Konu bir şeyde uzmanlaşmak olduğunda kimileri bunun icin en az 10 bin saate ihtiyacınız olduğunu soyler. Bu hesabın neye gore yapıldığını bilmesek de sevdiğiniz bir şeyde ilerlemek icin 10 bin saate ihtiyacınız olmadığına eminiz! 😊 Yapmanız gereken tek şey sevdiğiniz bir uğraş bulmak ve tabii cabalamak! Cabalayınca her şeyin mumkun olduğunu gosteren birbirinden azimli insanları araştırdık ve derledik. Bu ilerlemeleri gordukten sonra bahaneleri bir kenara bırakıp bir an once hobilerinize yonelmek isteyeceksiniz! 😊 İşte kısa sure icerisinde buyuk ilerlemeler kaydeden 23 azimli insan…
1. “Birkac yılda bir gelişimimi gormek icin goz cizmeyi seviyorum. Bu yıl gercekten kendimle gurur duyuyorum.” Her iki gorselin de cizim olduğunu soyleyelim! 😊 2. Her şeyin bir başlangıcı vardır! 😊 3. Fedakarlıklarla dolu 34 ayın ardından! 4. “İlki bir yıl once yapılmıştı, ben de ne kadar ilerlediğimi gorebilmek icin onu duzeltmeye karar verdim.” 5. 5 yılın ardından! 6. “12 yaşından 30 yaşına…” 7. “Bu, terapi ve uygun ilac tedavisiyle kaydettiğim ilerlemenin bir gorseli.” 8. Hem de bir yılda! 9. Gercekten harika! 😍 10. “Başarısızlık uzerine başarısızlık yaşadıktan sonra hobimde kaydettiğim bu ilerleme benim icin cok şey ifade ediyor.” 11. Bir yıl icerisinde yaşanan bir başka değişim! 😍 12. “Bir suredir realistik cizimler uzerine calışıyorum. Bunlar da her yıl kaydettiğim ilerlemeyi gormeniz icin bazı ornekler.” 13. 15 aylık bir değişim! 14. İğneli kece sanatında bir yılda kaydedilen ilerleme! 😍 15. “Bir yıl once bahcemde astrofotografi yapmaya başladım, bu da benim ilerlemem!” 16. “12 yaşındaki cizimim vs. 16 yaşındaki cizimim” 17. Alınan bir (1) sanat dersinin ardından kaydedilen ilerleme! 😱 18. “5-6 aydır mewing yapıyorum, işte ilerlemem!” 19. “4 yıllık bir seruven. Kendimle gurur duyuyorum!” 20. 3D modellemede kaydedilen bu ilerleme! 21. “12 yaşından 14 yaşına…” 22. “2 yılda kaydettiğim ilerleme” 23. Başarmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey cabalamak! Kaynak: 1