Hollywood en cok konuşulan isimlerinden biri olan Angelina Jolie, hem oyunculuğu kişiliyle hem de yardımsever yonuyle dikkat cekiyor. Birleşmiş Millet Barış Elcisi olan Angelina Jolie, dunyanın dort bir yanında kadınlara ve cocuklara yardımda bulunuyor. Bunun yanı sıra Jolie, ozel hayatıyla da gundeme geliyor. Jolie bu kez de Harper ’s Bazaar dergisinin Aralık sayısı icin verdiği pozlarla gundemde.
Angelina Jolie şuphesiz, dunyanın en guzel kadınlarından biri
Guzelliğinin yanı sıra yardımsever kişiliğiyle de on plana cıkan Jolie, 10 yıldan fazla bir suredir gocmenlerin hak ve ozgurlukleri icin mucadele ediyor. Jolie, Afganistan, Kenya ve Kambocya ’ya giderek kız okullarına fon sağladı. Jolie ayrıca, London School of Economics ’te oğrencileri barış, guvenlik ve uluslararası kadın hakları mucadelesi konusunda eğitiyor. Kadın sağlığını, ozellikle de kanser tedavisini, gecmiş yıllarda kendi sağlık deneyimlerine ilişkin durustluk ve acıklıkla savunuyor.
Unlu oyuncunun Brad Pitt ile olan evliliğini 2016 yılında sonlandırması gundeme bomba gibi duşmuştu
Ayrılıklarının ardından ise farklı farklı iddialar ortaya atılmıştı
Harper ’s Bazaar dergisinin Aralık sayısı icin kamera karşısına gecen Jolie, hem Brad Pitt ’le olan ilişkilerine hem de kendine dair samimi acıklamalarda bulundu
Yurt dışında yaşamak istediğini dile getiren Jolie, cocuklarının burada kalmasını istediği icin Brad Pitt ’in bu fikre sıcak bakmadığını aktardı
Angelina Jolie; “Cocuklarım 18 yaşına girer girmez farklı ulkelerde yaşamayı cok istiyorum ama şu anda babaları nerede yaşamayı seciyorsa ben de o ulkede yaşamak durumundayım” şeklinde konuştu.
Solve Sundsbo ’a poz veren Angelina Jolie, muhabirin “Bu pozlarla eskiden tanıdığımız ozgur ruhlu, cesur tarafınızı tanıyoruz” cumlesi uzerine şunları soyledi;
“Ozellikle son 4 yılda pek cok badireler atlattım. Vucudumda hem gorunen hem de gorunmeyen yara izleri var. Gorunmez yaralarla mucadele etmek daha zordur. Hayat inişli cıkışlıdır. Bazen incinirsiniz, ve ruhunuzun istediği kadar ozgur ve acık olamazsınız. Yeni veya eski değil, ama kanın vucuduma geri donduğunu hissediyorum.”
Jolie verdiği roportajda “Kendini tekrar buluyormuş gibi hissediyor musun?” sorusuna ise şu yanıtı verdi;
“Ozgur, vahşi, acık, meraklı olan bir tarafınız hayat tarafından sınırlanabilir. Bunun nedeni acı olabilir.Cocuklarım gercek kişiliğimi biliyor ve yeniden bulmamda, kucaklamamda bana yardım ediyorlar. Cok şey yaşadılar ama cok gucluler.”
Angelina Jolie roportajda okuyuculara ve hayranlarına da yeni yıl icin bir mesaj verdi;
“Herkes icin hayalim, kim olduklarını hatırlamaları ve ozgurluklerini kısıtlayanları belirlemeleri. Hayatınızı tam olarak yaşamadığınızı duşunuyorsanız, sizi ya da nefes almanızı engelleyen şeyin kim olduğunu belirlemeye calışın. Size baskı yapan her şeyi tanımlayın ve savaşın.”
Kaynak: 1