Merhabalar.

Asus M5A78L LE, urun kodlu anakarta sahibiyim. BIOS update yapmak icin, sitesinden ilgili dosyayı yukleyip, BIOS update'i gercekleştirdim. Utility ekranında her şey doğru giderken, kendisini tekrar başlattıktan sonra, siyah ekran ile karşılaştım ve bir daha da ilerleme olmadı. Bekle bekle derken bende kendim restart attım.

M5A87L ve M5A87L LE gibi kafa karıştırıcı iki model var. Sanırım ben, yanlış BIOS dosyasını yukledim ve bu hatalar başıma geldi. Şu an hangi dosyayı yuklediğimi de hatırlamıyorum işin kotusu. Ama ilk seferde bir dosyayı yuklemeye calışırken ,uyumsuz diyerek de engelledi beni. Ardından sanırım kendi doğru versiyon anakartla uyumlu BIOS dosyasını indirip kurduğumda ise başarılı oldu yukleme, ama sonucu siyah ekran oldu.

Forumda biraz araştırma yaptıktan sonra, Asus'un online kitapcığını ve yardım sayfalarını okudum.
Uc pinli CLRTC pinini resetledim ve BIOS pilini cıkartıp tekrar yerine taktım. Tam olarak şuradaki talimatlara uydum: [Anakart] BIOS ayarları nasıl geri yuklenir?

Fakat yine siyah ekran probleminden kurtulamadım. Bilgisayarımı calıştırdığımda ekrana hic goruntu gitmiyor.
CPU vs. calışıyor fakat ilk acılış ekranı bile gelmiyor. Farklı ekran kartı ile deneme yaptım fakat sonuc alamadım.

Bu aşamadan sonra ne yapabilirim?