Merhabalar ben asp net ile site tasarlıyorum fakat kendi bilgisayarımda aynı kodlar yani hata vermiyor fakat sunucuma atıyorum login.aspx uyelikbilgi.aspx ler hata vermezken register.aspx hata veriyor kayıt kısmında fakat kendi bilgisayarımda tıkır tıkır herşey calışıyor kayıt oluyorum bakıyorum ama sunucum attığımda register.aspx hata veriyor
hata şu şekilde :
Kod:Panoya kopyala
'/' Uygulamasında Sunucu Hatası. Nesne başvurusu bir nesnenin orneğine ayarlanmadı. Acıklama: Gecerli web isteği yurutulurken işlenmemiş ozel durum oluştu. Lutfen hata ve kod icinde kaynaklandığı yer hakkında daha fazla bilgi almak icin yığın izlemesini gozden gecirin. Ozel Durum Ayrıntıları: System.NullReferenceException: Nesne başvurusu bir nesnenin orneğine ayarlanmadı. Kaynak Hatası: Gecerli web isteği yurutulurken işlenmeyen bir ozel durum uretildi. Ozel durumun kaynağı ve konumuna ilişkin bilgiler aşağıdaki ozel durum yığını izlemesi kullanılarak belirlenebilir. Yığın İzleme: [NullReferenceException: Nesne başvurusu bir nesnenin orneğine ayarlanmadı.] website1.register.Button1_Click(Object sender, EventArgs e) in C:UsersBerat Ozaydinsourcereposwebsite1website1register.aspx.cs :28 System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +11802192 System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEven t(String eventArgument) +149 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1734

register.aspx şu şekilde : Kod:Panoya kopyala
[TABLE="class: "auto-style1""]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] &nbsp [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Register.aspx.cs şu şekilde :
Kod:Panoya kopyala
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.Data; using System.Data.SqlClient; using System.Data.OleDb; namespace website1 protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) } }

Web config de şu şekilde : Kod:Panoya kopyala

NEREDE HATA var acaba