Bazı insanlar hayaletlerin varlığına inanıyor. Hatta onları gorduğunu iddia edenler bile var. Ozellikle yurt dışında bu tur olayların anlatıldığı paranormal tv showlarına mutlaka denk gelmişsinizdir. Bu programlar ne kadar inandırıcı ya da hayaletler gercekten var mı bilemeyiz ama birazdan sizinle paylaşacağımız icerikte goruntuler bir hayli urkutucu. Galler, Wrexham ’dan Georgia Hooson, kucuk kızının bir yere bakarak konuştuğunu fark etti. Ardından onu videoya almaya başladı. Videoyu daha sonra incelediğinde ise bebeğinin bir “hayaletle” konuştuğunu fark etti. Detaylara birlikte bakalım.
Galler, Wrexham ’da yaşayan 20 yaşındaki Georgia Hooson, kucuk kızı Iris May Hooson ’un odasına girdiğinde onun kafasını bir yere cevirip konuştuğunu fark etti Bu duruma oldukca şaşıran anne Hooson, Iris ’i videoya cekmeye başladı. Iris karşısında biri varmış gibi duvara bakarak başını sallıyor ve konuşuyordu Kucuk kızını videoya alan Hooson, daha sonra videoyu izlediğinde dehşete kapıldı. Cunku Iris ’in baktığı noktada beyaz bir ışık vardı Hayaletlere inanan anne Hooson, gorduğu anda bu beyaz ışığın hayalet olduğunu fark ettiğini ve dehşete kapıldığını soyledi
Georgia Hooson; “Biraz zaman aldı ama hayalet olduğunu anladım. Videoda bu kurenin sadece daire cizip cıktığını goruyorsunuz. Yanlış anlayıp anlamadığımı, bunun ışıktan kaynaklı olup olmadığını anlamak yaklaşık bir saat sonra yeniden bir video cektim ve bu beyaz ışık yine oradaydı” dedi.
Georgia Hoosun yaşadığı bu olaydan sonra bir medyuma başvurdu. Medyum ise ona hayaletin 6 yıl once olen yan komşusu olduğunu soyledi ve onun bir fotoğrafını Iris ’e gostermesini tavsiye etti Anne Hooson Iris ’e komşusunun bir fotoğrafını gosterdi. Georgia Hooson, Iris May ’e fotoğrafı gosterdikten sonra onun heyecanlandığını ve alkışlamaya başladığını soyledi
Georgia; “Normalde bunu yabancılarla yapmaz. Sadece cığlık atar ama fotoğrafı gosterdiğimde gercekten heyecanlandı. Bu durum beni endişelendirmiyor. Sanırım komşum sadece merhaba demeye geldi. İnsanların bu konuda ne duşunduğunu gormek icin videoyu sosyal medyada yayınladım. Pek cok farklı goruş vardı. Bazıları odada bir adam olduğunu ve beni gormekten ve sesimi duymaktan mutlu olduğunu soyledi. Bazıları ise bunun yalnızca toz parcacıkları olduğunu soyledi. Ruhlar dunyasına inanıyorum. Sevdiğim ve kaybettiğim insanların ruhlarının yanımızda olduğuna inanıyorum. “dedi.
Kaynak: 1 2