Sevdiklerinize doğum gununde unutamayacağı, etkileyici doğum gunu mesajları gondermek istiyor ancak ne yazacağınızı bilemiyor musunuz? Kuru kuru “dogum gunun kutlu olsun” demekten sıkıldınız mı? Bu listemizdeki en guzel doğum gunu mesajları, doğum gunu sozleri ile derdinize derman oluyoruz. Etkileyici ve guzel doğum gunu mesajı yazmak isteyenler icin hic vakit kaybetmeden başlayalım🥳
Arkadaşa doğum gunu mesajı yazmak isteyenleri buraya alalım👇 Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken gormez. Gercek arkadaşın omuzları, sizin gozyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Doğum gunun kutlu olsun canım arkadaşım…
Ben seni ve bugununu unutmadım elbette! Hic unutur muyum! Cunku biliyorum ki doğum gununu unutanın vay haline! Allah, bu gunu unutanları senin gazabından korusun)) Sana mutluluk dolu cok uzun bir omur dilerim.
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gokyuzunu paylaştığımız surece dostuz. Doğum gunun kutlu olsun canım arkadaşım…
Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek icermektedir. Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sursun. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…
“Dost duğunde halaya, olumde tabuta omuz verendir” derler. Sen benim icin candan bir dostsun ve hep oyle kalacaksın. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun. Doğum gunun kutlu olsun arkadaşım.
Gulmek senin tutkun olsun, eğer bir gun ağlarsan, o da sevincten olsun. Bugunun dunden, yarının da bugunden guzel olsun. Doğum gunun kutlu olsun canım arkadaşım…
Kimsesiz zamanların yalnızlığında, aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde, kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba arkadaşım! Doğum gunun kutlu olsun.
Dost deniz kenarındaki taşlara benzer. Once tek tek toplarsın, sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte sen o kıyamadıklarımdansın. Mutlu yıllara, nice guzel yaşlara…
Koca bir colde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en guzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak. Nice mutu yaşlara arkadaşım…
Yaşam gulmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler icindir. Doğum gunun kutlu olsun canım arkadaşım.
Arkadaşlık ağlamaksa, yureğindeki acıyı paylaşmaksa, uzulduğunde sıcacık bir kucaksa ve arkadaşın icin ateşe atılmaksa dunya durana dek arkadaşımsın. Doğum gununu en icten dileklerimle kutlarım…
Arkadaşa doğum gunu mesajı anlamlı oneriler arayanlar icin dostluğunuzu en icten anlatacak mesajlar💜 İnsanın yaşadığı sure boyunca bircok arkadaşı olabilir. Fakat bir tanesi her zaman farklı ve daha ozeldir. Sen de benim icin oylesin sevgili arkadaşım. Doğum gunun kutlu olsun ve sağlık, mutluluk ve başarı getirsin inşallah.
Belki anne ve babamız bir değil, belki aynı karında buyumedik ama yollarımız kesişti ve kardeş kadar yakın olduk canım arkadaşım. Yeni yaşın sana mutluluk, huzur, sağlık ve bol kazanc getirsin. İyi ki doğmuşsun…
Hayatının en mutlu zamanında da en kotu zamanında da hep destek olacak birisi var hayatında. Bugun pastanın mumlarına uflerken bunu duşun ve hep mutlu ol canım arkadaşım. İyi ki doğdun, mutlu seneler dilerim.
Guzel sozler soyleyebilen birisi değilim, hediye seciminde de cok başarılı olduğum soylenemez. Fakat senin gibi bir dosta sahip olmakta ustume yoktur. Doğum gunun kutlu olsun değerli arkadaşım.
Bazen cok iyi, bazense cok kotu gunler yaşayabiliyor insan. Ama olsun! Her ihtiyacın olduğunda arkanda birinin olduğunu bilmek, insana guc veriyor. Doğum gunun kutlu olsun canım arkadaşım!
Hayatın yoğun temposunda birbirimize her zaman vakit ayırdık. Ne dostluğumuzun kıymetini unuttuk ne de kardeşliğimizin gucunu. Doğum gunun kutlu olsun, her zaman ve her yerde birlikte olmak dileğiyle.
Arkadaş kış ortasında yaz getiren, dost col ortasında suyunu paylaşandır. Sen benim canım dostumsun. İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara.
Bazen insanlar cok sevilir. Bu sevginin sebebi gorunuşleri değil, konuştukları şeyler veya davranışları da değil. Onlar her şeyleri ile cok sevilir. Sen de benim icin her şeyinle sevdiğim bir insansın. Varlığın hayatıma anlam katıyor. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.
Omur dediğin bu yolculukta pek cok insan tanırsın fakat dostum dediğin bir elin parmaklarını gecmez. Her zaman aynı eldeki parmaklar olarak kalmak dileğiyle, doğum gununu kutlarım canım arkadaşım.
Kardeşlik sadece kan bağı olmakla alakalı olmuyor. Biz seninle uzun zamandır beraberiz ve bu beraberliğimiz de kan bağı olmasa da kardeşimizden eksik bir yanın yok. Her zaman benim diğer yarımı tamamlayanım oldun sen benim ve hayatımın sonuna kadar da oyle olacaksın. Neşem de mutluluğum da huznum de her zaman yanımda olmanı istiyorum ve bu yeni yaşının sana daha cok mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini istiyorum. Daha guzel şeylere layıksın ama sevgimi daha fazla kelimelere dokemiyorum.
Dostlar arasına hasret ucurumu girdiğinde yıldızlarla vuslat koprusu kurduk yurekten yureğe. Gonlumuzun hasret gunluğune unutmayı ve unutulmayı hic yazmadık nice mutlu yıllara guzel arkadaş…
Arkadaşlık ağlamaksa ve yureğindeki acıyı paylaşmaksa ben hep senin arkadaşındım! Arkadaşlık uzulduğunde sıcacık bir kucaksa ve arkadaşın icin gerekirse ateşe atılmaksa ben her zaman sana bir kucak, gerekirse elini gozunu kırpmadan ateşe sokacak bir dostum! Doğum gununu en icten dileklerimle kutlarım…
Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun canım arkadaşım.
