Pek cok insan yalnızlığına ket vurmak istediği donemlerde tanışma app ’leri kullanmakta. Ancak bu şekilde gercekleşen ilk buluşmalar beklenildiği gibi gecmeyebiliyor. Buzfeed‘in tanışma uygulamaları kullanan uyelerinin paylaştığı ilk buluşma hikÂyelerini okurken hem eğlenecek, hem de bu uygulamarı kullanırken bir kez daha duşuneceksiniz. 🙂
1. Mekik işte boyle cekilir!
“Ona nasıl mekik cekileceğini gosteriyordum ve aniden sesli bir şekilde gaz cıkardım. O da “Demek boyle yapılıyor” dedi.”
—stylista69
2. Mide bulandırıcı fakat beklenmeyen son
“Akşam yemeğinden sonra eve doğru gidiyorduk. Terlemeye ve hasta hissetmeye başladım. Kamyonu kenara cekmesi icin yalvarıyordum, en sonunda kamyonun kapısını dışarıya doğru actım ve koşeye kustum. Yola devam ederken ilk buluşma ve bu adamla şansım bitti diye duşundum. Evime geldiğimizde tuvaleti kullanması gerektiğini soyledi ve ona izin verdim. Ancak iki yan odadan tuvaleti patlayıcı bir ishalle yok ettiğini duyabiliyordum! Tuvaletten cıktıktan sonra hızlıca evden ayrıldı. Ancak bu 10 yıl onceydi, şu anda evliyiz.”
—m4cc009024
3. Kotu yakalanmış!
“Buluşmaya erkenden gittim. Beklerken burnumun dolu olduğunu fark ederek elimle temizlemeye başladım. Tam o esnada yanıma bir araba park etti VE o kişi randevumdu! Eyvah…”
—helenmelon16
4. İlk opuşme faciası
“Buluşma sırasında yolda gidiyorduk, beni opmeye doğru yaklaşırken kamyonunun icine kustum! Cok kotuydu…”
—maggiea4eebb5f14
5. Sonu acile giderek biten ilk buluşma
“Buluşma sırasında bayıldım, yuzumu yere carparak cenemi ve on iki dişimi kırdım. Acile koştuktan sonra onu ambulansa benimle gelmesine izin vermediler cunku ickime bir şey karıştırdığını duşunduler (karıştırmamıştı). Yine de bana ikinci bir buluşma icin mesaj attı.”
—artemisiagentileschi
6. Kahve ile sırılsıklam buluşma!
“Kahve icin dışarı cıkmıştık. Otururken kahvemden bir yudum aldım ve aynı anda hapşırdım. Bana baktı ve “Kahveni uzerime mi puskurttun?” dedi. O anda fark ettim ki butun kahveyi onun ustune ve yan masaya hapşurmuşum! Ardından ikinci buluşma icin bana mesaj attığına şaşırdım.”
—amberm4a70b6479
7. Perili evde ilk buluşma yapmak mı?
“İlk buluşmayı perili evde yapmıştık ve ben pantolonuma kacırdım. Bir palyacodan o kadar korktum ki altıma kacırdım ve onun bilmesini istemedim. Perili evin geri kalanını koşar adımlarla tamamladım, tuvalete koştum ve pantolonuma baktım. O, oldukca korktuğumu duşunmuştu.”
— cjwimm
8. Bu ilk buluşma pek cok aksilik iceriyor
“Ona hoşgeldin demeye yeltendiğim an yere duştum. Ardından yanağından opmeye calışırken kaydım ve garip bir şekilde dudaklarından opmuş bulundum. Ardından oturduğumuz restoranda masalar birbirine cok yakın oturuyorduk ve yanımdaki tabaklara carparak devirdim. Ancak her şeyi mahvetmemişim sanırım, cunku 15 yıl sonra 3 muhteşem kızımız var ve evliyiz!”
