Aşk ve ilişkiler oldukca karmaşık. Ancak işin icinde bir de guven girince adeta boyut değişiyor, zamanda kıvrılma gercekleşiyor. Bazen gozumuzu kıskanclık buruyor, bazen de şuphelerimiz haklı cıkıyor. Ama bunların hepsi fazla iyi olduğumuz icin başımıza geliyor değil mi? Twitter kullanıcısı @abdulmelikozdmr takipcilerine aldatılma hikayelerini sordu. Gelen cevaplar yurek burktu. Siz hic aldatıldınız mı?
Aşk ve ilişkiler zaten oldukca karmaşık. Bir de uzerine ihanet gelince guven denen bir şey kalmıyor. Hayattan soğutan bu durum bazen trajikomik bir hale de gelebiliyor
Twitter kullanıcısı @abdulmelikozdmr de takipcilerine aldatılma hikayelerini sordu. Elbette gelen cevaplar yurek burktu. Peki siz hic aldatıldınız mı? Aldatılan kim var burda, varsa aldatılma hikayenizi aşağıya bırakın beraber ağlayalım
— Ekşiden alıntılar (@eksialintilar) January 13, 2019
1. Kimsenin başına gelmemesi dileğiyle… Karşınızda aldatma hikayeleri benle birlikteyken baskasi zaten varmis hayatinda. Bir gun telefonum bozuldu bahanesiyle hic ulasamadim 1 hafta gibi bi sure arkadaslari da bilmiyoruz dedi. Yasadigim yerdeki ust gecitteki isiklarda babamla eve giderken konvoyunu gordum megersem evleniyomus hey gidi aklim hey:d
— nerrysja (@isyourgirlnerry) January 14, 2019
2. Karşı komşumdu. Neyse cıkmaya başladık. İlla size geleyim size geleyim. Ben gelmesine izin vermedim. Bi gun balkonda oturuyorum gunduz gozuyle evine kız attı 😂 noluyo gibisinden el kol yaptım, 🤷🏼*♀️ aynen bu emojideki gibi bilmem diyip kızı iceri soktu. Orda oylece ayrıldık fjkfj
— Hulya Polmear (@mrs_polmear) January 15, 2019
3. 8 yıllık ilişkim vardı duşmanımla yatmış pislik evlilik teklifi edeceği gun oğrendim
Sonra bir sevgilim daha oldu o picte aldattı hemde yakın arkadaşımla birde onun arkadaşı var şerefsiz takım kuracaktı sanki ✋🏻
— ﺦ Cağlanur Soyler Baranlı ﺦ (@nurcaglasylr) January 15, 2019
4. isim var yazcam dedi başka bi arkadaşım ikisinin araba sarmaş dolaş resimlerini attı aradım dedim bu ne arkadaşımın sevgilisi dedi ağlasam mi gulsem mi bilemedim
— MELL (@Sahmellli) January 13, 2019
5. Eski sevgilisini instadan takibe aldı. Sonra kızla bodruma gittiler. Neymiş kızla birlikte olmazlarsa abisi silahla bunu oldururmuş. Kızla konuştum. Kanka olduk mk. Sonra da kızin bi sinsi yılan olduğunu oğrendim. İşin sinir bozucu yanı ise amacları daha cok tanınmak icinmiş.
— Melikekaplice (@kaplicemelike_) January 14, 2019
6. Yılbaşında birlikte olucaktık, kendisi askeridi bi anda nobetini cıktığını soyledi iptal ettik. Sabah erkenden kalkıp yanına gittin, başka bir kadınla uyuyordu. Anahtarı masanın ustune koyup gittim. Donuşum gidişimden daha sessizdi.
— 🌗 (@ecemnursapoglu) January 14, 2019
7. Telefonum bozuk olduğu icin 18 gun konuşamamıştık tamirden geldiği gibi heyecanla whatsappa girdim ne goreyim en yakın kız kankasıyla tarih atmışlar aman aman 5 dakika şokun ardından mertce hayırlı olsunlarımı diledim bana soylediği cumle dun gibi aklımda
— rktekğtkeuyup (@amksiskosu) January 17, 2019
8. 1 seneden fazla suren ilişkimde aldattığı kız icin bana emanet o yuzden bu kadar yakınım demişti, kıza da benim icin benim sapığım demişti.. ahdhdhd
— gaye (@uneedbrain) January 14, 2019
9. Surekli takıldığımız mekanın mutfağında kendi yakın arkadaşının sevgilisini goturmuş bende erken cıktım sevgilimin canı sıkılır diye duşunuyordum o gun hikayenin devamı bu adamın 39 ayrı kişiyle aldatması şeklinde devam ediyor…
— Selinay 🇹🇷 (@selinaycaann) January 14, 2019
10. annemle kavga ediyoruz anlaşamıyoruz dedi sakaryaya gitti sakaryaya gidince de babası buna bi cocuğu onermiş ailemize uygun vesselam cocuk kuzeni cocuk askerdeyken konuşmaya başlamış ben mesajları gordum ses etmedim cocuğun şafağını saydık 36 dan geriye aq sonra sevgili oldular
— Eren (@eren_savas) January 19, 2019
11. Stajyerle aldatılmıştım arkadaşım fotoğraflarını gosterdiğinde oğrendim. Evine gidip butun eşyalarını kestim corabından kabanına kadar😂😂 bilgisayarından nargilesine kadar da kırdım ohh rahatladım🙈
