Yılın nasıl gectiğini anlatan, “2018 ’de neler oldu?” listelerine henuz başlamamışken, birlikte 2019 yılının oğrenme trendlerine bakalım istedik. Her yılın sonunda, bir sonraki yıl hayatımızda yer edinecek trendleri pek cok kurum bir araya getirip yayımlıyor. Biz de 2019 yılı trendleri arasından oğrenme ve gelişim alanında etkili olacak trendleri sizler icin secerek listeledik. Keyifli okumalar!
1. Mikro-oğrenme
Mikro-oğrenme; belirli bir konudaki oğrenme gereksinimlerini birkac dakika gibi cok kısa bir zamanda karşılayan, kolayca erişilebilir kucuk boyutlu oğrenme icerikleridir. Mikro-oğrenme; videolar, kucuk oyunlar, kucuk sınavlar, reklamlar ve infografikler olarak uygulanabilir. Kucuk boyutlu olan bu icerikler hızlıca oğrenme veya hatırlama icin idealdir. Ozellikle iş yaşamında hız onemli olduğundan ve iş dışında oğrenme vakitleri azaldığından, mikro-oğrenme kolayca uygulanabilir. Ulkemizde de yavaş yavaş gelişmeye başlayan bu alan 2019 yılı icerisinde daha da one cıkacak.
2. Genel mudurler ve insan kaynaklarının calışan gelişimi ortaklığı
Bir kuruluşun oğrenme ve geliştirme cabalarının tam potansiyeline ulaşmasını engelleyen en buyuk hatanın; genel mudurlerin insan kaynaklarına yonelik planlama ve taahhut eksikliği olduğunu soyleyebiliriz. Eğitimleri gercekleştirmek icin tam olarak ne istediklerini planlamamış olan liderler boşuna kaynak harcıyorlar. Bunun genel nedeni kurumlarda henuz oluşmamış oğrenme kulturu. Oysa etkili bir oğrenme kulturunde yonetim ve insan kaynakları; calışanların, departmanların ve organizasyonun performansını ve yetkinliklerini artırmak amacıyla değerleri, surecleri ve uygulamaları birlikte calışarak tanımlarlar. Calışanların edindiği ve uyguladığı bilgi ve beceriler, bir oğrenme kulturunde serbestce paylaşılır, surdurulebilir ve uyarlanabilir bir organizasyon yaratılmasını sağlar. 2019 yılında kurumların oğrenme kulturlerini yaratırken genel mudurler ile insan kaynaklarının daha fazla ortaklık yaptığına ve kurumun oğrenme amaclarını calışanlarının yetkinliklerine gore birlikte belirlemelerine şahit olacağız.
3. Geleceğin organizasyonuna odaklanmak
2019 yılında kurumların surdurulebilirliklerini ve gelişimlerini sağlamak icin kısa vadeli değil uzun vadeli planlamalara ve calışan gelişimlerine destek vermeye başlayacakları ongoruluyor. Ozellikle kısa donem planlamaların yerini uzun vadeli calışan geliştirme programları alacak. Şirketinizin surdurulebilirliğini ve sağlıklı gelişimini korumak icin gelecekte liderlik rollerini ustlenebilecek calışanlar hedeflenmelidir. Mevcut calışanlar icin liderlik gelişimi, iletişim ve problem cozme becerileri konusunda eğitimlere hemen başlayın. Henuz yapılmadıysa, insan kaynakları tum yetkinlik geliştirme aşamalarında yeni calışanların liderlik potansiyelini değerlendirebilir ve gelecekteki olası yonetici pozisyonları icin eşleştirebilir. Yonetim, yeni calışanlarına mentorluk hizmeti sunarak ve profesyonel ağlar oluşturmalarına yardımcı olarak gelecekteki liderlerini ve yoneticilerini geliştirmeye yardımcı olabilir. Liderlik geliştirme programınızı tasarlamak, cevik (agile) ve zamanla evrimleşebilen ekipler oluşturmanıza yardımcı olacaktır.
4. Sosyal becerileri one cıkarmak
Organizasyonlar daha ceşitli hale geldikce ve genişledikce, şirket liderleri calışanlarının duygusal zekÂ, işbirliği ve muzakere gibi sosyal becerilerini geliştirmenin onemini goruyor. 2016 Deloitte araştırmasına katılanların yuzde 90 ’ından fazlası, sosyal becerileri “ciddi bir oncelik” olarak değerlendirmiş. Ayrıca bu araştırma, sosyal becerilerin calışanların işe devam etme oranlarını yukselttiğini, liderliği geliştirdiğini ve anlamlı bir kultur oluşturduğunu belirttiler. Ek olarak, teknolojik beceriye sahip ancak sosyal becerileri zayıf Z jenerasyonun calışan olarak işgucune girmesiyle birlikte, sosyal beceriler 2019 yılında yeniden trend haline geliyor. Cunku kurumlarda kuşaklar-arası yetenek ucurumunun gittikce derinleştiği endişesi var. Oğrenme ve gelişme uzmanları, calışanlara sosyal beceri eğitimleri sunarak ve sosyal becerilerini geliştirmeye teşvik ederek bu zorluğun ustesinden gelebilir. Sosyal beceri eğitimleri; calışanların farklı acılardan ve daha geniş perspektiften duşunmelerine yardımcı olacak beyin fırtınası, atolye, rol oyunları, oyunlar, simulasyon gibi pek cok yaygın oğrenme yontemlerini icerebilir.