—rhondav4a92ddb4c
9. Oldukca sesli bir elveda
“Ayrılırken bana sıkıca sarıldı ancak gerektiğinden fazla sıktı ve sesli bir şekilde gaz cıkarmama sebep oldu. Ardından gulmeye başladım, o da guldu. Sanırım o kadar da kotu değildi. 2 yıldır evliyiz.”
—erinaustinp
10. Araba tutması yuzunden berbat olan ilk buluşma
“Birlikte arabayla film izlemeye gidiyorduk. Beni araba tuttu ve ağzıma bir anda kusmuk geldi. Hapşırdığımı zannetti ve bana baktığında yanaklarımın bir sincap gibi şiştiğini ve kusmuğun ağzımdan aktığını gordu. Arabayı yana cekti ve bir binanın arkasında kusmamın bitmesini bekledi. Ancak artık birlikte değiliz!”
—adelaidehawthorne
11. Barda buluşma beklenildiği gibi romantik gecmemiş!
“İlk buluşma icin yerel bir barda buluşmaya karar verdik. Bara gittikten sonra bunun spor maclarının donduğu bir bar olduğunu fark ettim ve o da NFL playofflarını izleyebilmesi icin bu barı tercih ettiğini soyledi. Ardından anneme: “Macı izleyebilmesi icin spor barını secmiş, iğrenc!” diye mesaj attım. Ancak yanlışlıkla mesajı ona gondermişim ve o da bunu anında gordu.”
—trinyakmurray
12. Cifte buluşma ve cifte kaza
“Yakın arkadaşımla beraber cifte buluşma yaparak sinemaya gittik. Filmin komik bir sahnesi esnasında gulerken randevumun bacağına elimi vurdum, bu elindeki iceceğini dokmesine ve butun kasıklarına yayılmasına sebep oldu. Gulmemi durduramadım ve yakın arkadaşım gormuş mu diye donduğumde, aynı şeyi ona da yaptığımı fark ettim. Ustunden muhtemelen 20 yıl gecti ancak ben hÂl bir kayanın altında surunmek istiyorum.”
—jamieparker1850
13. Şarap, kan ve tampon iceren bir buluşma!
“Şarap ictikten sonra biraz sarhoş olmuştum. Benim evime gittik ve opuşmeye başladık. Geri cekildiğimde yuzunun kanla kaplı olduğunu gordum, dehşete kapılarak “Kanıyorsun!” dedim. O yuzume dikkat cekti ve burnumun ağır bir şekilde kanadığını fark ettim. Banyoya gidip burnumu temizlerken, bir şekilde tampon ile kanı durdurabileceğim mantıklı gelmişti. Burnumda iki adet tamponla aşağıya indim ve evet, anın guzelliği mahvolmuştu.”
—emmar4368873d2
14. Kalabalık bir grupta herkes ilk buluşma yaparsa
“Gelecekteki kocamı iceren bir grup randevusundaydık (o benim randevum değildi) ve hamburger yedikten sonra bowling oynamaya gittik. Akşam boyunca hasta hissetmeye başladım ve bunu gormezden geldim. Herkes ayrılmadan once bir fotoğraf cekilmek istedi, randevularımızın olduğu insanlarla beraber yan yana dizildik ve tam o esnada yere kustum. Daha sonra cope kusmaya devam ettim ve banyoda temizlenip dondukten sonra randevuma fotoğrafta bu anın cıkıp cıkmadığını sordum. O da bakmadıklarını ve direk sildiklerini soyledi. 5 yıl sonra kocam fotoğrafta tamamen kusmuk icinde olduğumu ve ben banyodayken yerdeki butun kusmuğumu grupca temizlediklerini itiraf etti.”
—totesprobst
15. İlk buluşma esnasında limon faciası
“İceceğim suya limon sıkmaya calışırken limon bir şekilde onun gozune isabet etti. Panikledim ve bu elimde kalan limonu daha da sert sıkmama sebep oldu. Yardım etmeye calışırken limon elimden bir anda fırladı ve yuzune carptı.”
—thelategreatnobody
Kaynak: 1