— Edanim (@obscurityeda) January 14, 2019
12. Yemeksepetini acık bırakmış. Eski sevgilisinin evine pizza soylemişler oyle yakalamıştım. Hikaye bu kadar.
— Ezgy (@benibiliyolar) January 14, 2019
13. Telefonla isletmistim bi kiz arkadaşıma aratmıştım. Kizla gulup kahkaha atmisti ve kiza sevgilim yok demisti. 2 senelik sevgilisini, beni yok saymisti yani. Bende telfonu alip ana baci sovup kapatmistim yapabildigi tek aciklama 'biliyordum sen oldugunu' 😂😂😂 ezik herif
— Gamze🌵 (@Gamze74198556) January 16, 2019
14. Bana seni seviyorum dedi 1 ay sonra arkadaş kalalim dedi benim arkamdan sevdiği kızla cıktı sevdiği kız onu aldattı bu seferde bana gelmiyo zaten gelmesin istemiyorum 😂😂
Ve ben başkasini seviyorum(B)
— 'G.K🍁 (@GKoncagul) January 15, 2019
15. Benle cıkarken beni bak su kızla konuşurum dediği kızla aldatıyomuş aşlosğacclosh aklıma geldikce gulerim
— betul (@betul_yarennn) January 15, 2019
16. Aşkım kızın birisi cıplak fotoğraflarını atıyo diye şikayet ettiği kızın numarasını alıp kızı aradım, amacının ne olduğunu sorduğumda bana sevgili olduklarını benim kim olduğumu sordu. Ayrılmak istediğimi soyleyince de ben seni denemek icin aldattım tepkini merak ettim dedi :d
— Ayca (@elbettebesiktas) January 14, 2019
17. Ben 1 yıldır sevgiliyiz sanıyordum ama abim gibi goruyorum dediği kişi 3-4 yıllık manitasıymış adam askerdeyken beni araya sıkıştırmış glb
— Arda JK (@ardali16) January 15, 2019
18. Bi arkadasla buluşup gelcem dedi gavat yan kafede baska kiza koşmuş yurek yemis serefsizin evladi
— H İ L A L (@hilallbatii) January 14, 2019
19. 2 senelik birlikteligimizde eski sevgilisiyle aldatmisti…. once takip ettigi kisilerde kizi gorunce "illaki arkadas kalma karari almislardi" diye dusunmustum bir sene sonra ogrendim ki aldatilmisim dnkdkdlel ne zaman aklima gelse salakligima gulerim hahskdlfpdşf
— Nisa Nur 🦭 (@nnuristif) January 14, 2019
20. uzun bi flort doneminin ardından sevgili olduk,haftada 3-4 gun bulusuyoduk, aynı semtte oturuyoduk,arada dukkanına gider surpriz yapardım falan sonra bi anda ortadan kayboldu, telefonlarımı acmadı,dukkana ne zaman gitsem yoktu,15 gun sonra instagramdan duğun videolarini izledim..
— bilemiyorum altan (@geceninduzeni) January 15, 2019
21. Beyfendiyi cok sevmistim.Dunyaya bakisi bambaskaydi.Bir gun hepimizi uzen patlama olayi yasadik.Bizimki perisan nasil agliyor.Sevdicegini kaybetmis.Ogrendimki meger baskasina aitmis kalbi.Hadisenin feciligine uzuldum .Kiza ben de agladim.Boyle gomduk sevgimizi.Ihanetler kalptedir
— MaysaveBulut (@sihsuit) January 13, 2019
22. Cevresi kadar sosyal değildim. Beni onun yanına yakışamamakla sucladı. Oysa ki ne de guzel rol yapıyormuş seni seviyorum derken.
— Ra (@rab_yamac) January 14, 2019
23. 25 saat yol eziyeti cekip yanına gitmişim 2 gun sabredememiş ben tekrar eve dondum eski sevgilisine şey yazmış " ben nasıl oldu niye oldu bilmiyorum Beyza ben o kızı sevmiyorum her gece senin icin ağlıyorum " kız da bu mesajı bana atmıştı kdkdksjss
— Derya🫀 (@suisiid) January 15, 2019
24. 7.5 yıldır sevgilim onun icin askere gitmiştim Şırnak şenoba da bir us bolgesi gunde 14 saat aralıksız nobetim var konuşuyoruz herhangi bir sıkıntı yok sonra oğreniyorum ki iş yerinden başka bir adamla beraber ve aynı anda benimlede konuşuyormuş askerdeki adama bu yapılır mı?
— yalnızcedric (@yalnizcedric) January 14, 2019
25. Kolunda bi dovme vardı bi kız adı sordm annem vefat etti onun adını yazdm die gunler gecti boyle herşey normal devam ediyor bigun sabah uyandm instgrama girdim resim atmış maca gitmiş kocaman bi pankart acmış kolunda yazan isim ve yanında seni cok seviyorm beni affet die yıkıldm
— 〽️onica (@delibalGrl) January 14, 2019
26. Benimle sevgiliyken , gidip bir kızla nişanlanmış ve bunu ailesi dahil herkes benden sakladı , derken ben tesadufen oğrendim , acıklaması da şuydu ; sana daha rahat bir hayat sunabilmek icin zengin bir kızla nişanlanmış olmak benim sucum mu 🙄(honk) 🤷*♀️(neee)
— HERMİONE ama sen HARMONY de (@Dekoltekefenn) January 14, 2019
27. Sabah staja gidicem uyuyalım dedi ben uyudum o başka kızlarla uyuyormuş meğer bir de bi tane daha vardı birlikte oldum ama sen bilmezsin senden onceydi o sen varken biriyle birlikte oldum diye itiraf etti 😏
— ZEYNEP 🏆 (@zeynpbetulyuva) January 14, 2019
28. Ayrildiktan sonra uzun bi sure surekli konuştuk o sıra da gidip dm den farklı bir kızla konuşmuş ben bunu oğrenip arkadasa hayatına başka birini almak gibi bir amacın varsa yazmasaydın bana dedim
— bilge🫰🏼 (@bilgeeyazici) January 19, 2019