En yakın arkadaşa doğum gunu mesajı atacaklar icin en anlamlı sozler😍 Tonton bir nine olduğunda bahcendeki sandalyene oturup eski gunlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar guzel gunler seninle olsun arkadaşım. Doğum gunun kutlu olsun.
Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parca zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere; hepsini karıştırıp senin icin uzun ve dileklerinin gercekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara!
Dostluk ağlamaksa, yureğindeki acıyı paylaşmaksa, uzulduğunde sıcacık bir kucaksa ve dostun icin ateşe atılmaksa dunya durana dek dostumsun. Doğum gunun kutlu olsun dostum, iyi ki doğdun.
Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hicbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan sen de onlardan birisin arkadaşım. Doğum gunun kutlu olsun.
Ruya; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir. Arkadaş; ucmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını acan bir melektir. Hayal gucu; bizi bilmediğimiz yerlere ucuran bir ruzgÂrdır ve hayat; icinden ne cıkacağını bilmesek de acmamız gereken bir zarftır. Actığın zarflardan hep guzel şeyler cıkması dileğiyle. Sevgili arkadaşım, doğum gunun kutlu olsun.
Senin gibi bir arkadaşım olduğu icin cok şanslıyım. İyi gunde kotu gunde birlik olduk. Gecirdiğimiz tum guzel gunlere yenilerini de eklememiz dileğiyle. Doğum gunun kutlu olsun.
Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar coğaldıkca yaşamın daha cok aydınlanacaktır. Yeni yaşın kutlu olsun canım arkadaşım.
Acı ve huzun yıldızlar kadar uzak, mutluluk goz bebeğin kadar yakın, umutların gercek, mutlulukların sonsuz, doğum gunun kutlu olsun…
Gokyuzunde yıldızlar gokkuşağındaki renkler gercek bir dost kadar değerli olamaz. Butun yıldızlar dostum olsa, senin gibi bir dost karşısında parlak kalamaz. İyi ki doğdun guzel arkadaşım.
Dost dediğin yurekten sever, sermayesini dostluğa sarf eder, boyle guzel sevgiler dunyalara değer. Dunyalara değecek dostuma yurekten sevgiler. Nice mutlu yıllara.
Sevgiliye doğum gunu mesajı gondermek isteyenlere onun kalbini ısıtacak oneriler💞 Hayatımda ne aradıysam bil ki sende buldum. Senden oncesi yoktu benim icin, seninle yeniden var oldum. Sende butun umitler, sende butun gelecek. Ben artık sen olmuşum. Doğum gunun kutlu olsun canımın ici sevgilim, seni cok seviyorum.
Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha guzelini verirmiş. Ben hayata ne verdiğimi bilmiyorum ama bana hic beklemediğim kadar guzel olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki birlikteyiz. Seni cok seviyorum canım sevgilim.
..ve ben butun zamanımı ve butun zamanımdan bin kat fazlasını ve daha da iyisi, dunya uzerinde var olan butun zamanları senin icin kullanmak istiyorum; seni duşunmek, senin icinde nefes almak icin.”, demiş Franz Kafka. İşte sen boyle seviyorum dunyam, hic ayrılmayalım. Doğum gunun kutlu olsun.
Sevgilim iyi ki doğdun. Birlikteliğimizde hayatıma getirdiğin her şey icin sana teşekkur ederim. Yanından bir an bile ayrılmak istemiyorum. Bu mutluluğu seninle paylaşmak şimdi en guzel hayalim, seni cok seviyorum sevgilim. İyi ki doğdun.
Ruhumu ruhunda hissettiğim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin yapamadığı o mutluluğu koymayı başardığın icin teşekkur ederim. İyi ki doğdun, iyi ki doğdun da hayatımın bir parcası oldun canım sevgilim. Doğum gunun kutlu olsun, seni cok seviyorum.
Hadi gel tut elimi, sarılalım. Birlikte yine kahkahalara boğulalım. Benimle meydan oku her cıkmaza! Benimle uyu, benimle uyan, birlikte uyanalım nice yarınlara. İyi ki doğdun sevgilim…
Gecmişteki gunlerini ileride gulerek hatırlayacağın, hayatında uzuntuden cok neşenin olacağı guzel bir yılın olsun sevgilim. İyi ki doğdun, guzel yaşlara ve gunlere…
Hayatın beklediğimden daha harika olabileceğini gosteren insan. Seni hayattaki her şeyden daha cok seviyorum. İyi ki doğdun!
Seninle birlikte olmak, boş bir defteri en guzel cumlelerle doldurmak gibi. Yuzumdeki tebessumlerin ve mutlu anlarımın en buyuk sebebisin. İyi ki doğdun bebeğim, seni cok seviyorum.
Pastanın uzerindeki mumlar sonuyor olsa bile senin icindeki mutluluğun ve guzelliğin asla sonmesin. Ne zaman karanlıkta kalsan, ruhunun parlak ışığı yolunu aydınlatsın. Nice mutlu yılların olsun sevgilim, seni cok seviyorum.
Bu sabah guneş senin icin doğdu. Bugun hep hayal kuruyorum, duşlerimde hep sen… Şimdi seninle birlikte, huzurla ve mutlulukla gececek daha nice yıllarımızın hayalini kuruyorum. Bir tanem, doğum gunun kutlu olsun.
Sevgiliye doğum gunu mesajı uzun haliyle gondermek isteyenler icin romantik sozler💘 Varoluşumun sembolu diye ekledim bugunu takvime. Sen doğdun ve ben var oldum. Sen ilk kez ağladın, ben seni bulduğum icin guldum. Oksijen ciğerlerini yaktı ilk defa, bense nefes aldığıma mutlu oldum. İyi ki doğdun, iyi ki varlığınla benim varlığımın sembolu oldun. Seni seviyorum, doğum gunun kutlu olsun.