5. Eğitimlerde oyunlaştırma etkisi
Gercek dunyada oyunlaştırma ve eğitim programları hakkında bir yanlış anlama var. Oyunlaştırma kavramının, eğitim programlarını video oyunlarına donuşturmek anlamına geldiği zannediliyor. Dijital oyunlaştırmalar cok guclu ve yaygın olsa da, yuz yuze eğitim ortamlarında da sık sık oyunlaştırma kullanılarak oğrenmenin etkisi artırılıyor. Şirketlerin oyunlaştırma kavramını sadece calışanların motivasyonunu artırmak icin ele aldığı bir donemi geride bırakıyoruz. Oyunlaştırmanın oğrenme ve gelişim sureclerinin tamamına yayılacağı bir 2019 yılı gecirileceğini soyleyebiliriz. Rozetler, puanlar, skor tabloları ve topluluk katılımı, en eğitimli calışan icin bile cevrimici eğitim deneyimini teşvik ediyor. Oyunlaştırma konusunda siz neler yapacaksınız?
6. Eğitimlerde hikÂyeleştirme donemi
HikÂye ve masalların insanlık kadar eski olduğunu biliyoruz. Son yıllarda başlayan hikÂye anlatıcılığı eğitimleri ve bu eğitimlerin yarattığı etkinin gorulmesi ile birlikte hem bireyler hem de kurumlar hikÂyeleştirme eğitimlerine onem vermeye başladılar. 2019 yılında oğrenme ve gelişim alanında en cok adını duyacağımız eğitim başlığı diyebiliriz. Oğrenmeyi hızlandıran ve icselleştiren hikÂyeleştirme, eğitimde buyuk bir etki yaratmaya devam ediyor. Herkesin ve kurumların hikÂyeleri var ve bunları nasıl anlattığınız, hangi etkenleri dahil ettiğiniz, hangi duyguları canlandırdığınız son derece onemli. Siz hikÂyenizi nasıl anlatıyorsunuz?
7. İcerik odaklı eğitim yerine oğrenen merkezli eğitim
Bir eğitim duyurusunu incelediğiniz zaman genellikle eğitimde yer verilecek başlıklara ve eğitimin suresine rastlarsınız. Onlarca başlığın yer aldığı eğitimin 6 saatte nasıl yapılacağı sorusunun cevabı ise Powerpoint uzerinden aktarım oluyor. Oysa bu kadar icerik bu kadar surede anlamlı bir oğrenme icin cok fazla. Yapılan araştırmalar bu eğitimlerin etkisinin yok denecek kadar az olduğunu gosteriyor. 2019 ile birlikte yeni trend ise icerik odaklı değil oğrenen merkezli eğitim olacak. Bireysel ihtiyaclara odaklanan ozel tasarım eğitimlerin devri başlıyor.
8. Dijital ve mobil icerikler
2019 yılında oğrenme ve gelişim alanında tum bilgilere ulaşmanın dijital ve mobil uygulamalar ile daha da artacağı soyleniyor. Ozellikle LinkedIn tarafından yapılan 2018 araştırmasına gore, yetenek gelişiminin onundeki en buyuk engel calışanların oğrenmeye zaman ayırmamasıdır. Calışanlar, eğitimi almak icin birincil işlerinden ayıracak zamanlarının olmadığını belirtiyor. Eğitiminizi sınıf, mobil ve isteğe bağlı gibi birden fazla platformda sunmak, yoğun calışanlar icin zaman sıkıntısını ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir. 2019 yılında karma oğrenme ortamlarının birbirleriyle iletişimlerini daha sık goreceğiz.
9. AR (Artırılmış Gerceklik) / VR (Sanal Gerceklik) / MR (Karma Gerceklik)
Hepimizi heyecanlandıran teknolojik gelişmelerin başlarında AR ve VR gelebilir. Bizi heyecanlandıran bu teknoloji uzun sure once tanıtıldı ancak henuz tam anlamıyla hayatımızda kullanmıyoruz. Araştırmalar yakında daha yaygın bicimde kullanacağımızı ve 2019 yılında oğrenme ve gelişim icin de buyuk bir etki yaratacağını gosteriyor. Artırılmış Gerceklik (AR) ile ilgili en onemli şey; oğrenenlerin heyecanlanmasına neden olabilecek ilginc grafik ve goruntu etkileşimleri ile mevcut iceriğin zenginleştirilebilmesidir. Heyecandan daha fazlasını da sağlar; oğrenenlerin icerikle daha iyi bağlantı kurmasına yardımcı olur. Sanal Gerceklik (VR), guvenlikle ilgili ceşitli prosedurlerin oğretilmesinde kullanılıyor ve hızla buyumeye devam ediyor. Organizasyonlar şimdi “Sanal Gerceklik”e onemli bir cozum olarak bakıyor cunku e-oğrenme şirketleri VR deneyimini geliştirmek icin etkili oğrenme tasarımı stratejileri kullanıyor. 360 derecelik fotoğrafların, etkileşimlerin ve daha bircok ogenin karışımının kullanıldığı VR; daha kullanışlı bir deneyim haline geliyor. AR ve VR ile birlikte yeni modellerden birisi Karma Gerceklik (MR). Ozellikle piyasadaki buyuk oyuncular, AR ve VR ’yi harika bir şekilde birleştiren MR ’ye yatırım yapıyorlar. Bu trendi Turkiye ’de 2019 icerisinde goremeyebiliriz.
Keyifli ve bol oğrenmeli bir yıl olsun!
Kaynak: 1