Piercing, dovme gibi vucut modifikasyonları son yıllarda mode haline geldi. Coğu zaman insanların aksesuar olarak tercih ettiği piercing ya da dovme bazı kişiler icin bir tutkuya hatta belki de bağımlılığa donuşebiliyor. Bazı insanlar da yalnızca dikkat cekmek icin bir dizi operasyon geciriyor. Daha once sizlerle kendini sanat eserine donuşturmek icin kariyerinden vazgecen Lina L ve dunyanın en buyuk vajinasına sahip olmak icin ameliyat olan fetiş modelinin hikayesini sizlerle paylaşmıştık. Bu kez ise sizlere 61 yaşındaki Rolf Buchholz ’dan bahsedeceğiz. Rolf Buchholz, Guinness Rekorlar Kitabı ’na ‘bir insan vucudunda en fazla piercing ’e sahip olma ’ rekoruyla girdi. Gelin onu daha yakından tanıyalım.
Guinness Dunya Rekoru sahibi 61 yaşındaki Alman Rolf Buchholz ’un vucudunun farklı yerlerinde 453 piercingi bulunuyor Guinness kayıtlarına gore Buchholz aynı zamanda 35 implanta sahip. Vucuduna yerleştirilen soz konusu implantlar arasında iki boynuz ve parmak uclarındaki manyetik metaller de yer alıyor İlk piercingini 20 yaşında yaptırdığını soyleyen Buchholz, 40 yıldır ceşitli yerlerine piercing ve dovme yaptırıyor Buchholz ’un gozbebekleri de dahil olmak uzere vucudunun pek cok yerinde dovme bulunuyor
Ancak bu sıra dışı rekortmenle ilgili olan en tuhaf şey değil. Rolf Buchholz ’un vucudundaki 453 piercingten 278 ’i cinsel organında bulunuyor Ruchholz piercinglerin cinsel hayatını etkileyip etmediğine ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi; “Hic sorun olmuyor. Piercingleri o kadar uzun zaman once yaptırdım ki, eğer bir sorun olsaydı, onlardan coktan kurtulmuş olurdum. Harika bir seks hayatım var.” dedi.
Etkileyici sayıda penis piercinginin yanı sıra, telekom sektorunde calışan Rolf ’un dudaklarında ve dudak cevresinde 94, kaşlarında ise tam 37 piercing var Rolf Buchholz en acı verici deneyiminin ise avuc icine yaptırdığını dovme olduğunu belirtti. Buchholz; “Vucut modifikasyonu sadece dış gorunuşumu değiştirdi. Beni değiştirmedi, ben aynı kişiyim. Bircok insan benim şeytan olduğumu duşunuyor ama ben şeytana inanmıyorum.” diye ekledi.
Ote yandan Buchholz, karşılaştığı en buyuk sorunun havayoluyla seyahat etmek olduğunu dile getirdi Havalimanlarındaki metal dedektorlerden gecmek icin cok uzun zaman harcamak zorunda kalan Buchholz, sıradışı gorunumu nedeniyle Birleşik Arap Emirlikleri ’ne girişinin dahi engellendiğini kaydetti.
Kaynak: 1