Cennet bahcelerinden kopup gelen bir meleğe tam da bugun rastladım. Bugun o meleğin dunyayı selamladığı ilk gun. Takvimler, gazeteler, televizyonlar ve sosyal medya haberlerinde hep sen varsın bugun. Beni anlayan, her zaman desteğini yanımda hissettiren, bazen eşim, bazen işim, bazen annem, bazen de urkek cocuğum olan benim guzel sevgilim… Butun doğum gunlerinde birlikte nefes almak dileğimle, doğum gunun kutlu olsun. Seni seviyorum.
İcimde guzel olan ne varsa seninle birlikte bugun doğmuş sanki. İlkbahar kokusunu seninle almışım, ilk defa duşen yağmuru hissetmişim, ilk kez ellerimi acıp dua etmişim; ilk kez birine sarılmanın verdiği mutluluğu yaşamışım ve ilk defa benim icin biri doğmuş sanki. İyi ki doğdun yaşam sebebim, iyi ki varlığımı varlığına tutsak ettin. Seninle buyumek, senin olduğun yerde yeniden tazelenmek benim icin buyuk nimet. Butun yaşlarında birlikte yaşlanmak dileğimle, seni seviyorum.
Boylesine kutlu bir doğum gorulmedi daha once. Hicbir bebek ağlaması bu kadar umutlu cınlamadı kulaklarda. Ben ilk defa cıktım cığrımdan ve ilk deniz dalgası bugun vurdu yuzume sere serpe. Ben bugun seninle buyuyorum guzel kadın, ben bugun varlığınla doluyorum butun hucrelerimde. Ustum başım sen oldu, sağım solum sen koktu yine. Doğum gunun senle birlikte butun dunyaya kutlu olsun.
Al sevgilim bu kristal kutunun icerisine yureğimi koyup sana veriyorum onu oyle bir yerde sakla ki, duşup kırılmasın, yureğimi, yureğinin icine koy. Sonsuza kadar iki yurek bir arada kalsın. İyi ki doğdun hayatım.
Dunyada en saf sevgi bir cocuğun hissettiği sevgi derlerdi de inanmazdım. Seni benden once, icimdeki cocuk sevdi yÂrim, bu yuzden sana karşı caresizim. Bu hayatta ki son gunume kadar, aşkının tutkunuyum. İyi ki varsın, iyi ki icimde ki cocuğun aşkısın.
Sadece bugun değil, benim kalbimde her gun guneş gibi yeniden doğuyorsun sevgilim. Sen varsan eğer, gecenin ve gunduzun, yağan yağmurun, esen meltemin anlamı var benim icin. Doğum gunun kutlu olsun, seni cok seviyorum sevdiceğim.
En cok bugunu ezberledim ben, her harfini ayrı ayrı aldım zihnime. Her yaşında daha da kuvvetlendi ezberim. Seninle birlikte adım atmayı, seninle birlikte gulup ağlamayı ama en cok da seninle birlikte bilinmezliğe doğru yol almayı sevdim ben. Her gunun ayrı bir delilik, her gunun ayrı bir kapışma. Solgun hayatıma renk kattığın icin teşekkur ediyorum sana. Doğum gunun kutlu olsun ayarı kacık kadın.
Sevgilim, bir şarkı besteledim senin icin. İcinde her renkten bir parca, her duygudan bir demet ve son kelimesine kadar umut olan bir şarkı hediye ediyorum sana. Tıpkı bugun doğarak, kendini benim sevdama hediye ettiğin gibi. Butun yeni yaşların, benimle olsun. İyi ki doğdun.
İcimde guzel olan ne varsa seninle birlikte bugun doğmuş sanki. İlkbahar kokusunu seninle almışım, ilk defa duşen yağmuru hissetmişim, ilk kez ellerimi acıp dua etmişim; ilk kez birine sarılmanın verdiği mutluluğu yaşamışım ve ilk defa benim icin biri doğmuş sanki. İyi ki doğdun yaşam sebebim, iyi ki varlığımı varlığına tutsak ettin. Seninle buyumek, senin olduğun yerde yeniden tazelenmek benim icin buyuk nimet. Butun yaşlarında birlikte yaşlanmak dileğimle, seni seviyorum.
Sadece bugun değil, benim kalbimde her gun guneş gibi yeniden doğuyorsun sevgilim. Sen varsan eğer, gecenin ve gunduzun, yağan yağmurun, esen meltemin anlamı var benim icin. Doğum gunun kutlu olsun, seni cok seviyorum sevdiceğim.
➡️ Eğer sevgilinize gondereceğiniz doğum gunu mesajı icin bunlar size yetersiz geldiyse; ona duygularınızı en iyi şekilde ifade edecek aşk sozleri de gonderebilirsiniz. Onerilerimize goz atmak icin buraya tıklayın
Ablaya doğum gunu mesajı atmak isteyenler icin kardeşlik duygusunu derinden hissettiren sozler👭 Bizi kardeş yapan kan bağı değil, icerideki kalptir. Ve kardeş dediğin iyi kotu her anında yanında hissettiğindir. Nice nice yıllara canım ablam.
Coğu yaptığım yaramazlıkları her zaman sen gizlerdin abla, hatta bazen benim icin kendini bile one surerdin. Kucuk kardeşin bunların her zaman farkındaydı ve şimdi de farkında. Benim icin cok ozelsin. Doğum gunun kutlu olsun.
Varlığın ile bana yaşamımın her anında buyuk yardımcı olan ablacığım yeri geldin benim arkadaşım, yeri geldin ablam yeri geldi annem oldun. Senin bu yaptıklarının karşılığını hicbir zaman odeyemeyen ama doğum gununun benim icin ne kadar onemli olduğunu bilmeni isterim. Nice yıllara, nice birlikteliğe!
Abla her ne kadar artık yaşlandığını soylesen de sen benim icin hÂl cocukluğumuzdaki genc halindesin. Onemli olan hissettiğin yaş ve hissettiğin duygulardır. Hicbir zaman cocukluğumuzu yitirmedik, doğum gunun kutlu olsun Ablam!
Benim ablam kimseye benzemez! İcinde sevgi, iyilik hic eksik olmaz!… Her zaman guler yuzun hic solmasın canım ablam… Nice senelere.
