Bazı kişiler kendilerince daha guzel ve farklı bir gorunum elde etmek icin vucutlarına ceşitli işlemler yaptırıyor. Hatırlayacağınız gibi dunyanın en buyuk vajinasına sahip olmak isteyen bir kadın bir dizi estetik operasyon gecirmişti. Bunun yanı sıra vucudunun her yerine dovme yaptıran dovme modellerinin sayısı da oldukca fazla. Brezilya ’da yaşayan Michel Faro do Prado isimli adam ise, dikkat cekmekten ziyade “uğursuz” bir gorunume sahip olmak icin vucuduna ve yuzune ceşitli işlemler yaptırdı. Detaylara birlikte bakalım.
Uyarı: İcerikte yer alan goruntuler bazı kişiler icin rahatsız edici nitelikte olabilir.
Brezilya ’nın São Paulo kentinde yaşayan 44 yaşındaki Michel Faro do Prado, mumkun olduğunca ‘uğursuz ’ gorunmek istediğini soyleyerek bu goruntuyu elde etmek icin duzinelerce dovme ve piercing yaptırıyor
Michel Faro do Prado ’nun goruntusu ise son derece urkutucu. 44 yaşındaki adamın goruntusu pek cok kişi tarafından “şeytan” olarak yorumlanıyor
Ancak Michel Faro do Prado tanrıya inandığını ve şeytan gibi gorunmeye calışmadığını soyledi. Prado ’nun vucudunun buyuk bir bolumu yalnızca siyah renk bir dovmeyle kaplı
Michel Faro do Prado, vucudunun tamamen siyahla kaplı olması hakkında; “Hicbir şeyin bu kadar acı verici olduğunu duşunmuyorum. Ancak acı eşiğim yuksek. İstediğim gorunume ulaşmak icin daha fazla acıya katlanabilirim.” diyor.
Aslında, işlem sonrası sureclerde kendilerine gore ‘cok daha fazla ’ acı cektiğini ekleyerek, ‘Gercek şu ki, anestezi olmadan yapılması neredeyse imkansız olacak değişiklikler var. ’
Prado ’nun burnunda, kulaklarında ve alnında ise ceşitli piercingler bulunuyor. Ayrıca dişleri de kopek dişleri gibi sivri
Michel Faro do Prado, dişlerini de yakına metalle kaplayacağını soyledi.
Gozlerinin icinde de siyah dovme bulunan Michel Faro do Prado, goruntusunden oldukca memnun. Hatta istediği gorunume kavuşmak icin biraz daha uğraşacağını soyluyor
Alışılmadık gorunumune rağmen Michel, ailesinin ve arkadaşlarının onu her zaman desteklediğini soyledi
“Eşim ve oğlum beni seviyor. Hayatımdaki bazı insanlar da ailem oldu. Ancak, insanların soyledikleri onemli değil, sadece saygı talep ediyorum.”
“Geleneksel toplumu reddetmiyorum; ikiyuzluluğunu reddediyorum” diyen Michel Faro do Prado cumlesine şoyle devam etti;
“Ben farklı olanlara saygısızlık yapmıyorum. Her insan olmayı tercih ettiği şeydir. Ben neysem oyum, onlar da ne isterlerse o olabilirler.”
Prado; “Şeytanın gercek imajının guzel olduğuna inanıyorum.” diyor
“İncil bunu Genesis ’te ve aynı zamanda İsa ’nın cirkin olduğunu ve colde kuru bir kok gibi gorunduğunu soyleyen İşaya kitabında da aynı şekilde soyluyor.”
Michel, kasabasında sadece farklı gorunumuyle değil, aynı zamanda kilise topluluğunda aktif olduğu icin de tanınıyor
Michel; “Gorunuşum, bir toplum olarak bize dayatılan ‘paradigmaları ve kavramları ’ yıkıyor ve ‘ic ozgurluğu ’ temsil ediyor.” diyor.
Kaynak: 1