Bircok olayı yaşadığımız yine dopdolu bir hafta oldu dersek yanılmayız… Yorucu ve yine gundemimizin bir hayli yoğun olduğu bir yedi gunun ardından haftanın en komik, en cok konuşulan, en guzel ve de en iyi edici tweetlerini sizler icin derledik. Guzel gulumsemelerinizin yuzlerinizden hicbir zaman eksik olmaması dileğiyle…
İyi eğlenceler!
1. Oğretmenlik kazananlar şimdiden atama twiti atmaya başlasın
— Unknown Artist (@yengenstark) August 30, 2018
2. uc metrelik adamların arasına acılan ortalar, ak gezen gibi karların icinde dolaşan vida, quaresma'nın icinden ana avrat soverken kameraya yakalanması ve karius'un elinden kacırıp yediği gol… hoş geldin kuzey deplasmanı şok mağlubiyeti
— Celal Baggins (@KurtissDonald) August 31, 2018
3. lol pic.twitter.com/8Bz4SwhYX5
— non aesthetic things (@PicturesFoIder) August 31, 2018
4. Erkek: senden hoşlanıyorum (21.30)
Kız: geldim kusura bakma işim vardı (21.36)
Erkek: sevgilim var artık yazma (21.37)
— Bıdık (@aciktimsusadim) August 29, 2018
5. Anlaşma 3 yıllık. https://t.co/aP48bK9BH2
— Fatih Terim (@GokhanAtes1) August 28, 2018
6. bir lavabo cifleseniz hicbir şeyiniz kalmayacak he, bu sinir stres hep lavabo ciflememekten bakın demedi demeyin
— aynen (@anareobee) August 29, 2018
7. This video made my day pic.twitter.com/b6VS0HAj9x
— vanessa (@queenvan_) August 29, 2018
8. hanımlar overlok makinesi ayağınıza geldi ❌❌
bireyler overlok makinesi ayağınıza geldi ✅✅
— kerencenar (@kerencenar) August 29, 2018
9. kardeşim: abi nolursun su getir oldum yalvarırım lutfen getir
**getiririm**
yine kardeşim: aferin hep boyle emirlerimi yerine getireceksin kole
— oğuzhan the engineer (@whyaqq) August 29, 2018
10. Musaitsen seninle 3 sene cıktıktan sonra sebepsiz terkedip sıradaki sevgilimle 2 ay icinde evleneyim ne dersin?
— Aymfayn (@thehaftasonu) August 28, 2018
11. TRT, ABD'yi protesto icin kovboy filmlerine yayın yasağı getirmiş. Salak herifler.
Biz zaten hep kızılderilileri tutuyorduk.
— HachikoTurk (@HachikoTurk) August 28, 2018
12. ben: merhaba
oğrenci işleri: yalnız bu durumla biz ilgilenmiyoruz rektorluğe dilekce yazmanız gerek
— Tarık (@tarikbasgan) August 29, 2018
13. eskiler bilir erasmusla odtuye de aynı boyle bacıyla sevgiliyle tanıştırılmayacak bir yunan tanrısı gelmişti. pezevenk dışarı cıkmasın diye her akşam nobetleşe batağa oturtuyorduk hic unutmam ulkesine kavanozda oraletle dondu oğlan. pic.twitter.com/0VV66UQWOc
— Metuland Kaymakamı (@parodyrektor) August 29, 2018
14. annem babama duvarları sildiriyo babam da bana sen silsene evlenince napcan falan dedi annem de o da kendine silecek bi koca bulur dewam et sen diyo jjdjdk
— Elaine° (@depresyoncherry) August 30, 2018
15. 50 tl isterim. pic.twitter.com/U5J7droZnF
— Bahtiyar ama game over (@napiyorsunaq) August 28, 2018
16. sordum sarı ciceğe
evrim darwin var mıdır pic.twitter.com/vvsmwrO59f
— josé semprún (@josessemprun) August 29, 2018
17. dolar 7 olunca herkes ayağa kalkmıştı. şu an dolar 6.37 ve herkes gayet relax. bayılıyorum boyle ısınan suya ufak ufak alışan kurbağa formasyonlarına.
— varcharian (@varcharian) August 29, 2018
18. Proje hesaplar ozet pic.twitter.com/A3L6XjE2VQ
— Barbarossa (@07ucbeyi) August 29, 2018
19. “Konum atabilir misiniz” diyorum “Şukru Saracoğlu stadının karşısındayız” diyor. Bu amını siktiğimin stadı yuvarlak biliyorsunuz değil mi hangi karşısı aq
— mia jeremy (@izotopmia) August 28, 2018
20. pic.twitter.com/AuGIV5k5v1
— ana (@anxwz) August 26, 2018
21. fimlerde insanlarin eski hallerini gosteriken hep kakullu gosteriyolar yani bu demek ki kakul herkesin gecmisinde yaptigi bi hatadir
— yasewin (@turanjpic) August 27, 2018
22. +ben namusun kitabını yazmışım duvara asmışım belirli aralıklarlan imza gunu yapıyorum
-sevgili komşum ben senin o kitabının hedef okuyucusu değilim yaahu mmhahahahahah pic.twitter.com/KVRAWrE8uy
— mosyo bulent (@oBulentOnaran) August 28, 2018
23. Online dizi izleme sitesinde play tuşuna basmaya calışıyorum. pic.twitter.com/TVWLNQnAbk
— Hilal (@_ebonit) August 26, 2018
24. ickiyi cok kacırdığımız gece arkadaşlarla ayrılırken biz pic.twitter.com/6N0TPmQPis
— Tarık (@tarikbasgan) August 26, 2018
25. Erkeklerin yoğun beğeni belirtmede kullandığı “anında basarım nikahı, hemen evlenirim” tanımları ilginc, teşekkur ederim hayat boyu sana yemek yapmama izin verdiğin icin amkun habeş maymunu. Teşekkurler.
— alman yapmış abi (@filfulan) August 27, 2018
26. musade ederseniz bi de ben kontrol edeyim her şey beşiktaşımız icin https://t.co/Dw64eI2ZDc
— namarié (@rolatwitte) August 26, 2018
27. Kapıyı kapatınca wifi 2 tik cekiyo kapıyı acıyorum 3 tik oluyo boyle teknoloji mi olur kapıdan gecmiyo wifi aq
— k (@kutuptakiyildiz) August 24, 2018