Bana her zaman gulumsemeyi oğrettin, canım gul yuzlu ablam. Şimdi bu guzel gunde de ben senin yuzunu guldurmek istiyorum, iyi ki varsın, doğum gununu kutlarım.
Ben ne yazarsam yazayım yine de sana olan sevgimi anlatamaz bu yuzden sana kısaca diyorum ki; iyi ki doğdun canım ablam. Nice mutlu yıllara…
İnsanın ablası olması nimettir aslında. Sen benim gozbebeğim canım ablacığım, buyuğum, ablamsın. İyi ki doğdun canım ablam, Allah senin eksikliğini gostermesin. Seni cok seviyorum ablacığım.
Sevgilerin ve mutlulukların en guzelini yaşayacağın, en guzel deneyimlerin hayatına yon vereceği, gecmiş yıllarından daha guzel bir yıl dilerim. Gokyuzundeki maviliklerin huzurunu hissedebileceğin yeni bir yaş olur umarım. İyi ki doğmuşsun. Seni cok seviyorum ablacığım.
Doğum gununun sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara canım ablacığım… Seni cok seviyorum abla!
Ablacığım, bugun senin doğum gunun, sen bana verilmiş en buyuk hediyesin bu hayatta. Senin icin ne yapsam biraz eksik ne soylesem az gelir. Keyifle, hep birlikte omrumuzun sonuna kadar olma dileği ile yaşını kutlar hayatının daha da renkli olmasını dilerim.
Sen bana her zaman gulumserdin abla, aramızda cok yaş olmasına rağmen beni hep yaşıtın gibi kabul eder ve bana yanlışları, doğruları oğretirdin. O gunleri hic unutmadım ve sevgimi hic yitirmedim. Doğum gunun kutlu olsun.
Her doğum gununde bir arada olurduk abla ancak bu sefer ayrı duştuk. Fakat kalbimiz hicbir zaman ayrı duşmedi ve tum mesafeleri eminim aşabildi. Doğum gununu kutlar, daha birlikte nice kutlamalar dilerim. Seni cok seviyorum ablacığım.
Abiye doğum gunu mesajı atmak isteyenler icin kardeşliğin sıcaklığını yaşatan sozler Farkında mısın biraz daha yaşlandın ama olsun, sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın guzel abim. Nice mutlu yıllara…
Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın canım abim! Mutlu yıllar…
Benim biricik abim, doğum gununde yanında değilim ama sen benim hep kalbimdesin. Yeni yaşın kutlu olsun canım abim.
Fluuuppp! Bu bir mesaj surprizi. Sana şans getirmek icin burada. Bu yuzden hemen gozlerini kapat ve bir şey dile. Mutlu yıllar sana abilerin en değerlisi…
Doğduğun gun bulutları yırtarak bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara bir tanecik abim…
Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun yakışıklı abim!
Gunduzun yatta, gecen barda, altında Porsche araba, kaldığın ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum gunun kutlu olsun guzel abim.
Gulmek senin tutkun olsun, eğer bir gun ağlarsan, o da sevincten olsun. Bugunun dunden, yarının da bugunden guzel olsun. Doğum gunun kutlu olsun canım abim!
Bugun doğum gunun olduğu icin farklı ve ozel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim icin sadece bugun değil her gun farklı ve ozelsin. İyi ki varsın guzel abim…
Sayın değerli, sağlam ciğerli, bazen uzuntulu, bazen kederli, su gibi akan, şimşek gibi cakan, kalbimin en değerli koşesinde gul suyu şişesinde saklamış olduğum muhterem varlık, muhterem abim… Doğum gunun kutlu olsun…
Etrafıma baktığım zaman seni hep farklı gordum. İnsanların kardeşini ne kadar sıktığını, bıktırdığını gordum. Ben seninle her şeyi paylaşabiliyorum ve senin gibi her şeyiyle doğru duzgun bir insan olduğu icin gurur duyuyorum. Nice mutlu yıllara canım abim…
Kardeşe doğum gunu mesajı gondermek isteyenler icin en guzel sozler🥰 Sen benim hayatımda, hatta hayallerin de otesinde sahip olduğum en iyi kardeşsin. Doğum gunun kutlu olsun.
Hayat insanlara her zaman icin fırsatlar verir ya iyi değerlendirmesini bilirsen eğer. Sen bana hayatın en tatlı fırsatlarındansın. Ben pek anlatamam boyle şeyleri. Ama sen bendeki yerini cok iyi biliyorsun. Seni seviyorum. Hem de kocaman. En kocamanından. İyi ki doğdun kardeşim.
İnsanın sevdikleri yıldızlara benzer, onlar bazen goremezsin ama orada olduğunu bilirsin. Ben de senin icin hep yanında olacağım kardeşim. Nice yeni yaşlara, iyi ki doğdun kardeşim!
Pişt cadı, sana doğum gununde bir tane ucan supurge alacaktım ama sende duzinesi vardır diye kalkışmadım iyi ki varsın. Doğum gunun kutlu olsun.
Sen bir sene daha buyudun. Ben bir sene daha seninle buyumenin zevkini yaşadım. Her sene bu zevki farklı heyecanlarla yaşattığın icin teşekkur ederim. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.
Guneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir omur dileğiyle. Doğum gunun kutlu olsun biricik kardeşim.
Pastanın uzerindeki mumlar ne zaman bu kadar arttı, bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa o da pastanın uzerindeki mumların sayısı gibi seninle birlikte hayatın daha cok aydınlandığıdır. Beraber nice seneler guzel kardeşim.
Hey delikanlı, senin yuruduğun yolları ben coktan donuyorum ama korkma onunde de olsam ben her zaman senin yanındayım. Biraz celişkili oldu sanki yani kalbim yanında demek istemiştim, eh iyi ki doğdun velet. Doğum gunun kutlu olsun.
