Duğun yapanlar ya da yapmaya calışanların bildiği bir gercek var ki, kusursuz bir duğun yapmak oldukca zor. Sizin gelinliğiniz ve damatlığınız, sacınız ve akseuarlarınız mukemmel olsa da, duğun yaptığınız yerden ya da davetlilerden kaynaklı bir problem olabilir ve ne yazık ki her şeyi kontrol etmeniz mumkun olmayabilir. Orneğin havuz kenarı bir yerde duğun yapmak istersiniz ama hava yağmurlu olur. Tum nedimelerin aynı renk kıyafet giymesini istersiniz ama tonlar farklı olur ya da guzel gozukmez. Ancak birazdan okuyacağınız hikaye hepsinden daha farklı. Şakacı bir kız kardeşiniz varsa bu sizin de başınıza gelebilir. Hadi bu hikayeye birlikte bakalım! 😄
Şakacı kız kardeş Christina A.Meador, Amerika ’da yaşıyor
A. Meador, kız kardeşi Deanna Adams ’ın duğunune baş nedime olarak katıldı
Adams, kız kardeşine duğune gelirken ne istiyorsa onu giyebileceğini soyledi. Bunun uzerine ise A.Meador oldukca değişik bir kostum duşundu
Ve en sonunda alışılmış nedimelerden cok daha farklı bir kostum tercih etti
Kardeşinin duğunune kocaman bir T-Rex kostumuyle gelerek buyuk bir surpriz yaptı
Misafirler bu goruntuyle karşılaştıklarında cok şaşırsa da en buyuk şoku yaşayan Deanna Adams oldu
Kız kardeşinin duğununde giymeyi planladığı kostumu sosyal medyada paylaşınca fotoğraf bir anda yayılmaya başladı
“Baş nedime olunca ve istediğin kıyafeti giyebildiğin soylenince… Hicbir şeyden pişman değilim.”
Yaklaşık1 ay once paylaşılan fotoğraf, sosyal medyada 38 bin paylaşım ve 8 binden fazla beğeni aldı
Ozel gunleri bozan insanların tersine A. Meador, duğune katılan insanları kahkahalara boğdu
Duğun fotoğrafcısı Andrea Nuxoll ise konu hakkında A. Meador ’un kostum seciminin duğunu unutulmaz bir hale getirdiğini soyledi
Kaynak: 1 2