Modern dunyayla birlikte hayatımıza giren şeylerden biri de bakıcılar! Ozellikle calışan ebeveynler arasında oldukca populer olan bakıcı tutmak, son zamanların en tartışmalı konularından biri. Takdir edersiniz ki oldukca yoğun bir programa sahip olan unlu isimler de aile kurduktan sonra careyi bakıcılarda arıyorlar. Tabii kimileri de bundan olabildiğince kacınıyor. Cocuklarını yetiştirirken bakıcılardan yardım almayan dunyaca unlu isimleri sizler icin araştırdık ve yazdık. İşte Mila Kunis ’ten Celine Dion ’a cocuklarını yetiştirirken bakıcılardan yardım almayan 12 unlu isim…
1. Mila Kunis ve Ashton Kutcher Bir kız bir de erkek cocuğa sahip olan ciftimiz, cocuklarını dadılardan yardım almadan yetiştirmeyi tercih ediyor. Bu sayede cocuklarını tanıma fırsatı elde ettiğini soyleyen Ashton, cocuklarıyla vakit gecirmekten fazlasıyla keyif aldığını her fırsatta dile getiriyor. Mila ise onu en mutlu eden şeylerden birinin cocuklarını emzirmek olduğunu soyluyor.
2. Blake Lively ve Ryan Reynolds 3 kız cocuk yetiştiren ciftimiz, mumkun olduğunca cocuklarıyla zaman gecirmeye calışıyor. Hatta bunun icin calışma programlarını da cakışmayacak şekilde ayarlıyorlar. Ozel gunlerde ve etkinliklerde ise ailelerinden yardım istemekte cekinmiyorlar. Cocuklarını Hollywood yaşantısından uzak tutmak isteyen ikili, olabildiğince cok cocuk sahibi olmak istiyor. 😊
3. Reese Witherspoon Reese Witherspoon ve Ryan Philippe, boşanmış olsalar da cocuklarını sevgi ve ilgiyle buyuten bir ikili! 😊 Cocuklarını yetiştirme tarzıyla gurur duyan Reese, son evliliğinden olan oğluna diğer cocuklarının yardımıyla bakıyor.
4. Jennifer Lopez Cocuklarını buyuturken dadılardan yardım almayan ikili, zorlandıkları anlarda ailelerinden ve arkadaşlarından destek almayı tercih ediyorlardı. Lopez, boşanmanın ardından oğlu icin erkek bir dadı tutmaya karar verdi ve bu kararının ardında yatan nedenleri şu şekilde acıkladı: “Zavallı cocuğun etrafı gunun 24 saati kadınlarla cevrili. Ustume atlıyor, boynumu incitiyor, tum erkek cocukları gibi cok agresif. Birlikte eğlenebileceği ve enerjisini boşaltabileceği bir erkeğe ihtiyacı olduğunu fark ettim.”
5. Jennifer Love Hewitt Jennifer, kızı henuz 18 aylıkken ikinci cocuğunu bekliyordu. Verdiği roportajlarda bakıcılardan destek almadığını soyleyen unlu isim, cocuklarıyla ilgilenmenin cok keyifli olduğunu her fırsatta dile getiriyor.
6. Celine Dion 3 erkek cocuğa sahip olan başarılı şarkıcı, cocuklarını bakıcılardan destek almadan yetiştirmeyi tercih etti. Tabii bu surecte annesinden ve kız kardeşinden yardım almayı da ihmal etmedi.
7. Jessica Alba 3 cocuk sahibi olan guzel oyuncu, cocuklarını yetiştirirken bakıcılardan destek almıyor. Bunun yerine ailesinden destek almayı tercih ediyor ve onlara bu yardımları karşılığında odeme yapıyor. Cocuk yetiştirmenin hem fiziksel hem de zihinsel olarak yorucu bir iş olduğunu farkında olan Alba, cocuk gelişim kitaplarından da yardım almayı ihmal etmiyor.
8. Jenna Fischer The Office ile hafızalara kazınan Jenna Fischer, bir erkek bir de kız cocuk annesi. Evde hicbir yardım almadığını belirten başarılı oyuncu, tıpkı calışan diğer anneler gibi dengeyi bulmayı calışıyor.
9. Matthew McConaughey ve Camila Alves 3 cocuk sahibi olan ciftimiz, sıradan bir aile olduklarını her fırsatta dile getiriyorlar. Her aktiviteyi birlikte yapmaya ozen gosteren McConaughey ve Alves, yaşamlarını basit bir şekilde surdurmeyi tercih ediyorlar. Tabii cocuklarla en cok ilgilenen kişinin Camila olduğunu ve coğu zaman annesinden destek aldığını da soylemeliyiz.
10. Scarlett Johansson Dadılara ve bakıcılara oldukca eleştirel yaklaşan Scarlett Johansson, cocuğunun akraba olmadığı bir yetişkinle vakit gecirmesindense kendisine yakın yaşlardaki biriyle oyun oynamasını tercih ediyor. Kendisinin de dadısız yetiştirildiğini soyleyen guzel oyuncu, cocuklarını da benzer bir şekilde yetiştirmek istiyor.
11. Sarah Jessica Parker 3 cocuk annesi olan guzel oyuncu, dadılardan yardım almadan yapılan bir ebeveynliğin ovguye değer bir şey olmadığını duşunuyor. Bir anne olarak cocuklarıyla ilgilenmek zorunda olduğunu dile getiren Parker, yalnızca zor anlarda dadılardan destek aldığını belirtiyor.
12. Eva Mendes ve Ryan Gosling İki kız cocuğa sahip olan ciftimiz, cocuklarını bakıcılardan destek almadan yetiştiriyor. Ne kadar yorgun olursa olsunlar cocuklarıyla vakit gecirmeyi ihmal etmeyen ikili, kızlarını Hollywood yaşantısından uzak tutmaya calışıyorlar.
Kaynak: 1