İnternette bunun gibi bir suru konu var ama tam olarak ne yapacağımı bir turlu bulamadım.
Daha lise 1'e gidiyorum bol bol vaktim var, oyun oynayarak boş gecirmek istemiyorum o yuzden oğrenmeye tekrar başlamaya karar verdim.
Tekrar başlamaya karar verdim demiştim. Onceden basit bir web sitenin temellerini oluşturacak HTML, CSS oğrendim.
Bunun dışında web sitesi harici bir şey oğreneyim dedim ve C dilinde, ağırlıklı problem cozme gibi matematiksel şeyler oğrendim ama zaten daha 9.sınıf olduğumdan olsa gerek bazı işlemler, fonksiyonlar, sin-cos gibi şeyleri anlayamadım.
Şunu istiyorum ileride muhtemelen yazılım muhendisliği okumak istiyorum yani daha doğrusu tek istediğim şey ileride işime yarasın, diyeyim ki kucukluğumden beri bu dil uzerinde kendimi geliştirdim artık hakimim gibi olsun. yani nereden devam etmem gerekiyor?
İleriye yonelik de olmayabilir, şu an oğrenip kucuk kucuk projeler yapıp belki para kazanabilir miyim?
Onun dışında biraz siber guvenlik ile ilgili dersleri izledim ama bir yerden sonra takıldım cunku Linux sanal makineyi kurdum ama bilgisayarımın harddiskinde sorun olduğu icin sanırım 2 sistemi bir tartamadı o yuzden yarıda kaldı. Ama yine de siber guvenlik ile ilgili şuradan boyle devam edebilirsiniz diye bir bilginiz, fikriniz var ise ona da acığım.