Konuşurken surekli sizi durten ya da bir şey soylemek icin burnunuzun dibine kadar girmeyi seven arkadaşlarınız mı var? Gecmiş olsun, uzgunuz.
Arkadaşım once o eli bi indir sonra iceriğe başlayalım.
1. Sadece el sıkışmanın yetmediği, sizi kendine doğru cekip open, kafa tokuşturan arkadaşlardan, sarılıp bırakmayan akrabalardan gına geldi değil mi?
2. Yıl olmuş 2017 hala insanı gıdıklayarak gulduren, bundan zevk alan, bunu eğlenceli bulan insanların olması sizi urkutuyor.
3. Konuşurken kolunuzu durten, omzunuzu sıkan, elini elinizin ustune koyup dakikalarca o şekilde sohbet edenlerin amacı ne ola ki?
4. Belki sizi tanımayan kimselerin ilk dokunuşu gormezden gelinebilir, ama daha yeni tanıdığı birine pıt pıt pıt surekli dokunmak nedir yahu?
5. Belki sırf dokunulmaktan hoşlanmadığınız icin soğuk, mesafeli, nemrut, vb. biri gibi algılanıyorsunuz… Kimin umurunda.
6. Sadece arkadaşlar değil, sevgiliniz dahi olsa burnunuza burnunuza girmesine tahammulunuz yok, kişisel alan diye bir şey hic mi duymadın canımın ici?
7. Toplu taşıma, hele hele metrobus en buyuk kabusun, başka insanların koltuk altında seyahat etme keyfi.
8. Ancak kimi zaman temastan bu kadar hoşlanmıyor olman seni de uzuyor, sevdiklerine soyle dakikalarca sarılıp onlarla opuşmeyi isterdin aslında.
9. Kalabalık yerlere girmek hic sana gore değil, indirimden bir şeyler almak, zıplamalı konserlerde boy gostermek… Iyyy herkes bana mı değecek yani?
10. Bayram ziyaretleri, akraba gezmeleri, herkesi selamlamayı gerektiren toplantılar… Sizin cehenneminiz.
11. Hic kimseye haber vermeden, sinsi gibi gercekleştirilen İrlanda vedası en sevdiğiniz.
12. İnsanlar size surekli “seni ilk tanıdığımda cok gıcık biri olduğunu duşunmuştum” diyor değil mi? Diyor diyor itiraf edin.
13. Siz bir kirpiyle veya kaynana diliyle ruh eşi olabilirsiniz, keşke onlar gibi istenmeyen temaslara karşı korumanız olsaydı.
14. İnsanları temizlik hastası olmadığınıza inandırmanın zorluklarını yaşadığınız anlar oluyor, meselenin mikroplar olmadığını anlatmak kolay değil.
15. Latin dansları oldum olası size gore değil, ne o oyle yabış yabış…
Bonus – Yuksek muzik sesinden dolayı insanların dudak dudağa konuşmak zorunda olduğu yerlere gitmek zorunda olduğunuzda icinize kacıyorsunuz.