Sosyal medyada bir donem populer olan ve şu aralar popularitesiyle bıkkınlık getiren ‘Rakı icen kadın şoyledir, bize rakı icen kadın lazım, rakı icmeyen kadın ise şoyledir ’ tarzı tweetler bıkkınlık getirdi. İsteyenin ozgurce istediğini ictiği dunyamızda sanki sihirli bir ickiymiş gibi anlam verilen bir iceceğin bu kadar populerleşmesine bazı kullanıcılar tepkili.
İşte ‘rakı icen kadın candır ’ klişesine sosyal medyadan verilen tepkiler
1.Bıkkınlık getiren tweetlere boyle ornekler verebiliriz… Bir kadın rakı iciyorsa eğer sevgisini sorgulamayın. pic.twitter.com/lfrtNL4GVe
— Rakı Gunluğu (@rakiigunlugu) January 26, 2017
2. Bize rakı icen kadın lazım, latte ile yurumez o işler.
— Agresifya (@Agresifya) January 17, 2017
3. Rakı icen kadın başkadır. Anason kokar, guven kokar, sevgi kokar.
— Berk Ekinkıranova (@yataktarovesata) January 13, 2017
4. Bardağına gore bile ayrı… Cay bardağında rakı icen kadın…
— Şerzan (@llalawal) January 6, 2017
5. İşte verilen tepkiler "Ayık kafayla hic bir kadın bana bakmaz" demiyor da "rakı icen kadın candır" diyor ,biz neyiz canım acaba (ıhlamura talim)…Cok kırıldım ?
— Chrysanthemum (@_Butterfly1974) January 5, 2017
6. burda rakı icen kadın guzellemesi yapıyosunuz da leş bi şey allah kahretsin. martini,mojito,long island iced tea icseydim şunun yerine
— LİMON MUTLULUKOTESİ (@limonvari) January 14, 2017
7. O da bir şey mi? Etiyopya ormanlarında kadın icen rakı gordum ben.
— Fatih Koparan (@cooperovic) January 29, 2017
8. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla rakı icen kadın o derece şahane bir şey ki hepimize saplayabilir
— Babasultan Deringuru (@deringuru) February 17, 2017
9. abiii derdi olmayan raki icemez adabı var abi semtte iciceksin rakıyıı herkesle icilmez rakı icen kadın candır can (midem bulandı sustum)
— DEFOL (@aypardonya) February 4, 2017
10. "Rakı icen kadın candır" diye yazılır; "ayık kafa ile hic bir kadın bana bakmaz" diye okunur…
— REALADANALI (@AvsarBeyi34) February 9, 2017
11. rakı icmeyen kadın rakı sevmiyor olabilir
— deniz (@rdyodyo) January 29, 2017
12. Her fırsatta rakı oven 12,354 kişi gozaltına alındı pic.twitter.com/KbRZ8PNEjt
— Zıbın (@berkingham) February 17, 2017
13. rakı sevmeyen ciftlere kotu haber pic.twitter.com/6Rc3sSxdeL
— Zıbın (@berkingham) February 16, 2017
14. Oldurucu insan tipleri;
1- Leyla ile Mecnun temalı cay edebiyatı tayfası
2- Rakıcı kişiliğim, rakı iciyorum, rakııı tayfası
3- Evetciler.
— selen BİRELLİSARIŞIN (@birellisarisin) February 18, 2017
15. Şeref Duzyatanlar'ın dediği gibi kadının biri gelip merhaba dese heyecandan havlayacak adam rakı icen icmeyen kadın muhabbeti yapıyor amk
— Eyup Sabri Esenkal (@eyupsabriefendi) February 17, 2017
16. Squat yaparken rakı icen, ofsayt bilen, kufur eden, kedi seven multitasking kadın cekiciliği der susarım u___u
— Babasultan Deringuru (@deringuru) July 25, 2016
17. Sitede bitmeyen konular:
-Meme
-Menemen
-İclik
-Erkek/Kadın genelleme
-Rakı icen kadın
-Burclar
-Babamı xxx oldurdu
-Buradan ilişki olur mu
— Parodi Hayat (@parodihayat) February 7, 2017
18. @eyupsabriefendi rakı icen kadın candır rakı icmeyen kadın da candır. kısacası kadın candır hocam. yobazlar ne anlar…
— Arabistanlı Lawrence (@arablawrencebey) February 17, 2017