Hayatın normal seyrinden uzaklaşıp sizi sıra dışı olaylara maruz bıraktığı olmuştur. Bu gibi hikayeler bazen fazla urkutucu olabiliyor. Amerika ’da yaşanan bu korkunc hikaye de hayatın “matrixvari” “bug”larına bir ornek olabilir. Bilgisayar oyunlarındaki grafik hatalarını andıran hikayede urkutucu yolculara sahip bir arac, ilginc bir şekilde yolu bloke ediyor ve bir anda gozden kayboluyor. Oldukca değişik yolculara sahip olan ve bir anda yok olan bu arac, yardım etmeye calışan kişide de travmaya sebep oluyor. Sizin de başınıza boyle korkunc hikayeler geldi mi?
Her şey fırtınalı bir gece yarısı yol kenarına park etmiş bir Mercedes ile başlıyor
Hikayeyi anlatan Reddit kullanıcısı, acil tıp teknisyeni (ATT) olarak calışıyor. Fırtınalı bir havada gece nobetinden cıkıp evine doğru giderken yol kenarında bir Mercedes arac goruyor.
Nobetten cıkan ATT calışanı, dortluleri yanan arabayı gorunce durup kontrol etmeye karar veriyor
Belki bir sorun vardır ve yardımcı olurum, diye duşunen adam, arabaya doğru yaklaşıyor ve oldukca urkutucu bir sahneyle karşı karşıya kalıyor.
Fenerle arabaya yaklaşan adam, arabada ilginc pozisyonlarda bekleyen 3 kişi buluyor
Fenerle arabaya yaklaşan adam, once arka koltuktaki uyuyan yolcuyu goruyor. Işığı on koltuklara doğrulttuğunda ise daha ilginc bir sahneye şahit oluyor. Şofor koltuğunda oturan adam, uyanık ve hareketsiz bir şekilde dimdik ileri bakıyor.
Fener ışığına ya da seslere aldırış etmeyen yolcular durumu daha da korkunc bir hale getiriyor
Cama vuran, yolcuların yuzune ışık tutan ve seslenen adam hicbir karşılık alamıyor. Şofor gozlerini dahi kırpmıyor. Yan koltukta oturan adam ise torpido uzerine uzanmış uyuyor. Onda da herhangi bir tepki yok.
İyice korkan adam hemen şerife haber veriyor
Olayın şokunu atlatamayan adam hemen şerifi arayıp “kod 2” alarmı veriyor. Polisin ve ambulansın sirenleri calıştırmadan acilen olay yerine gelmesini istiyor. Kapılar kilitli olduğu icin kendisi mudahale edemiyor.
Telefonda yardım cağırırken bir taraftan da arabasındaki yardım cantasını almaya giden adam, daha urkutucu bir şeye şahit oluyor
Telefonda polisten yardım isteyen adama şupheli aracın plakası soruluyor. Bu sırada yukarıdan bir kamyon geliyor ve aracın onunu kapatıyor. Kamyonun etrafından dolanan adam, aracın yok olduğunu fark ediyor. İyice şoka giren adam, kamyon şoforuyle konuşuyor. Şofor, yola devrilen bir ağac yuzunden yolun kapalı olduğunu soyluyor.
Saniyeler icinde ortalıktan kaybolan aracın nereye gittiği mechul
Olayın yaşandığı yerin Google Maps goruntusu bu şekilde. Yolun bir tarafı barikat, bir tarafı aracın giremeyeceği bir orman. Boyle bir ortamda, bu kadar ilginc yolculara sahip bir arac nasıl yok olmuş olabilir?
ATT calışanı adam, o gunden beri yol kenarında park halinde bir arac gorduğunde tedirgin olduğunu soyluyor. Bu ilginc sahne size de bilgisayar oyunlarındaki grafik hatalarını hatırlattı mı? Siz de bu gibi enteresan hikayelerinizi yorumlarda anlatabilirsiniz.
Kaynak: 1 2