Dovme bazı insanlar icin bir tutku. 24 yaşındaki model Amber Luke da bu kişilerden biri. Vucudu tamamen dovmelerle kaplı olan Luke, Instagram ’da bir fenomen. Ancak genc modelin Instagram hesabı “ihlal kuralları” gereği Instagram tarafından kapatıldı ve Amber Luke bir gecede 218 bin takipci kaybetti. Detaylara birlikte bakalım.
Instagram ’da Blue Eyes White Dragon ismiyle bulunan dovme modeli Amber Luke ’un hesabı “ihlal kuralları” nedeniyle silindi
Genc model ise bunun sebebinin kıskanclık olduğunu soyledi. Avustralya ’nın Queensland şehrinde yaşayan model bunun marka anlaşmalarını engellemek icin yapılan bir şey olduğunu soyledi
Amber Luke, Instagramı kariyerini ilerletmek icin kullanıyordu. Ancak hesabı kapanınca yaptığı anlaşmalar da tehlikeye girdi
Neyseki Amber Luke ’un 42 bin takipcili yedek bir profili vardı ve sıfırdan başlamak zorunda kalmadı. Ancak Luke artık paylaşımlarına dikkat ediyor
Her ne kadar dovmelerini detaylı bir şekilde hala paylaşıyor olsa da “cıplaklık unsuru” icermemesine dikkat ediyor
Luke, Instagram hesabının kapanmasının kendisi icin kotu olduğunu belirterek şunları soyledi;
“Hesabım kaldırıldığında 218 bin takipcim vardı. Instagram hesabımı buyutmek yaklaşık altı yılımı aldı. Yaptığım şeyi inşa etmek icin cok caba harcadım. Instagram hesabımı ‘topluluk kurallarını ihlal ettiğim ’ gerekcesiyle kaldırdı- ki aslında yapmadım. Altı yıl suren cabanın bir cırpıda silindiğini gormek cok yıkıcı geldi. Neredeyse hayatımın bir parcası alınmış gibi hissediyorum. ”
Instagramını eskisi gibi buyutmeye kararlı olduğunu soyleyen Amber Luke; “Sahip olduğum şeyi yeniden inşa etmem biraz zaman alacak ama umarım onceki sevgi ve desteği alacağım.” dedi
Amber Luke, vucudunun neredeyse her santimini kapsayan dovmeler icin şu ana dek 25 bin dolardan fazla harcadı
200 ’den fazla dovmesi bulunan Amber, gozlerine de mavi dovme yaptırdı hatta bu işlemin ardından 3 hafta boyunca gecici korluk yaşadı
Kaynak: 1