mrb arkadaslar oncelikle konuyu dogru yeremi actım bilmiyorum bilginize. Benim Derdim ( Şuan TTnet kullanıcısıyım 8mbphs ye kadar ilk cıktıgında başlamıştım tabi ilk 1.2 ay 200 kb anca gordum sonrasında duştukce duştu 3 mgbytl ık bi mp3 bile 4.5 dk.ka suruyor ŞİMDİ SORUM Superonline Net ten aradılar ve hızı v.s. vs hakkında bilgi verdiler bende girip araştırdım başka forumlar olsun orda burda olsun Şuan Kullanıcısı Varsa arasında Olumlu olumsuz yorum yazabilirmi BURSA da oturuyorum telefondaki kişiye de sordum hızı konusunda garantiniz varmı gibisinde tabiki dediler tabi bolgemede baglı eminim ama kararsız kaldım Gecip Denesem diyorum Olmassa Donerim TTnete gibisinden Ama uğraşanlar bilir baglatmak bi dert iptal etmek bi dert sıkıntı ((( TTNET Mİ YOKSA SUPERONLİNE.NET ))) Mİ (: teşekkurler şimdiden