Her gecen gun kilo vermek icin yapılan cılgınlıklara bir yenisi daha ekleniyor. Ancak bugunku konumuz biraz daha farklı! Amerika ’nın Ohio kentinde yaşayan Del Hall, gecmişte oldukca yaygın olan oruc kulturunden etkilenerek farklı bir “oruc” tutmaya karar veriyor. Tam olarak 46 gun boyunca hicbir yemek yemeyen ve yalnızca bira icen Hall ’ın yaşadığı değişimlerse şaşırılmayacak gibi değil. Eğer siz de 46 gun boyunca bira icen bir insanın başına neler geldiğini merak ediyorsanız sizleri hemen aşağıya alalım…
Amerika ’nın Ohio kentinde yaşayan 43 yaşındaki Dell Hall, gectiğimiz mart ayında beslenme duzenini değiştirmeye karar verdi
Bircok dinde bulunan “oruc” kulturunden etkilenen Hall, “Oruc tutmak insan olmanın buyuk bir parcası ve artık eskisi kadar oruc tutmuyoruz!” diyerek oruc tutmaya karar verdi
Eski bir asker olan Hall, doktoruyla goruşerek bira orucuna başlamaya karar verdi. Başından gecen bu ilginc maceranın sonuclarıysa şaşırılmayacak gibi değil
Hall, “İlk birkac gun gercekten cok zordu, taco yememek icin kendimi cok zor tuttum ama yedi gunun sonunda muhteşem hissediyordum. Sanki uzerimden buyuk bir yuk kalktı.” diyor
Kendini kahvaltı sevmeyen biri olarak tanıtan Hall, gune başlarken yalnızca su ve kahve iciyor. Ardından oğlen birde ilk birasını icerek bira orucunu başlatmış oluyor
İş sırasında bira icmeye devam eden Hall, gun icerisine yaklaşık 5 bira tuketiyor. Biralarla birlikte multivitamin hapları alan Hall, farklı mayalara sahip biralar icerek aldığı besinlerin iceriğini de değiştirmiş oluyor
“Kendimi harika hissediyorum!” demeyi de ihmal etmeyen Hall, bira diyetine tam olarak 46 gun devam etti ve 20 kilo verdi!
“Kilo verme surecime porsiyon kontrolu ve intermittent fasting ile devam edeceğim!” diyen Hall, kilo vermek icin cok farklı yollar olduğunu ve bu diyeti herkese onermediğini de eklemeden gecmiyor
Ayrıca yapılan kan testleri sonucunda Hall ’ın kolesterol, kan basıncı ve kan şekeri seviyelerinde de iyileşme olduğunu soyleyelim😱 Ancak elbette bircok kişi icin oldukca tehlikeli olabilecek bir diyet olduğunu belirtmeden gecmeyelim