6 tane Button'a sahibim. Buttonları tanıtmasını ve eventListener eklenmesini bir Function'da yaptım. JS ile yeni bir button yaratıp yarattıktan sonra tekrar bu Function'u calıştırıp. Yeni eklediğim Button'un da tanıtılmasını sağlıyorum. Ancak eskiden eklediklerim birden fazla kez calışmaya başlıyor.

2. fotoğrafta ki createElement Function'una go() eklemem ile buttonlar birden fazla kez calışıyor. console .log ile test ettim.
Tanımlamaları createElement'in altına yaptım ancak forEach tekrar kullanmadığım da yeni eklenen buttonlar yine calışmıyor Yardımcı olursanız sevinirim

Sorunu tam anlatamadıysam eğer; createElement kısmına go()'yu eklemez isem var olan button'lar duzgun calışıyor. Ama eklediğim de Ve yeni button yarattığımda yeni eklenen button duzgun calışırken eskiden olan buttonlar birden fazla kez calışıp hata'ya yol acıyor.

https://codepen.io/dogukanhanifi/pen/bGvazWE
Denemek isterseniz Console tarafına bakın orada her tıkladığım da calışma sayısı yazıyor.

3-4 oge yarattıktan sonra en ustte ki ogelere tıklarsanız sorunu gorebilirsiniz. Son eklediğiniz oge de sorun olmuyor.