Merhaba arkadaşlar.. Sorun şoyle:

Airties marka [Modelini bilmiyorum] kablosuz modem uzerinden internete bağlanmaya calışıyorum, Kablosuz bağlantılarda %35 gibi bir sinyal almasına rağmen "bağlan" butonuna tıkladığım zaman hic bir faaliyet yok, sanki internet bağlantısı yokmuş gibi bağlantı simgesinin uzerinde "x" işareti var.. Diğer bağlantılara tıkladığım zaman hemen IP almaya calışıyor ve bağlanıyor.. Dun bahsettiğim bu internete bağlıydım birden net gitti ve tekrar bağlanmaya calıştığımda yukarıda da bahsettiğim gibi hic bir faaliyet yok, ne IP almaya calışıyor ne de bağlanıyor, "Kablosuz bağlantı yok" yazıyor simgenin uzerine imleci tuttugum zaman.. IP ayarlarım falan otomatik, herhangi bir değişiklikte bulunmadım.. Modem resetleme gibi bir opsiyonum yok cunku internet bağlantısının nereden geldiğini bilmiyorum.. Bu bağlanmamanın sebebi ne olabilir? sık sık başıma geliyor bu durum.. Canı isterse bağlanıyor canı istemezse bağlanmıyor... MAC filtreleme gibi bi secenek var ama bu filtrelemenin aktif olduğunu duşunmuyorum, eğer aktif olsaydı daha once nasıl bağlanabildim? Bu durum 2-3 gunde bir tekrar ediyor.. Yardım lutfen...