Kardeşlik dunyadaki başka hicbir duyguya benzemez, ondan kopmak eti tırnaktan ayırmaya benzer… Seninle hic ayrılmamak umidiyle canım kardeşim, doğum gunun kutlu olsun…
Anıların icerisinde kaybolur gibi fotoğrafların arasında kayboluyorum. Ne kadar buyuduk. Ne guzel gunler gecirdik beraber. Pastanın mumlarını ufler gibi acele ve hızlı: İyi ki doğdun guzel kardeşim.
Anneye doğum gunu mesajı gondermek isteyenler icin en sıcak, en samimi sozler👩*👧 Sen varken ben yoktum, sen acken ben toktum. Şimdi de sonra da başımın tacı annem, seni hep seveceğim. Benim canım annem doğum gunun kutlu olsun. İyi ki doğdun.
Her zaman cocuklar icin anneleri cok ama cok değerlidirler. Fakat sen benim icin diğer cocuklardaki gibi değil, farklı değerlisin annem. Seninle beraber tum omrum buyuk bir anlam kazandı ve sen yanımda olduğunda da duşsem de hemen ayağa kalkmayı bildim. Doğum gunun kutlu olsun.
Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun doğum gununu unutmadı. İyi ki varsın annem.
Annem. Başımın tacı, gozumun nurusun. Senin hayata ilk geldiğin işte bugun; benim hayatıma verdiğin canla devam etti. Sen doğdun, seninle birlikte ben de doğdum. İyi ki doğdun, iyi ki annemsin ve iyi ki varsın canım annem.
Anne sana şunu soylemek istiyorum. Her sene seni “Yılın en iyi annesi” odulune layık goruyorum. Bu hediyeye yaklaşabilen bir başka kişi tanımıyorum. Harika anneme mutlu yıllar.
Senin varlığın her şeye değer. Sen her şeyin en iyisini ve en guzelini hak edersin benim canım annem. Yuzundeki gulumseme hic solmasın ve hayat seni hic uzmesin. Doğum gunun kutlu olsun anneciğim.
Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler benim melek annem.
Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum canım annem. İyi ki doğmuşsun canım annem.
Dunyada senden kıymetli kim var ki bir taneciğim. Sen olmasan ben de olmazdım canım annem. Hayatımı, her şeyimi sana borcluyum. İyi ki doğdun guzeller guzeli annem.
FedakÂrlığın ve karşılıksız sevginin sihirli gucunu seninle oğrendim. FedakÂrlığın ne derece iyileştirici bir şey olduğunu bana sen oğrettin. Bu zamana kadar yaptığın fedakÂrlıklar icin teşekkur ederim. Bu sevginin tarifi yok, seni cok seviyorum.
Bana okuduğum kitapIarın en guzeIinin hangisi oIduğunu sorarsanız, soyIeyeyim: Annemdir. Ve bugun onun doğum gunu. Sen benim canımsın seni cok seviyorum guzel annem.
Babaya doğum gunu mesajı yazacaklar icin en anlamlı sozler👨*👦 “Babasının kucuk kızı” olarak adlandırılmak umurumda değil, hatta bununla gurur duyuyorum. Cunku sen benim kahramanımsın. Bir kızın sahip olabileceği en iyi baba sensin. Doğum gunun kutlu olsun babacığım!
Yaşım ilerledikce, senin gibi bir babanın col gulu kadar nadide olduğunun farkına vardım. Babam olduğun icin sana minnettarım. Doğum gunun kutlu olsun babaların en ozeli.
Hayatta ne edersen onu bulursun derler. Ben ne yaptığımı bilmiyorum ama Allah ’a binlerce kez şukurler olsun ki seni bize verdi, canım babam. İyi ki doğdun.
Varlığın hep yureğimi ısıttı, bana mutluluk ve guven verdi. Seni seviyorum iyi ki varsın, Doğum gunun kutlu olsun babacığım.
”Yeryuzu yarılsa, guneş patlasa, evren yıkılsa yine beni bırakmayacak adam. Babam, adam gibi adam. İyi ki doğdun, doğum gunun kutlu olsun.
365 gunluk bir kitap “dunyanın en iyi babası” kitabının bir cildi daha bitti. Yeni kitabının her sayfasının bir onceki sayfadan daha guzel olması dileklerimle, doğum gunun kutlu olsun canım babam.
İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hic bırakmamışsın. Doğum gunun kutlu olsun babacığım.
Duygulara sığmayan, kelimelerle anlatılmayan insanlar vardır. Sen de onlardan birisin canım babam. İyi ki varsın hayatımızda, iyi ki doğdun.
Evimizin yakışıklısı… Babamız canımız bir tanemiz. Bil ki seni her gun daha cok seviyoruz. Varlığınla gurur duyuyoruz. Sen bizim her şeyimizsin. Doğum gunun kutlu olsun babacığım.
Eşe doğum gunu mesajı gondermek isteyenler icin en icten, en romantik sozler 💗 Bu dunyada senden daha onemli hicbir şeyim olmadı. Hayatımın aşkı, goz bebeğim iyi ki yanımdasın. Doğum gunun kutlu olsun, nice guzel senelere…
Yeter ki nefesini hissedeyim, sesini duyayım, kokunu icime cekeyim bir tanem. Dunyada senden başka her şey teferruat… Seni cok seviyorum canım kocam. İyi ki doğmuşsun, doğum gunun kutlu olsun…
Umutlarımın bittiği, gozyaşlarımın caresiz kaldığı her durumda sen vardın yanımda. Neler paylaştık birlikte, nelere goğus gerdik. Hayatımın her anında seninle yan yana nefes almak istiyorum bir tanem. Doğum gunun kutlu olsun biricik eşim.
Senden once ne ciceğin rengi farklıydı ne de derinliği denizlerin, ne gokyuzundeki bulutlar benziyordu kalplere ne de yağmurlar bu kadar ılıktı. Sen geldin ve değişti dunyam. İyi ki geldin biricik karıcığım, seni cok seviyorum. Doğum gunun kutlu olsun benim kralicem.
