Tum dunyanın gundemi elbette corona virusu. Ancak diğer yandan hayat akıyor ve unluler de corona virus ekseninde hayatlarına devam ediyorlar. Peki bu hafta unluler dunyasında neler oldu? En konuşan magazin haberleri hangileri? Gelin birlikte bakalım…
1. Prens Charles ’ın corona virusu testi pozitif cıktı

Galler Prensi ve Kralice II. Elizabeth ’in oğlu, 1997 yılında hayatını kaybeden Prenses Diana ’nın eşi Prens Charles ’ın coronavirus testinin pozitif cıktığı duyuruldu. Kraliyet ailesi uyeleri bir bir kendilerini izole edip odalarına cekilirken Prens Charles ’ın tedavisi suruyor.
2. Haftanın en cok konuşulandan biri Fatih Terim ’in corona virusu testinin pozitif cıktığını duyurması oldu

Bircok unlu ve politik isim art arda corona virus testlerinin pozitif olduğunu duyuruyor. Bu unlu isimlerden biri de Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim oldu. Terim, daha 1 hafta once liglerin ertelenmesi gerektiğini soyleyerek isyan etmişti.
3. Sıla ’nın Instagram canlı yayını kapattığını sanarak takındığı yuz ifadesi olay yarattı
Bildiğiniz uzere pek cok unlu isim konserlerin iptal edilmesinin ardından Instagram canlı yayınında şarkılar soyluyor. Bu isimlerden biri de Sıla. Ancak Sıla son canlı yayınını bitirdikten sonra yayını kapattığını sandı. Bu sırada geriye yaslanarak “oh be“ tarzı bir ifade takındı. Bu ifade hayranları tarafından kurtuldum olarak yorumlandı. Ardından Sıla acıklama yaptı: “Heyecanla, şevkle en cok da şifa niyetine yaptığım o canlı yayına turlu cirkinlik yaraştırılıyormuş. Elbet bazıları tarafından. Teknoloji kabiliyetli biri değilim, hep başka heveslerim oldu bu hayatta. Canlı yayını kapatmadığımı fark ettiğimde kotu niyet icermediği, aslen heyecanımdan kurtulduğumu icerdiği icin ve gırgır olduğundan gulduk gectik buna. Ama ah o fesat beri durur mu fesat! İşte, biz o fesattı her daim fırsata cevirmek icin burada olacağız. Yeni bir şarkı ustundeydik biz mesela iki gun once. Dun başka bir şarkının temeli atıldı. Bugun iki satır var yeni, defterde. Yan yana olmak gerekmiyor bunları yapmak icin. Ustelik Turkce ’de yan yana ayrı yazılıyor. Bırakın kendi dort duvarınızdan taşanı, iceride kim bilir neler var! Salın biz de şahit olmayalım mı?”
4. Zeynep Bastık Instagram hesabında canlı yayınla konser verirken yayına Juventus forması giyen Miralem Pjanic katıldı ve ‘Selamun Aleykum ’ dedi

Bu oldukca ilginc bir durumdu. Daha ilginc olan ise sonrasında “Bu hikayede yanan ben oldum.” yazması oldu. Bu sozler Zeynep Bastık ’ın şarkısının nakaratıydı. Zeynep Bastık bu olay sonrası acıklama yaparak unlu futbolcunun hesabının calınmış olabileceğini duşunduğunu soyledi: “Allah ’ın selamıyla girmiş ama sonradan damara bağlamış. Bence hack ’lenmiştir, engellemiş beni.”
5. Bir suredir şarkıcı Secil Gur ile ilişki yaşayan Serdar Ortac paylaştığı hikayede ayrıldıklarını soyledi. Ancak Secil Gur ayrılığı hikayeden oğrendiğini haberinin olmadığını acıkladı

Corona virusu testi yaptırmaya hastaneye giden Serdar Ortac hastane sonrası paylaştığı storyde Secil Gur ile ayrıldıklarını soyledi. Ancak Secil Gur şu acıklamayı yaparak herkesi şaşırttı: “Ayrıldığımızı ben de story ’den oğrendim. Hastaneden donduğunde Serdar ’ın evine gittim, kapıda konuştuk. Bana ayrıldığımızı soyledi. Sanırım hastalık yuzunden kotu bir ruh haliyle konuşuyor. Hastalığının neden olduğu psikolojik durumla o story ’leri atıyor. Hastalığı ruh halini etkilemiş”