Sosyal medyayı sarsan Drake ve Kanye West ’in kavgasını muhtemelen coğunuz duymuşuzsunuzdur. Ama duymadıysanız da sizler icin kısa bir ozet gecip daha sonra da Kanye West bu kavgayı attığı tweet ’lerle nasıl alevlendirdi ondan bahsedeceğiz. Gelin hep birlikte bakalım!
Rap Âleminin onde gelen iki ismi Drake ve Kanye West ’in ilişkisi zaten her zaman inişli cıkışlıydı
İki arkadaşın arasını bu sefer bozan şey ise Drake ’in “In My Feelings” şarkısının sozleri oldu
Drake ’in şarkıda gecen “Kiki, do you love me?” (Kiki, beni seviyor musun?) cumlesini Kim Kardashin ’a ithafen yazdığı iddia edildi
Kanye West cıkan bu dedikodulara Instagram uzerinden cevap verdi fakat Drake hicbir şey demedi ve asıl tartışma bundan dolayı cıktı
Dedikoduları yalanlayan West, Drake ’in hicbir şey soylememesinden, iddiaları yalanlamamasından rahatsız olduğunu ve bunu bilerek yaptığını duşunduğunu soyledi
Hic gercekleşmemiş bir ilişkinin ya da aldatmanın dedikosunu Drake ’in sessizliğinin koruklediğini duşunen West, bu yuzden cok kızgın olduğunu ve bu şekilde bir hareketin aynısını kendisinin Drake ’e asla yapmayacağını soyledi
Hatta West daha da ileri giderek Drake ’in bu şarkı sozlerini bilerek yazdığını, ortalığı karıştırmak istediğini, eğer istemeseydi baştan boyle sozler yazmayacağını ve dedikoduların neden bu noktaya geldiğini bilecek kadar akıllı olduğunu da soyledi
Bu olayları tam atlattık derken, hıncını alamayan West, Turkiye saatiyle bu gece Twitter ’ı tweet yağmuruna tuttu
“Drake beni arayıp tehdit etmeye yeltendi.” tweet ’iyle bu tartışmanın ikinci kısmını başlatan West, tartışmayı alevlendirdi ve tartışmanın şeklini değiştirdi Drake called trying to threatened me
— ye (@kanyewest) December 14, 2018
Pushas T ’nin konserinde bir cocuk bıcaklanırken Drake ’in de orada olduğunu iddia eden tweet ’ler atan West, “Eğer bana ya da ailemden birine herhangi bir şey olursa ilk şupheli sensin Drake. O yuzden konuşmayı kes artık” dedi So drake if anything happens to me or anyone from my family you are the first suspect So cut the tough talk
Tanrı ’ya, İncil ’e ve şeytana gondermeler yapan Kanye, tweet yağmuruna devam etti ve Instagram uzerinden de tweet ’lerini duygusal bir anda yazmadığını belirtti
Gelin hep birlikte attığı bazı tweet ’lere bakalım, eğer hepsine bakmak istiyorsanız buradan Kanye ’nin Twitter hesabına gidip bakabilirsiniz
“Sen konserlerde insanların zarar gormesine sebep oluyorsun” You get people hurt at concerts
“Zorbalık yapmaya calışıyorsun. Ben hayatım boyunca hicbir zaman zorbalığa uğramadım, uğramayacağım da. Bu yuzden bu zamana kadar her şeyi pembe bir poloda yaptım” You trying to be a bully. I never been bullied in my life and I never will be. That ’s why I made it this far in a pink polo
“Lutfen şeytanı artık icinden cıkar kardeşim” Please take the devil 👿 up out you bro
“Psikolojik hastalığı olan insanlara karşı saygısızsın, bu yuzden bu buyumen icin bir fırsat” You are disrespectful to all people with mental health conditions so this is an opportunity for growth
“Bazı gercek sanatcılar biraz cılgındır. Herkes programlı değil” Some true artist are a bit crazy Everybody is not Programed
“Bu bir adamın, Kanye West ’i mahvetmek icin programlanmış başka bir adamla konuşmasıdır” This is a man speaking to a man that has been placed in the program to fuck with Kanye West head and set me up
Kaynak: 1 2