Grinin Elli Tonu isimli film vizyona girdiğinde, giden herkes garip bir merak icerisindeydi. Bir ev hanımının elinden cıkan kitabın filme donuşturulmesi ve icerisindeki “garip” sahneler insanları kendisine cekti. Bununla birlikte bir cok eleştiri de beraberinde geldi. Bu da yetmezmiş gibi bir de devam filmi cekildi…
Twitter kullanıcılarından @kezbansvevo Grinin Elli Tonu ’nun ilk vizyona girdiği donem, filmi muhteşem bir şekilde ozetledi. Spoiler icerir gibi uyarılarda bulunmamıza gerek olduğunu duşunmuyoruz zaten herkes bu klişe otesi filmden ne yazık ki haberdar…
Ve analiz başlıyor… Şimdi size Gri'nin 50 tonu filmini kendimce analiz edicem.Başlıyorum
— kezbans VEVO (@kezbansvevo) 18 Mayıs 2015
1. İlk olarak ev arkadaşı hasta diye trilyonerlik adamla roportaj yapmaya gonderilen Anastasia film boyunca en koylu kıyafetini na burda giydi
2. Bi kere ev arkadaşının amk 2 grip oldu diye arabanın anahtarını verip roportaja yollamak ne ya?Ben kanser olsam işe gidiyorum sen kim kopek?
3. Sonraki sahnede Anastasia karısı odaya tam girerken duşuyor.Bay grey elinden tutup kaldırıyor.(burda kustum ekrana)
4. İşte sonra kız soruyo ''ananız nereli babanız nereli'' bu sırada adamın BENİ BIRAK DA SENİ KONUŞALIM KACINCI SINIFSIN tavrı (bir daha kus)
5. Kız başlıyo kendinden bahsetmeye ''işte edebiyt okyrm.s iyrencim yha .s bşverin beni'' falan demeye.Kız hep burnu akıyo gibi konuşuyo tabi
6. Adam bunun calıştığı koctaşa gidiyo 1-2 gun sonra.Kız orda da genzinden konuşuyo ''NO OSTODONOZ MURNUM DIKALI'' falan diye.Adam ip alıyo amk
7. İşte adam kıza ''yok bu sevgilin mi?şu cıktığın mı?peki bu golgen senin sevgilin mi? habire takip ediyor da'' tarzı 6.sınıf soruları soruyor
8. Kız hepsine ''YOO NE ALAKASI VAR YHA xD'' diye cevap veriyo ve hoşuna gidiyo.Grey bunu kahve icerken terkediyo OLMAZ SANA BUNU YAPAMAM diye
9. Kız gece dışarı cıkıyo tuvalette Grey'i arıyo ''SN VAR YA SEN KIRİŞCIN NYSE YA HADİ UZTMA BLOKLA GEC SİKİK'' falan diyo adam mekanı basıyo
10. Sonra kız sabah uyanıyo ''BENİ KİM YATIRDI? MEMEMİ GORDUN MU'' falan diye triplere giriyo.Kız cok namusluysan kusma milletin otelinde fayişe
11. Film boyunca ''ben kimseyle uyumama kehkehkeh'' diyen adam o gece kızla uyumuş cıkıyor.Gercekten Kırişcında kendi idealistliğimi goruyorum