Merhaba arkadaşlar.4 katlı apartmanda benim hattımdan kablolu modemle 4 GB limitli 1 Mbps hızında internet kullanırken sağ alttaki taskbarda (Hız:100.0 Mbps) şeklinde uyarıyı surekli goruyordum.Malum... TT Net eski uyelerine uvey evlat muamelesi yapmasından dolayı bu gun iptal ettirip ust kattaki tanıdığın hattına aynı eski hızda (1 Mbps hızında) limitsiz tarifeye abone olduk.Bağlantıları yaptık..Modemi kurduk.ama gelin gorun Modemin 1 m yanındaki laptopun internet hızı yani sağ alttaki taskbardaki bolumde yazan 54 Mbps 'yi gecmiyor.En fazla 54 Mbps hızında ve surekli dalgalı bir seyir var.Birde surekli bağlantı kopuyor. 24 saat icinde iptal edilecek dedikleri eski hattan yani kablolu modemimle girdiğimde sanki kablosuza gore ışık hızıyla ve 100 Mbps hızında giriyorum.TT Net destek hattını aradığımızda klasik bahaneler suruyorlar.Yok modeminizi acıp kapatın hattınızıdaki paralel bağlantıları kontrol edin falan felan.İnternet hızımız gozle gorunur şekilde duştu.Bu olanlar normalmi sizce veya sorun varsa ne yapmam gerekli.Eğer normali bu diyorsanız yandı gulum keten helva.24 ay taahhutli bir kampanya bu.Cıldırtır artık.

Raplar tetikte bekliyor