Seni seviyorum demek, sevgimizi gostermenin en kolay yollarından biridir. Tabii kimi zaman seni seviyorum demektense sevgimizi farklı yollarla gostermeyi tercih edebiliriz. Partnerinizin sevgi gosterme şekli sizinkiyle aynı değilse endişelenmenize hic gerek yok! Sevgi gosterme şekillerinin ilişkinizle ilgili verdiği ipuclarını araştırdık ve derledik. İster seni seviyorum deyin ister minik bir opucuk kondurun, secim tamamen sizin! 😊 İşte sevgi gosterme şekillerinin ilişkilerle ilgili verdiği onemli ipucları…
1. Sizi ilgiyle dinlemesi Eğer partneriniz hem mutlu hem de uzgun gunlerinizde sizi dinlemeye ve size destek olmaya hazırsa bu durum ilişkinize guvendiği anlamına gelir.
2. Surekli size sarılmak, sokulmak istemesi Elbette sevdiklerinize sarılmak kadar guzel bir şey yok! Eğer partneriniz sevgisini sarılarak gosteriyorsa bu durum ilişkinizde yakınlığa onem verdiği anlamına gelir. Dahası sizinle kaliteli vakit gecirmeyi de onemser. Bu nedenle kimi zaman kelimeler yerine sarılmayı ya da opmeyi tercih edebilir.
3. Hedeflerinize ulaşmanız icin sizi desteklemesi Bir ilişkide olmak, 7/24 beraber olmak anlamına gelmez. Gunun sonunda farklı hedefleri ve hayalleri olan iki ayrı birey olduğunuzu unutmamalısınız. Eğer partneriniz sizi hedeflerinize ulaşmanız icin destekliyorsa bu durum, kişisel alana onem verdiği anlamına gelir.
4. Ev işlerinde size yardımcı olması Eğer partneriniz ev sorumluluklarını sizinle eşit bir şekilde paylaşıyorsa bu durum, eşitliğe değer verdiğini gosterir. Bir ilişkide her iki tarafında eşit sorumluluk alması, sandığınızdan cok daha nadir ve ozeldir. Boyle birini bulduysanız asla kaybetmeyin!
5. Yakınları hakkında sizinle dertleşmesi Partnerinizin size gercekten değer verdiğini gosteren en onemli işaretlerden biri, sizinle ailesi ve yakınları hakkında dertleşmesidir. Eğer sizinle konuşurken detaylar vermekten cekinmiyorsa bu durum, size değer verdiğini ve guvendiğini gosterir.
6. Başka insanların yanında sık sık fiziksel temasta bulunması Eğer partneriniz dışarıda surekli olarak fiziksel temasta bulunuyorsa bu sandığınız kadar iyi bir durum olmayabilir! İlişkinizi başkalarına gostermek, bir guvensizlik işaretidir. Tabii bunu ara sıra yapmakta ve aşkınızı canlı tutmakta hicbir sorun yok!
Kaynak: 1