Tinder uygulamasını hepimiz biliyoruz. Pek cok ulkede kullanılan Tinder ’da kişiler coğunlukla kendilerine sevgiliden cok partner arıyorlar. Ancak bu kez bir kadın Tinder ’da “beyaz atlı prensi”ni buldu. Norvec ’te mahsur kalan Alman turist Lonia Haeger, kendisini kurtaracak kişiyi Tinder uzerinden bulmaya karar verdi. Detaylara birlikte bakalım.
Alman turist Lonia Haeger iki arkadaşıyla birlikte Kuzey Avrupa ’yı geziyordu. Ancak gezginler Norvec ’in kuzeyindeki uzak Nordkapp ’ta seyahat ederken bir fırtınaya yakalandı
Buzla kaplı yolda araclarıyla ilerleyemeyen turistler, bir ucurumun kenarında sıkışıp kaldı. Minibuslerinin mahsur kaldığı yer o kadar tehlikeliydi ki aractan inemediler
Bu nedenle telefonlarına sarılıp yardım istemeye calıştılar. Lonia Instagram hesabına şunları yazdı;
Kuzey Cape ’i gectikten 30 dakika sonra, yağmur yağmaya başladı. Buzlu yolda kaymaya başladık, en sonunda ise durduk ancak arkamızda kocaman bir eğim var. O an kıpırdayamayacağımızı fark ettik. Doğa Ana ’ya karşı caresizdik.”
Turistler acil mudahale ekiplerinden yardım istediler. Ancak ekipler cok uzaktaydı ve arac kayıp ucurumdan duşmeden cıkmaları gerekiyordu
Bu nedenle Tinder uygulamasını kullanmaya karar verdiler. Tinder, konumunuza en yakın kullanıcıyı bulmanızı sağlıyor
Lonia Haeger, Tinder profili oluşturdu ve ardından uygulamayı kullanmaya başladı. Turistlerin verdiği ifadeye gore tam 5 dakika sonra Stian isimli Norvecli biriyle eşleşti ve ona durumu anlattı
Ciftin konuşmasının bir ekran goruntusu, Lonia ’nın sıkışıp kaldığını ve kahramanın yardım sunduğunu acıkca gosteriyor
Stian, buldozere erişimi olan bir inşaat işcisiydi ve konuşmadan cok kısa bir sure sonra buldozeriyle gelip Lonia ve arkadaşlarını kurtardı
Stian ’ın kahramanca eylemleri sayesinde, Lonia ve arkadaşları seyahatlerine kaldıkları yerden devam ettiler. Ancak bu Tinder deneyimi kesinlikle her ikisi icin de unutulmaz oldu.
Kaynak: 1