arkadaşlar bazı sitelere girince sertifika hatası veriyor.sebebi ne olaki?duzeltmem icin ne yapmam lazım işletim sistemim xp sp3,explorer versiyon 8

hatada aşağıdaki gibi:
Bu web sitesinin guvenlik sertifikasında sorun var.

Bu web sitesi tarafından sunulan guvenlik sertifikasının kullanım suresi doldu veya sertifika henuz gecerli değil.

Guvenlik sertifikası sorunları, sizi aldatmaya ya da sunucuya gonderdiğiniz verileri ele gecirmeye yonelik bir girişimin gostergesi olabilir.
Bu web sayfasını kapatmanızı ve bu web sitesini kullanmamanızı oneririz.
Bu web sayfasını kapatmak icin burayı tıklatın.
Bu web sitesine devam et (onerilmez).
Ek bilgi

Bu sayfaya bir bağlantıyı tıklatarak ulaştıysanız, beklediğiniz adres olduğundan emin olmak icin adres cubuğundaki Web sitesi adresini denetleyin.
(web site yazıyor 50 mesaj gecmediğim icin yazamıyorum) gibi bir adresi olan Web sitesine giderken,
(web site yazıyor 50 mesaj gecmediğim icin yazamıyorum) orneğindeki gibi, adrese 'www' eklemeyi deneyin.
Bu hatayı yoksayıp devam etmeyi secerseniz, Web sitesine ozel bilgiler girmeyin.

Daha fazla bilgi icin Internet Explorer Yardımı'nda "Sertifika Hataları" bolumune bakın.

----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
ve bu yuzden msn de acılmıyor... sorun gider cıkıyor sorun gidere tıklıyorum butun bağlantıları onaylıyor sorun yok gozukuyor fakat bir turlu acmıyor ..ne yapabilirim ???