Alt ekran goruntusunde bir kullanıcı filtre icindeki bir sorunu cozup buna "fix typo in base filter" şeklinde bir acıklama girmiş. Benzer bir sorunu ben de buldum filtreler icinde. Ancak o acıklama nereye yazılıyor bilmiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? (Pull request acmayı biliyorum. Kalem simgesine tıkladıktan sonra değişiklikleri yapıp "propose changes" tıklanılarak hazırlanıyor.)
Bir diğer sorum ise bir pull request isteği acılmış bir soruna nasıl bağlanıyor? Orneğin alt linkteki gibi. Adamın yazdığı kod 60654 sayılı sorunla alakalı ve o sorunu da ben gondermiştim cunku.
fix #60654 m.kuku.lu by Yuki2718 · Pull Request #60747 · AdguardTeam/AdguardFilters #60654 erinn.biz example: https://live.erinn.biz/live.php?h899491709
github.com
Aslında bunun cevabını alt linkte buldum ama benim actığım pull Request'lerde "linked issues" seceneği hic yoktu.
Linking a pull request to an issue - GitHub Docs You can link a pull request to an issue to show that a fix is in progress and to automatically close the issue when the pull request is merged.
docs.github.com
Linkteki gibi bir bağlamayı nasıl yapabilirim?