Anne ve babalarımızın genelde bizi anlamayan, eski kafalı ve espri anlayışı bizden cok uzakta insanlar olduklarını duşunuruz. Halbuki onlar da genc oldular yav. Biz kendimizi cok zeki ve komik sanırken, onlar belki de coktan o yollardan gecip gitmişti. Genelde pek caktırmasalar da, onların da hic ummadığımız bazı anlarda bizi dumur eden kucuk trollukleri olabiliyor.
Kendi oz evlatlarını gozlerini kırpmadan trolleyen anne babaları gorun de, size kıyamayan standart anne babalarınızın değerini hatırlayın diye paylaşıyoruz bunları hep. ?
1. “Bizimkilere bana selfie cekip yollamalarını istedim. Bu fotoğrafı kargolamışlar.”
2. “Babama, universite icin şehir dışına gittiğimde odamı kopeğimize verebileceklerini soylemiştim. Ve bana bu fotoğrafı yolladı.”
3. “Annemden bana birkac tane siyah t-shirt almasını istedim. Bana bunları almış…”
4. “Annemlere bu Disney fotoğrafını yolladım. Onlar da yanıt olarak bunu yolladı…”
5. “Butun cocuklarımızı aynı derecede seviyoruz demişlerdi. Size de pek inandırıcı gelmedi di mi?”
6. “Evimize cok yakın bir yerde hapisten bir katil kactı. Bizimkileri arayıp her şeyin yolunda olup olmadığını sordum. Bana bu fotoğrafı yolladılar.”
7. “Annem evde bulunan tek cercevenin bu olduğunu soyledi…”
8. “Babamla ilk surucu dersim.”
9. “Farkındayım, babam biraz fazla korumacı.”
10. Jaws izleyip, filmden cok etkilenen amcanın yeğenine yaptığı yaratıcı beşik.
11. Kızını mezuniyet balosuna goturecek erkeği bekleyen bir baba.
12. “Kız arkadaşımın yanına taşınır taşınmaz ailemin yerimi hemen doldurması…”
13. “Arkadaşlarıyla birlikte bu pozu vererek fotoğraf cekilen kız kardeşim ve onları trolleyen babamla arkadaşları…”
14. “Bunu yaptığım icin kotu bir baba sayılır mıyım? :/”
Kaynak; 1