Her insanın bir amacı olmalı bu hayatta. Benim amacım da seni, nefes aldığım muddetce dunyanın en mutlu insanı yapabilmek. İyi ki doğmuşsun canım karıcım, nice guzel senelere hep birlikte…
Ruhumdan anlayan en mukemmel adam, iyi ki doğdun. Nice guzel senelere…
Dunya yıkılsa altında kalmaya razıyım, yanımda sen olacaksan bir tanem. Doğum gunun kutlu olsun omrum…
Tum cicekler ayrı kokar, sen ise tum kokuların en guzel notasısın. İyi ki doğmuşsun canım karıcığım, nice guzel senelere…
Doğduğun gun dunyanın nefes alışı, donuş hızı değişti. Senin enerjinle şiirler baştan yazıldı sanki… İyi ki doğdun ve iyi ki benimle hayatını birleştirdin biricik mutluluğum, birlikte nice guzel senelere…
“Kızıma doğum gunu mesajı atmak istiyorum” diyenleri buraya alalım👇 Doğduğun gun daha dun gibi olsa da artık kocaman bir kız oldun. Ancak her zaman benim kucuk bebeğim olarak kalacaksın. Seni cok seviyor ve doğum gununu kutluyorum canım kızım.
Guluşun ile birlikte evimizin biricik neşe kaynağı olan kızımız, annen ve baban olarak doğum gununu kutluyoruz.
Kucuk prenses şimdi kocaman bir prenses oluyor. Yıllar gecse de sen her zaman benim kalbimin prensesi olacaksın, canım kızım. Doğum gununu en icten şekilde kutlarım.
Keşke dunyaya geldiğinde yuzumde oluşan gulumsemeyi sana gosterebilsem. Canım kızım, o kadar talihliyim ki sadece doğduğunda değil, her zaman yuzumu guldurmeyi başarabildin. Doğum gunun kutlu olsun.
Doğduğun anda etrafta birden kelebekler ucuşuyordu ve o kelebekler daha sonra hic bizim yanımızdan eksik olmadı. Senin gibi bir kızımız olduğu icin ne kadar mutlu olsak az. Nice ve kendin gibi guzel yaşlara kızım.
Koskocaman bir guneş doğdu bugun yıllar oncesinde. Kucucuk bir kız ağlıyordu ama sonra hic ağlamadı cunku o her zaman mutlu olmasını bildi ve sevdiklerine de buyuk mutluluklar yaşatabildi. Gozumuzde hicbir zaman buyumeyecek olmana rağmen yeni yaşını kutlar ve tebrik ederiz.
Prensesler sadece tarih kitaplarında değil, bizim evimizde de bir tane vardı. Daha sonra prenses başka dunyaları merak etti ve o dunyalara doğru yol aldı. Ancak annesi ve babası her zaman onu aklında tuttu. Canım kızımız, doğum gununu de elbette unutmadık. Hediyelerini aldığında bize haber ver.
Sen doğduktan sonra anlam kazanan dunyamızın tek anlamı olan kızım, uzaktan da olsa pasta uflerken yanında olduğumuzu bilmeni istiyoruz. Yuzun her zaman gulsun ve bir gun ağlayacak olursan da bu sadece mutluluktan olsun.
Daha dun kucucuk bir melekken şimdi buyuk bir melek oldun. Yıllar ne cabuk gelip geciyor canım kızım ama sen her zaman bizim kucuk meleğimiz olacaksın. Doğum gunun kutlu olsun.
Bugun tum guzellikler bir araya geliyor. İlki biricik kızımın doğum gunu olduğu icin diğeri de kızımın her gecen yıl daha da guzel olması icin. Bu kadar guzellik ile nasıl mutlu olunmaz? Nice yaşlara guzel kızım.
“Oğluma doğum gunu mesajı gondermek istiyorum” diyenleri ise şoyle alalım👇 Oğlum, daha dunyaya gelişin dun gibi gozumun onunde ama şimdiden kocaman adam oldun. Artık sana ne yapacağımı bilemiyorum ama sen benim icin her zaman kucuk bir bebek olarak kalacaksın, nice yıllara.
Sağlıkla ve huzur dolu gunlerin, ayların ve yılların olsun oğlum. Seninle gurur duyuyoruz, cunku sen hicbir zaman bizi uzmedin ve her zaman bizim gurur duyacağımız şeyler yaptın. Bu yeni yaşında da kendi doğru bildiğin yolda yurumeye devam et!
Sen ne kadar da buyuk oldun boyle, inanılır gibi değil. Daha dun kucucuk bir cocukken, kollarımda adım atmaya calışırken, şimdi şu geldiğin yaşa bir bak! Canım oğlum, ne yaparsan yap hicbir zaman unutma bizi. Nice yıllara.
Bugun senin kadar olduğu icin benim adıma da en buyuk mutluluk duyduğum gunlerden birisi. Hatta yaşamımda en buyuk mutluluğu doğumdan sonra seni kucağıma aldığımda yaşadım ve o mutluluk bir daha hic kesilmedi. Sağ ol canım oğlum, annene bu guzel duyguları yaşatarak iyi bir cocuk olduğun icin. İyi ki doğdun!
Sen istediğin kadar artık buyuk birisi olduğunu ve doğum gunu kutlaması istemediğini soyle. Biliyoruz ki sen hep kucuk bir cocuk olarak kalacaksın, en azından senin icindeki cocuk hicbir zaman buyumeyecek. Bu yuzden doğum gunu pastanın yanında bir hediye bulacaksın, ac bakalım.
Doğum gunu mesajları oğlum icin en guzellerinden olmalı cunku benim oğlum her zaman her şeyin en guzelini hak eder. Nice yıllara oğlum, senin doğmuş olman başlı başına bir guzellik.
Doğduğun gun hemşireler seni getirmişlerdi annenin kucağına. O kadar kucuk ve savunmasızdın ki seninle ne yapacağımızı hic bilmiyorduk. Ama daha sonra sensiz nasıl yapacağımızı bilemez olduk. İyi yaşlar, doğum gunun kutlu olsun.
Sevginin kalbimizden hicbir zaman cıkmadığı oğlumuz, bugun bir yaşına daha giriyorsun ve senin doğum gununu unuttuğumuzu sandın değil mi? Hic unutur muyuz oğlum? İnsan en buyuk mutluluğunu nasıl unutabilir?
