Twitter gunlerdir #20YearsChallenge akımı ile yıkılıyor. 20 ’li yaş challenge olarak bilinen bu akım kısa surede Instagram ’a da sıcradı. Pek cok unlu bu hashtag ’i kullanarak, 20 ’li yaşlardaki hallerini paylaştı. Beğeni ve yorumun yağdığı bu paylaşımları sizler icin derledik.
Challenge (meydan okuma) akımı başta Instagram olmak uzere sosyal medya mecralarında devam ediyor Challenge akımında kullanıcılar, bir konsept belirleyerek, yakın arkadaşlarını da bu akıma davet ediyor. Son olarak 20 ’li yaşlar challenge akımı trend oldu İşte akıma katılan unluler ve paylaşımları; 1. Şevket Coruh 2. Demet Akalın “20. yaş gunumde ucan balonlardan yanmıştım. Her gun kabukları soyuluyordu suratımın, epey acılıydı…”
3. Zafer Algoz Ben (22) Lale Kalyoncu (19) ADK Cebeci.
4. Fatih Terim 5. Uğurkan Erez Ve yaş 20, ve de universite yıllarından… Ben de ‘eksik kalmayayım ’ dedim. Sağlıklı, sevgi dolu bir gune Arkadaşlarım…
6. Berna Lacin 7. Haluk Levent Bir akım var diyorlar 20 ’li yaşlar icin.Buyurun. Aşık falan olmayın ama…
8. Yeşim Salkım 9. Nukhet Duru 20 ile yarışmaya İstanbul ’dan katılıyorum
10. Ayşenil Şamlıoğlu 11. Yavuz Seckin 20,5 #20yaslarchallange (askerlik izni… modifiye şahin-top ten ’ler)
12. Nilgun Belgun Konservatuvar oğrencisiyim…
Tiyatro ve Şan bolumunde okuyorum.
Sonra secimimi Tiyatro oyunculuğundan yana kullandım
13. Behzat Uygur Galatasaray amator… yıl 1982, arkada ısınan Muharrem… Tamer ile cift santrfor oynuyoruz… Capraz koşularımız rakibi bunaltıyor! Stadı hatırlayamadım…
14. Demet Sağıroğlu Aman kacırmayayım…
15. Burcu Guneş İlk fotoğraf cekimle ben de geldim
16. Nihal Yalcın Bu tam 20… Okul icin fotoğraf cektirmişim
17. Nazan Oncel Bir bakıyorsun yirmi, bir bakıyorsun hayat. İnsan buyuyunce genclik uzaktan el sallar.
18. Erdem Yener 19. Kerem Gorsev “1951 Buick arabamı 2 senede toplatmıştım her gunum sanayi mahallesinde geciyordu…”
20. Cem Yılmaz 21. Cem Davran 22. Celil Nalcakan 23. Yekta Kopan 20 ’li yaşlar dediler, geldim. Ankara yılları, TRT binasında seslendirme sırası bekleyen bir delikanlı koyayım şuraya!
24. Kemal Kılıcdaroğlu Hey gidi yıllar… Selvi Hanım ’ı etkilemek cok onemliydi tabi
Kaynak: 1