. Hala emo ’luğunu yaşatan bu arkadaş ise post produksiyon asistanı ve editorluk eğitimi alıyor.
26. Bu arkadaş da emo ’luktan esintileri hala hayatında barındırıyor, kendisi olum bilimleri uzerine calışıyor.