Daha dun gibi bebeklik kokunun tum odalara yayıldığı gunler. Şimdi yakında kendin baba olmaya hazırlanıyorsun. Ama sen yine de bizim gozumuzde biricik oğlumuz ve biricik bebek kokumuzsun.
Uzerine titrediğim, her şeyi bir yana bıraktığım, annelik duygusunu bana yaşatan ve her zaman annesinin yanında olan canım oğlum, doğum gunun kutlu olsun.
Bana mutluluğu soranlara seni gosteriyorum oğlum cunku sen benim en buyuk mutluluk kaynağımsın. Senin de yaşamında boyle mutluluklar olması dileğiyle, nice yaşlara.
Kuzene doğum gunu mesajı atmak isteyenler icin kuzenin en az kardeş kadar yakın olduğunu gosteren, samimi sozler💞 Aramızda her ne kadar uzaklık bulunsa da bu mesafeler aramızdaki sevginin gevşemesine neden olmuyor. Doğum gununu kutlarım canım kuzenim, nice yaşlara.
Birlikte pek cok yaramazlık, haylazlık ve pek cok şey yaptık sevgili kuzenim ama bir turlu buyumeyi engelleyemedik. Olsun diyerek, kuzeninin senin yanında olduğunu bilmeni istiyorum, nice yaşlara.
Benim icin sen her zaman en iyi sırdaş oldun. Kimseye soyleyemediğim şeyleri sana anlattım ve bundan buyuk bir mutluluk duydum. Sen ise beni her zaman dinledin, sorunlarıma cozumler sundun ve yeri geldi benim icin kendini feda edebildin. İyi ki doğdun canım kuzenim, nice yaşlara.
Bazen aramızda kırgınlıklar ya da anlaşmazlıklar olsa da sevgili kuzenim, kalplerimiz her zaman bir arada attı ve bu yuzden bizler aramızdaki ilişkiyi hep doğru şekilde koruyabildik. Sen benimle birlikte yaşama dair hep guclu olmamı sağladın, bu yuzden sana teşekkur ediyor ve doğum gununu kutluyorum.
Benim kardeşim yoktu ama senin sayesinde kardeş ilişkisinin ne demek olduğunu anlayabildim. Bu kadar iyi, anlayışlı ve komik olabildiğin icin benim icin yerin her zaman apayrı. Nice yıllara, doğum gununu kutlarım.
Elbette kuzenlerin en iyisinin doğum gununu sadece bir mesajla kutlamayacağım. Asıl buyuk eğlenceyi daha sonra yapacağız ama şimdi de seni unutmadığımı bilmeni istiyorum. Doğum gunun kutlu olsun!
Bugunun en ozel anlamı elbette senin doğmuş olman. Nice yıllara, her zaman başarılı ve her zaman sağlıklı bir omur dilerim.
Anne ve babama bile soyleyemediğim her şeyi seninle konuşmak bana hicbir zaman zor gelmedi. Sen her zaman bana yol gosterebildin, sen her durumda yanımda olabildin. Bu yuzden canım kuzenim, ben seninle birlikte kendimi hep iyi hissettim. Nice yıllara, doğum gunun kutlu olsun.
Her şeyin her zaman en guzelini yapmak icin cocukluktan beri surekli bir uğraş verdik. Şimdi buyuduk ve her şeyin en guzeline sahip olduk mu bilemiyorum ama aramızdaki bağ zaten her şeyin en guzelini ifade ediyormuş. Doğum gunun kutlu olsun canım kuzenim.
Yeğene doğum gunu mesajı gonderecekler icin en samimi sozler🥳 Bugun senin en guzel, en mutlu gunun, bugun gonlunden gecirdiğin ve dilediğin tum dileklerin gercek olsun, her gunun mutlulukla gecsin. Guzel yeğenim doğum gunun kutlu olsun.
Gokyuzundeki tum guzel renkler yeni yaşında hayatını aydınlatsın, her zaman guzel gunlerin olması dileğiyle, nice mutlu yıllara yeğenim.
Bu doğum gunu mesajı halasından canı kadar cok sevdiği yeğenine; doğum gununu kutlamak ve ona bir omur boyu sağlıklı, mutlu bir hayat dilemek icin gonderilmiştir. Doğum gunun kutlu olsun yeğenim.
Biz seninle dayı yeğen gibi değil de candan iki arkadaş, iki sırdaş gibiyiz. Her zamanda oyle kalacağız. Aslan yeğenim doğum gunun kutlu olsun.
Yaşamıyla cevresine ornek olan, yureği her zaman iyilikle carpan, samimiyetiyle herkesi kendine hayran bırakan, guluşuyle mutlu insanları kıskandıran ben var ya yeğenim senin doğum gununu kutlarım.
Şu hayatta eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir. Yaşamın bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin. İyi ki varsın, doğum gunun kutlu olsun yeğenim.
Sağlıklı, huzurlu, mutlu, neşeli, eğlenceli, bol paralı, gezmeli, dinlenmeli, uyumalı, okumalı bir yeni yaşın olsun. Eeee daha ne olsun doğum gunun kutlu olsun.
Dileğim bugun dilediğin tum dileklerin gercek olması. Teyzen yanında değil ama bil ki kalbimin en derin yerinde doğum gununu seninle kutluyorum. Guzel gunlere canım yeğenim .
Bak kocum doğum gunu, yeni yaşın, hediye, yeni dilekler, kremalı pasta diye kandırıyorlar seni. Bu ne demek biliyor musun? Bir yıl daha yaşlanıyorsun demek. Mutlu yılların olsun inşallah.
Doğum gununu komik doğum gunu mesajları ile kutlamak, biraz renk katmak isteyenleri buraya alalım😄 Başkasının seni ezmesine izin verme! Aslında sen ehliyet alsan? Bence onları ezersin)) nice yıllara…
Hadi bakalım. Doğum gunun kutlu olsun. Ve unutma her gecen gun olume yaklaşıyorsun. Yani ortada kutlanacak bir şey yok. Ama yine de benden once mesaj atan olursa kan cıkar…
Minareden atlarım doğum gununu kutlarım. Canım arkadaşım nice nice mutlu yıllara. İyi ki varsın.
