Bilincaltımıza işleyen, acıp bilincli bir şekilde dinlememiş bile olsak ezbere bildiğimiz resmen lanetli olarak adlandırabileceğimiz şarkılar var.
Bir ortamda konuşulan bir muhabbet esnasında bir anda aklımıza gelip de “Off aklıma nereden geldi bu ya” dediğimiz, bir zihin temizleme operasyonu mumkun olsa onu kullanıp zihinlerimizi pamuk gibi yapmasını dilediğimiz o şarkıları toparladık. Umarız tekrar hatırlattığımız icin bizi affedersiniz ?
1. Ne zaman ALO denilse ya da ne zaman Jale isminde biriyle tanışsak ?: Salim – Alo 2. Matrix setinden cıkmış gibi gorunen kardeşler: Cankan – Yaranamadım 3. Bir neslin tum opuşme anlarını kabusa ceviren: İsmail YK – Şappur Şuppur ? 4. Ne soylediğimiz hakkında hicbir fikrimizin olmadığı ama aşırı acı ceken abimiz: Cetin Cetinkaya – sie liegt in meinen armen (evet maalesef copy/paste) 5. İşte bu aşırıya kacmak oldu: Diyar Pala – Pompalamasyon 6. Romantizm bu değil: Dj Akman – Seninle İlk Defa 7. 10 ’lu yaşlarda yaşamanın sorun olduğunu sandığımız donemlerde ezbere soylediğimiz: Cash Flow – Hayata Kustum 8. Honki ponki torino calona bimbo boriro muşi muşi hubobo kozizo ciki ciki şayne tiki tak tok????? 9. Monu ’de her gorduğumuzde icimizden bu şarkıyı soyluyoruz kimse kimseyi kandırmasın şimdi: Tarık Menguc- Şakşuka 10. Sebebi neydi ki? : Ajdar – Cikita Muz 11. O ses, o cilveler: Banu Alkan – Kaldıramazsan Kaldırırlar Gulum 12. Klasik gitar ile elektro gitar solosu atan koca yurekli adam seni de unutmadık! : Genckan – Kendimi Kontrol Edemiyorum 13. Aşk bu değil: Mustafa Topaloğlu – Geri zekalı Sevgilim