Kız babası olmak ayrıcalık olduğu kadar zordur derler. Peki ya 4 kız babası olmak? Nasıl oluyormuş diye merak edenleriniz varsa Simon Hooper ’ın aşırı derecede tatlılık iceren ve bir o kadar da dramatik, yorucu hayatını gormenizi oneririz. 🙂
İcimizi ısıtan, bol kızlı, bol neşeli ailenin kahramanı, baba gibi baba Simon Hooper ’ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar hayatının bir ozeti gibi. Halden anlayanlar ve merak edenler boyle buyursunlar. ?
1. Dunya kız cocukları gununden bir gun once cekilen fotoğraf. “Sayıca mağlup olabilirim ama bunu kutluyorum. Cunku benim kızlarım guclu, bağımsız ve aklına koyduğunu yapabilen genc kadınlar olacaklar…”
“…Eşitlik icin cabalıyoruz ve kadınları erkeklerle eşit goruyoruz (hatta ben ustun olduklarını duşunuyorum). Dunyada bircok yerde kız cocukları ikinci sınıf olarak goruluyor ve potansiyellerini gostermeleri icin fırsat verilmiyor. Bu değişmek zorunda. Şimdi kızlarınızı opun ve onları her gun yıldız gibi parlayabilmeleri icin cesaretlendirin.”
2. “Sadece ben mi boyleyim yoksa tum erkekler yatakta kucucuk bir yerde uyumayı zamanla oğreniyorlar mı? Yatağın ne kadar buyuk olduğunun veya kac kişi yattığımızın onemi yok. Kendimi hep bu ufacık alanda buluyorum.”
“Bu kadar sınırlı bir alanda uyumayı oğrendiğimden beri duvarda bile uyuyabileceğimden ve duşmeyeceğimden emin olmaya başladım.” 😀
3. “Clemmie bana bu akşam dışarı cıkacağımızı soyledi ve bebek cantasını hazırlamamı istedi. Ben de guleceğini duşunerek bu fotoğrafı attım. Sonuc: gulmedi.” :/
4. “Bu fotoğraf, cocuk sayımız 2 ’den 4 ’e cıktıktan iki dakika sonra cekildi. Bir hemşireyle evli olup 4 kız babası olmak… Bazen ne kadar şanslı olduğumu unutuyorum.”
5. “Diş cıkarmak zorlu bir surectir ve kızlar bunu bildiğimizden emin olmak istiyorlar. Bir e-postayla da bildirebilirlerdi ama bağırmayı tercih ediyorlar. Cunku buyumenin bu aşaması hic hoşlarına gitmiyor. Alien ’den bir sahne gibi. Tek fark, dişleri sizi ve murettabatınızı oldurmuyor.”
6. “Kızlar olimpiyatlara katılmak icin benim uzerimde tırmanma pratiği yapıyorlar.”
7. “Kızları giydirme gorevini bugun ben ustlendim. Hayal gucumu kullanarak “vaov” etkisi yaratacak bir kombin yapıyorum.”
8. “Kızlar icin Norvec ’te uretilen, el yapımı, toksik olmayan organik oyuncaklar alıyoruz. Ama bunlara tiksintiyle bakıyorlar. Daha cok cuzdanımı, telefonumu, anahtarlarımı hedef alıyorlar. Ve ben pes edip verene kadar ellerinden geleni yapıyorlar.”
9. “Biri yardım cağırsın! Burda iki tane uckağıtcı var. Kurbanlarını seviyormuş gibi yaparak gardını duşuruyorlar. Sonra da yuzunu parcalıyor, sacını cekiyor, ve sut ya da kek verene kadar bırakmıyorlar.” 🙁
10. “Bu ikisi butun gun ayak bileklerimden hic ayrılmadı. Onların eline basmamak icin, surekli yerdeki cam kırıklarına basmamaya calışır gibi yurudum. Gunun en iyi ebeveyni odulu bana geliyor.”
11. “Modern teknoloji harikaları… Buyuk kızıma iPad aldığımdan beri surekli boyle mesajlar geliyor. Uzakta olduğumda iletişimde olmamız iyi tabii ki. Ama kızımın canı sıkıldıkca spam gibi mesajlar almaya başladım. Kaka emoji ’si en sevdiği.”
12. “Banyo zamanı demek evin en kucuk odasına hep beraber doluşmamız demek oluyor. Buyuk kızlarım bu aktiviteyi tatil koyunun ucuz versiyonu olarak goruyorlar. Clemmie ve ben burada sadece cankurtaran rolundeyiz…”
13. “Bir pazartesi gunu daha erzak alışverişindeyiz. Beni gorenler tecrubeli bir baba olduğumu anlayıp reyonların yerlerini bana soruyorlar. Yuruyen bir bebek bilgileri ansiklopedisi gibiyim.”
14. “4 kız ve 1 yorgun baba, bir aksesuarcının onunden gecerse ne olabilir?”
15. “Buyuk kızlarım, kucuk kardeşlerine odanın sadece 1 dakikada nasıl altının ustune getirileceğini oğretiyorlar (cocuksanız sahip olmanız gereken onemli bir ozellik). Bu durumla nasıl başa cıkılır ki? Şimdi bira zamanı…
Kaynak; 1