Zaman, hayatımızdaki en onemli kavramlardan biri. Bir kere gecip gittiğinde ne yazık ki asla geri donemiyoruz. Hatta coğu zaman aklımıza bir anı gelmedikce zamanın nasıl gectiğinin farkına bile varamıyoruz. Tam da bu yuzden eski fotoğraflara bakmak, bir yandan icimizi huzunle kaplarken bir yandan da zamanın ne kadar hızlı gectiğini bizlere kanıtlıyor. İşte, baktıkca icinizde minik bir burukluk yaratacak 23 huzunlu fotoğraf!
1. “18 yıl once kardeşime ve bana aynı oyuncak ayıdan almışlardı…”
2. 5 jenerasyon aynı fotoğrafta
3. Anlaşılan bu kopekcik yıllardır aynı camdan dışarıyı izliyor
4. Cok cabuk buyuyorlar
5. 3 jenerasyon bir arada… Kum, taş, asfalt..
6. İki manzaranın arasında neredeyse 30 yıl var!
7. Zaman cok hızlı geciyor ve minik arkadaşlarımız sonsuza dek bizimle kalamıyor
8. Buyuk annenanne, annenanne, anne ve kızı…
9. 14 yıl boyunca aynı yeri tırmalamanın sonucu
10. “Babam ucaklardan korkardı, ben de beş yaşındayken ona yanına alması icin bir oyuncak bebek yapmıştım. Bebeği yapalı neredeyse 40 yıl oldu ama hala yanında taşıyor…”
11. Telefonların buyuk değişimi…
12. Basketbolcu Kareem Abdul-Jabbar ve kocu… Soldaki fotoğraf 1969 yılından, sağdaki ise 2007
13. Aynı noktada aynı kedi… 2 yıl arayla!
14. “5 yaşındayken babama anahtarlık demirinden bir yuzuk vermiştim. 22 yıl gecti ve hala takıyor…”
15. 3 jenerasyon boyunca kıvırcık sac
16. Nereden nereye…
17. “60 yıl sonra buyukannem ve buyukbabam… Hala birbirlerine cok aşıklar!”
18. “1990 yılında buyukbabam beni kucağında tutuyor. Diğer fotoğraf ise 29 yıl sonra… Buyukbabam oğlumu kucağında tutuyor!”
19. 2 donem aynı karede
20. 1967 yılından beri aynı motosiklet, aynı cift, aynı aşk…
21. “Mahallemdeki bir kitapcı Harry Potter ’ın orijinal kolilerini hala saklıyor…”
22. “16 yıl arayla kızımla birbirimizin lise mezuniyetlerine katıldık!”
23. Uzun yıllardır en iyi arkadaşlar!
Kaynak: 1