Bugun mutlu olursun, dertlerini unutursun. Doğum gunu bugun senin daha ne diye somurtursun.
Beni cozen alim olur, seni cozen şair olur. Doğum gunu ya bugun guzel dilekler seni bulur.
Allah senin bin turlu iyiliğini versin. Nice nice yıllara…
Kucuk bir cenindin, zamanla fetus oldun, embriyo oldun, bu hale geldin, iyi ki doğdun…
Mutluluğun ulkenin enflasyonu kadar yuksek, uzuntun memur maaşı kadar duşuk, geleceğin Demirel ’in keli kadar parlak olsun. Doğum gunun kutlu olsun. Hay seni doğurtan ebenin yanaklarından opeyim.
Plasentadan cıktığın gun kutlu olsun nice mutlu yıllara. Doğum gununu en icten dileklerimle kutlarım.
Bir seni bir de boş dersleri sevdim. Bugun doğum gunun. Butun iyi dilekleri senin icin diledim.
Hacı ortam varsa gelelim yoksa iyi ki doğdun gozlerinden operim. Nice mutlu yıllara.

Mendili ipek, kokusu mis cicek, her gun giysin ceşit ceşit yelek. Yemesin karpuzu kelek, bugun doğan bir melek. Nice nice yaşlara.
Nasıl soyleyeyim bilmiyorum. Meraklandırmak da istemiyorum. O yuzden hemen seni cok seviyorum ve doğum gunun kutluyorum.
Son olarak “doğum gunu mesajları uzun olur” diyenler icin şunları onerebiliriz😌 Hayattaki tek dileğim ileride cocuklarıma senin gibi eşsiz bir baba olabilmek, her an onların yanında olan hissettirmeden destekleyen bir baba, sevgisi sonsuz olan bir baba. Mutlu yıllara babacığım.
Yuzundeki haylaz gulumseme seni asla yalnız bırakmasın canım kardeşim. Sen her zaman gul ve bizlere şakalar yapmaya, kızdırmaya devam et. Seni cok seviyorum. İyi ki doğdun, nice beraber yıllara.
Aklımdan cıkmayan sen, kalbimin her koşesinde bana eşlik eden sen, dunyamı bana guzelleştiren yine sen. Senin bana getirdiğin guzellikler gibi, hayatta sana hep mutlu bir yol acsın. Nice mutlu yıllara.
Kotu gunlerin gecmişte kalacağı, guzel gunlerin ise her gun yaşanacağı guzel bir yıl gecirmeni diliyorum. Onundeki 365 gun boyunca yeryuzundeki iyi olan şeylerle karşılaşmanı diliyorum. Guzel yıllar dilerim.
Umarım doğum gunun ileride yaşayacağın mutlu ve guzel anların ilk gunu olur. Yeni yaşında hayatındaki en her şey daha iyi gider ve yuzundeki gulumseme eksik olmaz. Doğum gununu en icten dileklerim kutluyorum.
Bu dunyada doğum gunu kutlayan en guclu ve en eğlenceli insan sensin babacığım. Nufus cuzdanın da ne yazarsa yazsın sen neşen ile her zaman aramızdaki en genc kişi olacaksın. İyi ki doğdun, nice mutlu yaşlara.
Bu guzel gununde yanında olamamak beni ne kadar uzuyor olsa da kalbimle hayatının her anında yanında olduğumdan emin olabilirsin. Yeni yaşında her dileğin gercek olsun, neşen hic eksilmesin, iyi ki doğdun ve varlığın ile bizi mutlu ettin.
En keyifsiz anımda sen cıktın benim karşıma. Beni oyle bir neşelendirdin ki, butun sorunlarımı bana unutturmakla kalmayıp hayata farklı gozle bakmama imkÂn tanıdın. Senin bu mutlu gununde sonrasında yanında olacağıma soz vererek yeni yaşını kutluyorum.
İnsanlar doğar, buyur ve bir şekilde yaşamlarını devam ettirir. Ama bazı yaşlar vardır ki donem noktası olarak gorulur. İşte sevdiğim sen tamda bu yaştasın artık. Hicbir zaman uzulmeyecek, yıkılmayacak yaşa geldin. Bundan sonra hayatın hep mutlu gecsin.
Sevgilim, bugun senin doğum gunun, sen bana verilmiş en buyuk hediyesin bu hayatta. Senin icin ne yapsam biraz eksik ne soylesem az gelir. Keyifle, hep birlikte omrumuzun sonuna kadar olma dileği ile yaşını kutlar hayatının daha da renkli olmasını dilerim.
Yeryuzunde nefes alan her canlının bir yaşama amacı olur. Hedefleri ve ozlemleri olan her insan bir cınar gibi buyur. Zaman ilerledikce hayata dair yeni deneyim ve fikirleri olur. Bu yeni yaş gununde artık daha olgun biri olarak hayatına devam edeceksin. Her şeyin gonlunce olması dileği ile iyi yaşlar.
Başımı dizlerine koyduğum zaman tum zorlukları unutur, sana sığınırım. Her anımda yanımda olduğun icin beni iyi bir insan yaptığın icin cok teşekkur ederim. Hakkın asla odenmez anneciğim. Doğum gunun kutlu olsun, iyi ki varsın, bizimlesin. Seni cok seviyorum, iyi ki doğdun, nice mutlu guzel yıllara.
Doğduğun gun hayatımıza bir guneş gibi doğdun. Bizim icin yaşamın, mutluluğun, neşenin kaynağı oldun. Yeni yaşında tum bu guzellikler umarım ki seni daha fazla bulur ve yıl boyunca yuzundeki o benzersiz gulumseme hic eksik olmaz. İyi ki doğdun, nice mutlu guzel birlikte yıllara hep birlikte.
BONUS: Sevdiklerinize atacağınız cuma mesajları icin hazırladığımız onerileri okumak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz Kaynak: 1, 2, 3, 4, 5, 6