Bazı anlar vardır, arkadaşlarınla sohbet ederken bir arkadaşınız anısını anlatır ve kimse inanmaz. Genellikle boyle kişilere hikaye uyduruyor muamelesi yapılır ve gercek olma ihtimali olan guzel hikayeleri bile dikkate alınmamaya başlar. İşte boyle anlarda sizi bu hikayelere inandırabilecek tek şey sağlam bir kanıttır! ?
Bored Panda‘da takipcilerinden inanması zor anları kanıtlayan fotoğraflarını gondermelerini istemiş. Hepsi birbirinden eğlenceli ve şaşırtıcı bu anlara hep birlikte bakalım?
1. “Parkta yuruyordum ve bunu gordum”
2. Kansas İtfaiye Ekibi, Kansas Polislerini kaldıkları asansorden kurtarıyor”
3. Sanırım bir sincap catıdan duştu”
4. “Teyzemin kendilerini tanıtmaya gelen yeni komşuları”
5. Ben genc bir komedyenken, ev sahibi olduğum şovda Robin Williams bir supriz yaptı. Gosteriden sonra 20 dakika sohbet ettik. Ardından arkadaşıma fotoğraf cekmesi icin kameramı (telefon değil, ne kadar uzun zaman once olduğunu siz anlayın) verdim. Robin ’ fotoğraf cektirip cektiremeyeceğimizi sordum. O da bana sıkıca sarılarak “Boyle nasıl?” dedi. Ne kadar tatlı adam”
6. “Aynısı olmak istiyormuş gibi”
7. “11 yaşında Morgan Freeman ’la satranc oynarken”
8. “Bir goril bana el hareketi yaptı, ben de ona yaptım ve baya kırıldı”
9. “Kız arkadaşımın Londra ’da gorduğu gokkuşağı guvercini”
10. “Gece yarısından sonra dışarı cıkıyorum ev ay ışığı altında yuruyorum”
11. “Bu gercekten Kuzey Wisconsin ’de oldu”
12. “Uzgunum sınıf, kopeğim tum ev odevlerinizi yedi”
13. “Ailem ve ben tekne kenarında fotoğraf cekmeye calışırken bu mukemmel an ortaya cıktı”
14. “Annem bana bugun onu bir horozun kovaladığını soylemişti. İnanmadığımız icin guvenlik kamerasına baktık”
15. “Mutfaktan bir ses duydum ve ne olduğuna bakmak icin gittiğimde cop kutuma sıkışmış bu keciyi gordum”
16. “Başım ağrıdığı icin başıma buz torbası koymuştum. Kız arkadaşım sakın kıpırdama dedi ev bu fotoğrafı cekti”
17. “Arkadaşım aradı ve bir telefon direğinin arabasını paramparca ettiğini soyledi. İnanmadım ve bana bu fotoğrafı gonderdi”
18. “Bu penguenin sırtında minik penguenler olduğunu fark ettik”
19. “Bu nasıl mumkun olabilir?
20. “Chuck Norris babamı yere sermiş”
21. “Johnny Depp benim duğunumde, 1982”