Merhaba, ben icinde bulunduğum ve uymak zorunda ol(ma)dığım eğitim sisteminden fazlasıyla şikayetciyim. 20 sene okul okuyup iş bulmak icin aylarca cabalayıp sonrasında altıma araba almak kendi evimi almak icin borclara girmek istemiyorum. Şu anda henuz 11. sınıfım, onumde eğitim donemimin bitmesi icin daha 6-8 yıl var. Ben bu 6 yılı yazılıma gomsem, eminim ki okul hayatımda başarılı olup elde edeceğim mevkiiden cok ama cok daha iyi yerlerde olurum. Keşke daha onceden başlasaymışım diyorum anca işte, s*lak ben. Okulu bırakmayacağım, universiteyi yazılım harici bir şey okursam yalnızca diploma icin okuyacağım. Biraz python oğrenmeyi denedim ancak yarıda kaldı, hevesim kactı ya da istikrarımı kaybettim bilemiyorum. Ancak istikrar konusunda fazlaca yetersizim zaten. Şu anda da web programlamaya başlamak istiyorum, turkcell geleceği yazanlar projesi dahilinde sunulan bedava kurs temel - ileri duzey bilgi elde etmek icin guzel midir ? (Eğer ki yalnızca temel bilgi icin yeterliyse sonrasında udemy kursları ile destekleyebilirim.)

Motivasyona ve fikir yardımına ihtiyacım var.