“Bekarlık sultanlıktır” lafını duymuşsunuzdur. Bu soz ozellikle son yıllarda daha fazla anlam kazandı. Gunumuzde sosyo-ekonomik şartlar sebebiyle gencler arasında evlilik azaldı. Turkiye ’de olduğu kadar dunyanın bircok farklı ulkesinde de durum boyle. Nitekim bazı gencler ise hala evlenmek istiyor. Bunlardan biri de 29 yaşında finans danışmanı olan Muhammed Malik. Malik, kendine uygun bir eş bulmak icin bilboardlara ilan verdi. Detaylara birlikte bakalım.
İngiltere ’de yaşayan 29 yaşındaki Muhammed Malik, başkent Londra ve Birmingham kentinde eş bulma umuduyla kiraladığı buyuk bilboardlara ilan verdi Ote yandan Malik, ilan kapsamında kendisine “findmalikawife.com” (Malik ’e bir eş bulun) isimli bir web sitesi de kurdu Muhammed Malik ’in ilanlarında “Beni gorucu usulu evlilikten kurtarın” ifadesi yer alıyor. Nitekim kendisi aslında bu konsepte karşı olmadığını belirtiyor Malik, kendisi tarafından birilerini bulmanın onceliği olduğunu soyluyor.
Panolarda yayınlanan ilanın ardından Malik yuzlerce mesaj aldı; “Henuz mesajları okumaya fırsatım olmadı. Birazcık zamana ihtiyacım olacak. Bu kısmı duşunmemiştim” dedi Muhammed Malik, reklam panolarına ilan vermeden once kadınlarla tanışmak icin flort uygulamaları da dahil olmak uzere bircok yol denedi. Ancak tum bu denemeler istediği gibi sonuclanmadı Malik; “Ben Pakistan koklerine sahibim. Bu yuzden bize soylenen ilk şey teyzelerin gucudur.” dedi
Daha sonra ise bir arkadaşının “Kendi reklamını yapsana” onerisini uyguladı. Malik ’i bu konuda ailesi de destekliyor Malik, ideal eşi ise şu şekilde tanımlıyor; “Musluman inancını paylaşmalı ve aile ile ayak uydurabilmeli.”
Kaynak: 1